Nike Isolate
All Stars Converse v cervenej farbe
ja tam vidim denu 45 eur + postasmejo napísal:na nemecky nikdy nemam odvahu
a nakoniec boli len na nom: http://cgi.ebay.de/NIKE-SNEAKER-CAPRI-C ... 45f2563952 nie som si vsak isty, ale predpokladam, ze je to cena bez postovneho (18€), alebo sa mylim?
priznam sa ze tiez som mal rovnaky pocit ked som ju objednaval, ale tak ked ich mam obute taj uplne dobre na nohu mi pasuju a tak nevyzerajupinco napísal:na tom druhom obrázku vyzerajú ako by ich nosil Krusty zo Simpsonovcov![]()
asi len nepodarená fotka alebo naozaj majú takú "pretiahnutú" špičku?
smejo napísal:zhanam tieto nike capri canvas, konkretne v tejto farbe, nevie niekto poradit (<50€)? hladam uz asi 10 minut a zatial som na tuto farebnu kombinaciu nenarazil, maju ich v exisporte..
//tak som skocil opat do exi a zistil som, ze to asi nebudu uplne tie iste.. tie z exi maju z vnutornej strany na pate a v okoli kozenku, zatial co tie na obrazku pravdepodobne len platno
//skusim to prelistovat, nemecky som este nepozeral
Neda sa mi ta nespytat, aku ams velkost nohy ?chlapec10 napísal: priznam sa ze tiez som mal rovnaky pocit ked som ju objednaval, ale tak ked ich mam obute taj uplne dobre na nohu mi pasuju a tak nevyzeraju
100 ludi, 100 chuti... podla mna vyzeraju super a preto som si ich kupil a za tie topanky som bol ochotny ovela viac zaplatit na moje stastie sa cena aukcie skoncila na cene akej skoncilaRetne napísal:No tie Tommy Hilfiger ale vyzeraju... omg znacka a cena neznamena vsetko...
cca 46
Odkial? Inak by som chcel vidieť celkový tvoj fit, lebo LV shoes len tak si nemôžeš dať na seba so shit pants. A pokiaľ nemáš štýl, budeš vyzerať jak je*oTenDruhy napísal:Tie boty si zachvíľku kúpim
Uplne s tebou suhlasim, ale urcite by som tam nedal cierne snurky.pinco napísal:mulatt, pekne pekne a kdeže si ich kúpil a čo je to za značku a aký je to matroš?
Jednoduché, jednofarebné, nízke, žiadny zbytočný trápny nápis, vedel by som si k tomu predstaviť aj čierne šnúrky, no že daj bližšie info k nim, nech môžem ísť nakupovať