Baby: Ake témy nemáte rady?
Baby: Ake témy nemáte rady?
Aké témy nenávidite( alebo vas nudia) ked pri rozhovore napr.pri stretnutí alebo na rande zacne chalan svami rozoberat.
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
p4ra
Redeemer
Nie som si este uplne isty, ale mam pocit, ze moja frajerka nenavidi, ked hovorim o praci. Mam na mysli to, ze pridem domov, ona sa ma spyta, aky som mal den. Ja jej poviem, ze fayn. Potom sa nadurdi, ze nech jej poviem viac, tak jej zacnem hovorit, co sa dialo a co som robil. Ona samozrejme PC nerozumie takmer vobec, tak nechapavo sa na mna pozera a nevie o com rozpravam.
Co sa tyka mojich byvalych a tak. Nema s tym problem, ani ja, ked hovori o svojich. Ved to uz bolo, je to za nami oboma. Samozrejme, ze to nejako neprehaname, ale ked je nejaka historka, kt. je zaujimava, tak preco o tom nepokecat?
Co sa tyka mojich byvalych a tak. Nema s tym problem, ani ja, ked hovori o svojich. Ved to uz bolo, je to za nami oboma. Samozrejme, ze to nejako neprehaname, ale ked je nejaka historka, kt. je zaujimava, tak preco o tom nepokecat?
Najviac sa mi paci, ako by clovek podla nazvu temy ocakaval par prispevkov z tej malej skupinky neznejsieho pohlavia co sem obcas chodi. A co tu najde?
Vy ste trotlovia fakt 
ob3l1x : a ty sa samozrejme hned pridas
// Niekto ten spam musi zastavit!
ob3l1x: to znamena ze ti mam dat basu ?
ako vystraha pre ostatnych ze sem maju pisat len duchaplne prispevky ? ak ano neni problem 
// no daj, umriem smutkom asi...

ob3l1x : a ty sa samozrejme hned pridas
// Niekto ten spam musi zastavit!
ob3l1x: to znamena ze ti mam dat basu ?
// no daj, umriem smutkom asi...
Ano, mal som taku spoluziacku na vyske..a ku tomu bolo aj boha, p*ca, k*k*t, a vsetko je to prij*bane, to v rozhovore snou o technikebocian napísal:presnepoculi ste niekedy zenu povedat "musim si kupit novy zdroj ten stary mi umrel " ?
//erytrocyt: Bukelo je za nadávky 6 hodín v chládku.
// fuuu ani som to nespozoroval, ale diik, v tomto teple sa to hodi, chladok je good (imho ona tak fakt hovorila, mozem ja za to? som len citoval
-
Enduro3333
Medium Professional
neviem prečo ob3l1x pindá do k6, každému je jasné že tu nie je moc báb a preto je príspevok takého druhu nevyhnutnýk6 napísal:Najviac sa mi paci, ako by clovek podla nazvu temy ocakaval par prispevkov z tej malej skupinky neznejsieho pohlavia co sem obcas chodi. A co tu najde?Vy ste trotlovia fakt
na druhej strane obelixove vyjadrenie v téme určenej na reakcie dievčat má niečo do seba, hlavne časť ktorú som zvýraznil
ob3l1x napísal:no niektore neznasaju ked rozpravas o byvalych alebo staci aj ked len casto hovoris o kamaratkach s ktorymi si velmi casto
no s mojou by sa mohol kludne porozpravat o najnovsom kerneli a ako to vyzera so 64bitovymi CPU a aplikaciami nanSheep napísal:myslim ze zeny neradi hovoria o kompoch, technike a pocitacovych hrach a o dalscih veciach "pod ich uroven"
k teme: neznasa, ked hovorim o kamoskach
-
zuzkazuzka
VIP