Aky mate mobil "Inteligentny" alebo "Hlupy"
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
fuu uz som aj ja inteligent
ted mam nokiu 6120
a uplne tuty fruty nadseny som z toho jedina vec mi prekaza a to je hudobna galeria mozno ostatnym nevadi ale kedze predtym som mal k700i som bolzviknuty na prehladnu galeriu veci a nie ze vsetko hadze do jednej zlozky je tam sice spravca suborov de toje triedene ale tam sa zase nedaju robit playlisty a podobne ale inak ten telefon papam lubim moc moc
inak zacinal som Ericsson 2618 Nokia 5110 Nokia 8310 Nokia 3510 SE k700i a ted ta 6120
inak zacinal som Ericsson 2618 Nokia 5110 Nokia 8310 Nokia 3510 SE k700i a ted ta 6120
Re: mobil
od vela ludi som pocul ze maju problemy s displejmi .... ty nemas ziadny ?neoburn napísal:ja som spokojný s N95tkou
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Ja mám SE w710i,a som sním dosť spokojný,aj ked má dosť slabý reprák, a ani foták neni nejak extra.Viem je to walkman,ale zato mohli dať lepší foťák!Na začiatku som sním mal problémy,lebo sa mi hocikedy vypínal,ale som odniesol do Orange a mi ho vymenili za čisto nový.takže teraz je už všetko v pohode!! 
ad iPhone - vrateny, ale zanechal vyborne dojmy, kupujem vlastny. trosku mi este vadi mala pamat, varianta 16gb ako ipod touch by bola lepsia. ovladanie? uzasne. za dva dni som si zvykol a teraz uz prstom idem aj na tytn:) trosku pri pouzivani ako mp3 player vadi velkost, ale co uz.
telefon - pouzival som s BT sluchatkom, teda standart.
fotky - o nicom, skusil som len raz.
wifi ide paradne, doma som kukal youtube videa a surfoval, safari ok, cez wifi je to rychle, cez GSM o nicom, resp clovek zvyknuty na desiatky mbit to vnima pomaly.
pytajte sa.
telefon - pouzival som s BT sluchatkom, teda standart.
fotky - o nicom, skusil som len raz.
wifi ide paradne, doma som kukal youtube videa a surfoval, safari ok, cez wifi je to rychle, cez GSM o nicom, resp clovek zvyknuty na desiatky mbit to vnima pomaly.
pytajte sa.
-
Hanibal_King
Expert
- Kontaktovať používateľa: