Nazdar vsetci, chcem sa spytat, ake mate vy skusenosti s teniskami zn. Nike
Uvazujem, ze si kupim nejake poriadne, no vraj cena nerovna sa kvalite uz ani v pripade Nike.
Nosievam prevazne skejtacke znacky na sposob Circa a pod, ale uvazujem nad Nike-ami, lebo posledne "cirky", co som si kupil, a neboli veru lacne, sa mi ani nie po roku bezneho pouzivania celkom rozpadli.
Preto chcem vediet, ci sa mi oplati vyhodit za Nike aj 3 litre, alebo nie a ci sa mi neznicia tak rychlo.
Ake su vase skusenosti s Nike teniskami?
Nike su v pohode, nikdy som s nimi nemal problem a to som ich stale pral normalne v pracke. Mal som uz viacero tenisiek od NIKE a mozem ti len odporucit.
pocuj, ked to das prat do pracky, tak to "vyperie" aj kozu ?? ja mam biele, a uz trosku sednu, cistim ich stale, ale niektore miesta sa proste nedaju, ...... ??
energy00 napísal:pocuj, ked to das prat do pracky, tak to "vyperie" aj kozu ?? ja mam biele, a uz trosku sednu, cistim ich stale, ale niektore miesta sa proste nedaju, ...... ??
proste ich nechaj špinavé...neodporúčam prať v praáčke, pretože kľudne sa ti môžu rozletieť a reklamáciu ti asi ťažko užnajú radšej pracne, ručne s nejakou handričkou. Pranie škodí týmto materiálom a opotrebúva ich
ja mám teraz niek, mám ich asi rok a trochu sa mi začína odlepovať špička...tak neviem ako to bude ďalej,ale som s nimi spokojný,lebo stály iba 1700SK a podrážka mi vŕzga na garmontoch, čo ma privádza do šialenstva
mozno trocha od temy ale ked som tu niektore cital...
mal som nike, mal som Vans a aj tak sa mi za cca rok a pol "rozpadli" (podobne ako za 350 sk z tesca) cize teraz s nimi hravam hokejbal...ten kto sa tu chvali ze dava za nike 3000 je podla mna iba pozer co sa musi ukazat aky je coolovy ze ma NIKE...
Schyl2o napísal:mne kazde nike co som mal , a to neboli lacne, zacali praskat na pate, a vydavat take zvuky jak keby som chodil po snehu
mne presne toto zas robia reeboky (tie zvuky), ktore vyzeraju po roku ako po troch minimalne ale zas mam dva roky nike dunk low, ktore som nosil o dost viac ako reeboky a vyzeraju ako nove.. takze je tazko odporucat znacku resp. neodporucat, skor to bude modelom
neviem co je to za veda vyberat si topanky podla znacky.. si supnem na nohy tie co su mi dobre a to je vsetko nie?
no a inac aby nebolo OT: chcem mat take topanky co sa nerozpadnu ked s nimi par krat kopnem do lopty a nech sa im rychlo nevyderie päta
curious napísal:no neviem ale mne prídu moc nepohodlné(spolužiak nosí DC tak viem,lebo som ich skúšal) noha tam lieta ako ***** keď ste naostro
mne prídu moje boty veľmi pohodlné...nohy mi v nich nejako extrémne nelietajú pretože si nekupujem o 5 čísel vačšie....a ešte k tomu ***** taktiež je podľa mňa lepšie naostro šak každá živá bytosť potrebuje svoj životný priestor