nuž tak ja mam jedny nike už tri roky stale mi držia v dobrom stave a to s nimi hravam futbal funguju mi ako halovky...akurat už na päte to je trocha zodrate.. no keby som mal mať dalšie budu to iste nike o5... dobra obuv
Murder_Inc napísal:Vlastnim tenisky od Reebok G-Unit cierne a biele
a kolko ich uz mas..? ja mam tiez GXT III, nemam ich este ani rok a uz sa rozpadavaju a su po jednej reklamacii.. lenze uz nemam blocek.. to bolo prvy a posledny krat co som si rbk g-unit kupil... strasny shit, odpad.. este mam nike dunk low, uz vyse dvoch rokov, tie som nosil, kym som si kupit tie rbk, boli nosene dost viac, nosim ich aj teraz a vyzeraju stale ako nove
makaveli napísal:a kolko ich uz mas..? ja mam tiez GXT III, nemam ich este ani rok a uz sa rozpadavaju a su po jednej reklamacii.. lenze uz nemam blocek.. to bolo prvy a posledny krat co som si rbk g-unit kupil... strasny shit, odpad.. este mam nike dunk low, uz vyse dvoch rokov, tie som nosil, kym som si kupit tie rbk, boli nosene dost viac, nosim ich aj teraz a vyzeraju stale ako nove
Tak ja mam RbK G Unit G6 III Trainers - Gold Rush (Spinning G) a zatial som spokojny a hlavne dizajn ma ocaril Biele mam uz rok a cierne asi pol roka
Nazdar vsetci, chcem sa spytat, ake mate vy skusenosti s teniskami zn. Nike
Uvazujem, ze si kupim nejake poriadne, no vraj cena nerovna sa kvalite uz ani v pripade Nike.
Nosievam prevazne skejtacke znacky na sposob Circa a pod, ale uvazujem nad Nike-ami, lebo posledne "cirky", co som si kupil, a neboli veru lacne, sa mi ani nie po roku bezneho pouzivania celkom rozpadli.
Preto chcem vediet, ci sa mi oplati vyhodit za Nike aj 3 litre, alebo nie a ci sa mi neznicia tak rychlo.
Ake su vase skusenosti s Nike teniskami?
Nike su v pohode, nikdy som s nimi nemal problem a to som ich stale pral normalne v pracke. Mal som uz viacero tenisiek od NIKE a mozem ti len odporucit.