Aky mate mobil "Inteligentny" alebo "Hlupy"
N81 8GB. symbian mi nevadi,lebo som certifikovanie precikal.
povazujem to za celkom intelignetny telefon, len ja s nim este neviem dost dobre komunikovat. hlavne by som potreboval zmenit v originalnom prehravaci zoradenie songov v playliste... ale ja na to urcite raz pridem.
vsetky prachy ktore som do toho vrazil urcite nelutujem
povazujem to za celkom intelignetny telefon, len ja s nim este neviem dost dobre komunikovat. hlavne by som potreboval zmenit v originalnom prehravaci zoradenie songov v playliste... ale ja na to urcite raz pridem.
vsetky prachy ktore som do toho vrazil urcite nelutujem
-
paracentesis
VIP
- Kontaktovať používateľa:
mam hlupy telefonik W810i ale aj tak je krasne sikovny a mudry a vytrvali
uz som ho 3krat pokazil z toho bol raz v servise vsetko boli biele smrti ale telofonik som si opravil doma
a druhy nokia e50 celkom sikovny a intelginetny phonik ale mne sa viac paci w810i....a neviete ako odtial odistalujem javu ?/??

a druhy nokia e50 celkom sikovny a intelginetny phonik ale mne sa viac paci w810i....a neviete ako odtial odistalujem javu ?/??
-
D!eSel_78
Star
javu neodinstalujesjoejoe napísal:mam hlupy telefonik W810i ale aj tak je krasne sikovny a mudry a vytrvaliuz som ho 3krat pokazil z toho bol raz v servise vsetko boli biele smrti ale telofonik som si opravil doma
![]()
a druhy nokia e50 celkom sikovny a intelginetny phonik ale mne sa viac paci w810i....a neviete ako odtial odistalujem javu ?/??![]()
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Don_Pipino
Darca
-
MirecPB
Medium Star
tak tyzden mam K610i@W660i... nic moc, vydrzi dokym nezozeniem N73
DjBass: sak jj, ale moja stara nokia 7610 odfotila na jednu foto dve strany textu celkom citatelne, toto neodfoti ani jednu tak aby som ju dokazal precitat, mozno mam len ja nieco s fotakom. Len to mi prekaza
// je to normal na taky mobil?
DjBass: sak jj, ale moja stara nokia 7610 odfotila na jednu foto dve strany textu celkom citatelne, toto neodfoti ani jednu tak aby som ju dokazal precitat, mozno mam len ja nieco s fotakom. Len to mi prekaza
// je to normal na taky mobil?