o autach, sporte a politike a pod.VRAJ chlapskych temach sa nedokazem duchaplne rozpravat ani Ja, ale to koli tomu ze ma jednoducho dako extra nezaujimaju/nepritahuju... Hanba tvrdit ze je to muzsky "top".
nerada pocuvam kto kde bol opity a kde vracal..
ale ine temy napr sport , auta, a pod si vypocujem, ale aspon s kratkym vysvetlenim o co sa jedna, lebo preda aj ja sa chcem vzdelavat a dozvediet nove veci.
ja ked sa rozpravam s babami tak sa snazim rozvijat hlavne temy ktore ony zacnu...a potom to je kvalitny dialog a nie je nic lepsie jak to ked ti podakuju za super pokec
dnes som sa vrátil z dozvukov ... dve noci som spal s tou istou spoluziackou, resp. nespal, prvu noc sme sa asi 4 hodiny rozpravali a druhu mozno 3 hodiny.... a kecali sme o vsetkom...aj o kabelkách a aj o autách, jednoducho uplne o vsetkom
To si musíš zistiť u každej slečný zvlášť,,, proste ju povizvedaj čo má rada, čo rada robi a pak o tom kecaj viac, zaujímaj sa o to čo slečna robí a nerozprávaj hlavne len o sebe, to nebudí dojem,,,
chill.yy napísal:mno to neni dobre.....rozumiet nam nerozumie ziadny chlap,.. a ani nebude,...ale ze sa s holkami nevies dlhsie rozpravat to je uz dost neprijemne,..
ja proste neviem o com proste jedine o kazdej hovadine co ma napadne ale aj napady raz dojdu a este ked holka ani nerozvija debatu a odpoveda len ano/nie apod tak to tomu moc nenapomaha. nemohol by mi niekto poradit?
SchYzo napísal:ja proste neviem o com proste jedine o kazdej hovadine co ma napadne ale aj napady raz dojdu a este ked holka ani nerozvija debatu a odpoveda len ano/nie apod tak to tomu moc nenapomaha. nemohol by mi niekto poradit?
pokial odpoveda ano/nie tak nema zaujem kecat a chystas sa na vopred prehrany zapas
mi-chau napísal:pokial odpoveda ano/nie tak nema zaujem kecat a chystas sa na vopred prehrany zapas
nemyslim to len tak ale aj ked normalne odpoveda ale proste nejak sa to neda dalej rozvit, a potom sa uz neviem na co pytat...
/edit:jednoducho prebieha to tak ze chvilu porozpravame o skole lebo asi len to mame spolocne a potom uz moc neni o com
mi-chau napísal:tak tu nie je co poradit akurat uvolnit sa
tak naposledy som bol uvolneny (= o 8 piv tazsi) ale akosi to tiez neslo, kecali sme sice dost ale vacsinou to boli kecy "o nicom" tak teraz ked to tu baby pisu ze to nemaju radi tak neviem no
heh kecy o nicom su najlepsieee. komu sa chce bavit o vaznych veciach?
ked stretnes babu ktorej bdues sympaticky budete sa mat o com porozpravat ...ona pride neboj sa...nie s kazdym sa da porozpravat...