Aky mate mobil "Inteligentny" alebo "Hlupy"
hlllupy az moc hluuppy.. hnily samsung E250.. je to mobil z tej nizsej triedy ma sice mp3 radio blueethlot ale je mi to hovno platne ked mp3 prehravac sa neda minimalizovat a ked mi java poslane cez bluue alebo cez kabel alebo cez Microsd neda pustit..video sa neda dat na cely displej.. videa sa nedaju ukladat na pamatovu kartu..este ze ho predam..
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
guess.whoo
Redeemer
-
miro scepan
Amateur
N81 8GB. symbian mi nevadi,lebo som certifikovanie precikal.
povazujem to za celkom intelignetny telefon, len ja s nim este neviem dost dobre komunikovat. hlavne by som potreboval zmenit v originalnom prehravaci zoradenie songov v playliste... ale ja na to urcite raz pridem.
vsetky prachy ktore som do toho vrazil urcite nelutujem
povazujem to za celkom intelignetny telefon, len ja s nim este neviem dost dobre komunikovat. hlavne by som potreboval zmenit v originalnom prehravaci zoradenie songov v playliste... ale ja na to urcite raz pridem.
vsetky prachy ktore som do toho vrazil urcite nelutujem
-
paracentesis
VIP
mam hlupy telefonik W810i ale aj tak je krasne sikovny a mudry a vytrvali
uz som ho 3krat pokazil z toho bol raz v servise vsetko boli biele smrti ale telofonik som si opravil doma
a druhy nokia e50 celkom sikovny a intelginetny phonik ale mne sa viac paci w810i....a neviete ako odtial odistalujem javu ?/??

a druhy nokia e50 celkom sikovny a intelginetny phonik ale mne sa viac paci w810i....a neviete ako odtial odistalujem javu ?/??
-
D!eSel_78
Star
javu neodinstalujesjoejoe napísal:mam hlupy telefonik W810i ale aj tak je krasne sikovny a mudry a vytrvaliuz som ho 3krat pokazil z toho bol raz v servise vsetko boli biele smrti ale telofonik som si opravil doma
![]()
a druhy nokia e50 celkom sikovny a intelginetny phonik ale mne sa viac paci w810i....a neviete ako odtial odistalujem javu ?/??![]()
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Don_Pipino
Darca