// to je moc, davat
Aku znacku topanok mate/chcete mat???
-
PepoJr.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aku znacku topanok mate/chcete mat???
Puma Voltaic WP
// to je moc, davat
za botasky a este napise toto "Hentaké topánky kúpiš u číňanov za 5€. Moc ako."
// to je moc, davat
- Prílohy
-
- 1843364.jpg (20.9 KiB) 1345 zobrazení
Skolacik napísal:Lubos co je na tom??? je to strasne pohodlne....a na leto parada.... sam mam jedny a nemozem si ich vynachvalit
Odpadnem : DDDDDDD
Hento fakt nosíš? Však to nosia malé deti v pieskovisku keď sa hrajú, ako nič proti, ale hento by som si nedal za nič na nohy aj keby mi za to platili.
zhanam tieto nike capri canvas, konkretne v tejto farbe, nevie niekto poradit (<50€)? hladam uz asi 10 minut a zatial som na tuto farebnu kombinaciu nenarazil, maju ich v exisporte..
//tak som skocil opat do exi a zistil som, ze to asi nebudu uplne tie iste.. tie z exi maju z vnutornej strany na pate a v okoli kozenku, zatial co tie na obrazku pravdepodobne len platno
//skusim to prelistovat, nemecky som este nepozeral
//tak som skocil opat do exi a zistil som, ze to asi nebudu uplne tie iste.. tie z exi maju z vnutornej strany na pate a v okoli kozenku, zatial co tie na obrazku pravdepodobne len platno
-
chlapec10
Addict
skus tu:smejo napísal:zhanam tieto nike capri canvas, konkretne v tejto farbe, nevie niekto poradit (<50€)? hladam uz asi 10 minut a zatial som na tuto farebnu kombinaciu nenarazil, maju ich v exisporte..
http://shop.ebay.de/i.html?LH_PrefLoc=2 ... vc=1&gbr=1
na nemecky nikdy nemam odvahu 
a nakoniec boli len na nom: http://cgi.ebay.de/NIKE-SNEAKER-CAPRI-C ... 45f2563952 nie som si vsak isty, ale predpokladam, ze je to cena bez postovneho (18€), alebo sa mylim?
a nakoniec boli len na nom: http://cgi.ebay.de/NIKE-SNEAKER-CAPRI-C ... 45f2563952 nie som si vsak isty, ale predpokladam, ze je to cena bez postovneho (18€), alebo sa mylim?
Dnes som bol na nakupy, prinisesol som si
Nike Isolate
All Stars Converse v cervenej farbe

Nike Isolate
All Stars Converse v cervenej farbe
-
chlapec10
Addict
ja tam vidim denu 45 eur + postasmejo napísal:na nemecky nikdy nemam odvahu
Takze mne prisli predvcerom nove Tommy Hilfiger topanky... Vydrazene z ebay za neuveritelnych 17,50 EUR vratane posty
na tom druhom obrázku vyzerajú ako by ich nosil Krusty zo Simpsonovcov
asi len nepodarená fotka alebo naozaj majú takú "pretiahnutú" špičku?
-
chlapec10
Addict
priznam sa ze tiez som mal rovnaky pocit ked som ju objednaval, ale tak ked ich mam obute taj uplne dobre na nohu mi pasuju a tak nevyzerajupinco napísal:na tom druhom obrázku vyzerajú ako by ich nosil Krusty zo Simpsonovcov![]()
pokiaľ dobre sedia na nohe, tak je dobre
možno to len tak pôsobí, keďže sú dosť nízke a tak "anatomicky" tvarované.
možno to len tak pôsobí, keďže sú dosť nízke a tak "anatomicky" tvarované.
Moje vysnívané basketbalky - Nike Hyperdunk
Avšak obavu mám z toho, že by som si ich kúpil z ebay-u a nesedeli by mi. Ale u nás ich ťažko zoženiem
Avšak obavu mám z toho, že by som si ich kúpil z ebay-u a nesedeli by mi. Ale u nás ich ťažko zoženiem
-
satan77
Light Star
smejo napísal:zhanam tieto nike capri canvas, konkretne v tejto farbe, nevie niekto poradit (<50€)? hladam uz asi 10 minut a zatial som na tuto farebnu kombinaciu nenarazil, maju ich v exisporte..
Kamarát... fakt prvé pohľadné celkom pekné NIKE čo vidím
No tie Tommy Hilfiger ale vyzeraju... omg znacka a cena neznamena vsetko...
Neda sa mi ta nespytat, aku ams velkost nohy ?chlapec10 napísal: priznam sa ze tiez som mal rovnaky pocit ked som ju objednaval, ale tak ked ich mam obute taj uplne dobre na nohu mi pasuju a tak nevyzeraju
-
chlapec10
Addict
100 ludi, 100 chuti... podla mna vyzeraju super a preto som si ich kupil a za tie topanky som bol ochotny ovela viac zaplatit na moje stastie sa cena aukcie skoncila na cene akej skoncilaRetne napísal:No tie Tommy Hilfiger ale vyzeraju... omg znacka a cena neznamena vsetko...
cca 46
Odkial? Inak by som chcel vidieť celkový tvoj fit, lebo LV shoes len tak si nemôžeš dať na seba so shit pants. A pokiaľ nemáš štýl, budeš vyzerať jak je*oTenDruhy napísal:Tie boty si zachvíľku kúpim
-
moosha
Darca
Nasiel som na nete tieto chleby - http://www.menshop.sk/sk/detail/nike-ai ... ity-maize- . Ale neviem nikde najst nejaku ich vacsiu fotku a do Googla som uz skusil zadat hocico, co s nazvom suvisi. Neviete mi niekto najst hocaku vacsiu?