//3900. príspevok
Aky mate mobil "Inteligentny" alebo "Hlupy"
Re: mobil
od vela ludi som pocul ze maju problemy s displejmi .... ty nemas ziadny ?neoburn napísal:ja som spokojný s N95tkou
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Ja mám SE w710i,a som sním dosť spokojný,aj ked má dosť slabý reprák, a ani foták neni nejak extra.Viem je to walkman,ale zato mohli dať lepší foťák!Na začiatku som sním mal problémy,lebo sa mi hocikedy vypínal,ale som odniesol do Orange a mi ho vymenili za čisto nový.takže teraz je už všetko v pohode!! 
ad iPhone - vrateny, ale zanechal vyborne dojmy, kupujem vlastny. trosku mi este vadi mala pamat, varianta 16gb ako ipod touch by bola lepsia. ovladanie? uzasne. za dva dni som si zvykol a teraz uz prstom idem aj na tytn:) trosku pri pouzivani ako mp3 player vadi velkost, ale co uz.
telefon - pouzival som s BT sluchatkom, teda standart.
fotky - o nicom, skusil som len raz.
wifi ide paradne, doma som kukal youtube videa a surfoval, safari ok, cez wifi je to rychle, cez GSM o nicom, resp clovek zvyknuty na desiatky mbit to vnima pomaly.
pytajte sa.
telefon - pouzival som s BT sluchatkom, teda standart.
fotky - o nicom, skusil som len raz.
wifi ide paradne, doma som kukal youtube videa a surfoval, safari ok, cez wifi je to rychle, cez GSM o nicom, resp clovek zvyknuty na desiatky mbit to vnima pomaly.
pytajte sa.
-
Hanibal_King
Expert
- Kontaktovať používateľa:
nechcem tvorit spam ale ss ti posielat nemozem .....enter00 napísal:ad Nokia N95 8GB - stale taka ista o nicom hracka na machrovanie naplnena funkciami, z ktorych ani jedna nejde poriadne:) A kvalita? trosicku lepsie ako n95, ale stale v porovnani s top radami samsungu mileticka. Reklama ale predajnost zariadi.
tak sa ta spytam takto.....
ak mas N95 8GB (kt. si chcem kupit aj ja)
ohodnot ju "%" ako uzivatel n95 pls ....
110100 - mozem len na zaklade 2tyzdnov s n95 a tyzdna s 8GB verziou.
je to len subjektivny nazor, casom to u mna dospelo tak, ze mam sice vzdy naj mobil na trhu, ale vzdy pouzivam tel.zoznam, bluetooth, fotak na momentky a obrazovy zapisnik a vyzadujem synchro z outlookom.
ano, n95 8gb je lepsia ako stara verzia, doriesili niektore detaily, ale stale je to mobil, co je super pre teenagera, ktory tam stale nieco tuka, ladi a pod.
co mne na nom chyba? spickove materialove a konstrukcne vyhotovenie. vadi mi hmotnost a hrubka, ale to sa da vyhovorit na vybavu. druha strana mince, naco je taka vybava, ked nic nefunguje poriadne, GPS je na smiech, fotak mohol byt lepsi (mpix nie su vsetko), telefon vydrzi ledva jeden den...
teda tolko, ako imidzovka super, ako skutocny pracovny nastroj/telefon pre cloveka, co sa hrat nemusi o nicom.
v percentach? oproti n95 je zlepsenie tak 15 percent.
P.S. pouzivam kombinaciu Sam U700 a TyTN II.
je to len subjektivny nazor, casom to u mna dospelo tak, ze mam sice vzdy naj mobil na trhu, ale vzdy pouzivam tel.zoznam, bluetooth, fotak na momentky a obrazovy zapisnik a vyzadujem synchro z outlookom.
ano, n95 8gb je lepsia ako stara verzia, doriesili niektore detaily, ale stale je to mobil, co je super pre teenagera, ktory tam stale nieco tuka, ladi a pod.
co mne na nom chyba? spickove materialove a konstrukcne vyhotovenie. vadi mi hmotnost a hrubka, ale to sa da vyhovorit na vybavu. druha strana mince, naco je taka vybava, ked nic nefunguje poriadne, GPS je na smiech, fotak mohol byt lepsi (mpix nie su vsetko), telefon vydrzi ledva jeden den...
teda tolko, ako imidzovka super, ako skutocny pracovny nastroj/telefon pre cloveka, co sa hrat nemusi o nicom.
v percentach? oproti n95 je zlepsenie tak 15 percent.
P.S. pouzivam kombinaciu Sam U700 a TyTN II.