|
| Autor |
Správa |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2320 Bydlisko: A309 Karma: 
|
Zaslal: 19 Jún 2007, 19:05 Predmet: |
|
|
| moja kocka nema rada ked rozoberam jej asi najlepsieho kamosa a trochu nanho ziarlim, ale tak co uz... |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2497 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 19 Jún 2007, 19:10 Predmet: |
|
|
este ma tak napadlo... ked preleti okolo nas nejake auto a ja sa nad nim zacnem rozplyvat, tak ju ide porazit nuz ale tak porsche boxter je nieco ine ako auto  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 1346 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 19 Jún 2007, 19:28 Predmet: |
|
|
Mňa by jednoznačne nikto nedostal primitívnymi témami o ničom, ďalej nemám rada príliš zdĺhavé a kvetnaté rozprávanie o nejakej technickej záležitosti, o ktorej ja samozrejme nemám ani šajnu a tiež ak by sa dotyčný rozplýval nad sexi telom nejakej rosničky z markízy a pod.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 2117 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 19 Jún 2007, 20:14 Predmet: |
|
|
| zuzkazuzka napísal: |
| Mňa by jednoznačne nikto nedostal primitívnymi témami o ničom, |
Čo považuješ pza primitívnu tému o ničom? Uveď nejaký príklad  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vincko Light Expert

Stav:  Založený: 27.08.2006 Príspevky: 68
Zaslal: 20 Jún 2007, 8:25 Predmet: |
|
|
| Sovietovic napísal: |
Čo považuješ pza primitívnu tému o ničom? Uveď nejaký príklad  |
No podla mna je to taka tema ktora zuzkuzuzku nezaujma, tak isto ako teba nebude zaujmat keby ti zacala vykladat o kabelkach. Ak sa mylim tak ma oprav zuzkazuzka.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2368 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 20 Jún 2007, 12:08 Predmet: all |
|
|
Preto sa oplati preberat vseobecne témy ako je pocasie skola...volný cas(nie rozoberat dodetailu ) a tak pretoze malokedy mame rovnake zaujmi ako dievcata  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 1091 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 20 Jún 2007, 12:14 Predmet: |
|
|
| No keď chcete mať úsoech u baby, tak s ňou preberajte to čo zaujíma ju, takže najskôr zistite čo má rada, čo rada robí, čomu sa rada venuje a otom sa o to viacej zaujímavte... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ikeacik Medium Expert

Stav:  Založený: 03.08.2006 Príspevky: 122 Bydlisko: NZ Karma: 
|
Zaslal: 20 Jún 2007, 18:15 Predmet: |
|
|
| Te-wei napísal: |
| No keď chcete mať úsoech u baby, tak s ňou preberajte to čo zaujíma ju, takže najskôr zistite čo má rada, čo rada robí, čomu sa rada venuje a otom sa o to viacej zaujímavte... |
no ja to tak nevidim,mozno u 99% zien to funguje,ale ja mam taku skusenost,ze ked sa tema toci okolo nej tak dostavam odpoved "neviem" abo nieco take uzasne podobne |
|
| Návrat hore |
|
 |
okonenipica Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.02.2006 Príspevky: 1091 Bydlisko: Homeforum.sk Karma: 
|
Zaslal: 20 Jún 2007, 20:17 Predmet: |
|
|
| ikeacik napísal: |
| no ja to tak nevidim,mozno u 99% zien to funguje,ale ja mam taku skusenost,ze ked sa tema toci okolo nej tak dostavam odpoved "neviem" abo nieco take uzasne podobne |
tak to potom mas nestastie v babach  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3742 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 20 Jún 2007, 20:37 Predmet: |
|
|
| Osobne som sa stretol pri babách, s ktorými sa dostávam do styku s nepochopením a nezáujmem čo sa týka technických termínov. Naučil som sa ich potláčať v diskusii s babami na najnižšiu možnú mieru, ale nie zasa tak, aby sa cítili, akoby osm sa s nimi rozprával ako s deťmi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dew6 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.03.2007 Príspevky: 225 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 20 Jún 2007, 20:48 Predmet: |
|
|
No mňa napríklad vôbec nenadchýnajú témy typu "Koľko ste si už nezapichali?"...-nič proti autorom takýchto tém, ale...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ikeacik Medium Expert

Stav:  Založený: 03.08.2006 Príspevky: 122 Bydlisko: NZ Karma: 
|
Zaslal: 20 Jún 2007, 21:06 Predmet: |
|
|
| okonenipica napísal: |
tak to potom mas nestastie v babach  |
no asi to bude v tom,uz neviem co s tym  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kachna Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2006 Príspevky: 1492
Zaslal: 21 Jún 2007, 11:48 Predmet: |
|
|
| nemam rad temy kedy musim poodhalit kusok zo seba z mojho vnutra. teda k niecomu sa priznat co je vazne a moje... |
|
| Návrat hore |
|
 |
punkerka115 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.03.2007 Príspevky: 52
Zaslal: 21 Jún 2007, 12:49 Predmet: |
|
|
| uuhm ....ako politku a pod .. co s ami uz par krat stalo:/ .. a este moj byvaly ked som s nim bola mi stale doniesor vypiz z registra trestou ze je cisty a ze je PAN PODNIKATEL .. tak sa to aj tak skoncilo..nepotrebujem aby mi chlap dokazal ze je podnikatel a ja studentka a pod. |
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1424 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 21 Jún 2007, 13:47 Predmet: |
|
|
| Te-wei napísal: |
heh...a preco to nemoze byt naopak? preco sa furt prisposobovat holkam?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|