|
|
|
| Autor |
Správa |
samploom Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.03.2007 Príspevky: 325 Bydlisko: BA, MT Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2007, 22:47 Predmet: |
|
|
o autach, sporte a politike a pod.VRAJ chlapskych temach sa nedokazem duchaplne rozpravat ani Ja, ale to koli tomu ze ma jednoducho dako extra nezaujimaju/nepritahuju... Hanba tvrdit ze je to muzsky "top". |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejko Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.11.2007 Príspevky: 11 Bydlisko: michalovce Karma: 
|
Zaslal: 17 Nov 2007, 20:46 Predmet: |
|
|
| nerada rozpravam a pocuvam o veciach do ktorych tak nevidim (auta politika pc..)ale zase sa tomu vyhnut neda len nech to nieje na dlho |
|
| Návrat hore |
|
 |
Eritrea Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.07.2007 Príspevky: 449 Bydlisko: Sabinov/Zvolen Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2007, 12:09 Predmet: |
|
|
nerada pocuvam kto kde bol opity a kde vracal..
ale ine temy napr sport , auta, a pod si vypocujem, ale aspon s kratkym vysvetlenim o co sa jedna, lebo preda aj ja sa chcem vzdelavat a dozvediet nove veci. |
|
| Návrat hore |
|
 |
TheTruth Medium Expert

Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 89
Zaslal: 18 Nov 2007, 12:36 Predmet: |
|
|
ja ked sa rozpravam s babami tak sa snazim rozvijat hlavne temy ktore ony zacnu...a potom to je kvalitny dialog a nie je nic lepsie jak to ked ti podakuju za super pokec  |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2368 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2007, 12:54 Predmet: |
|
|
baby musite pocuvat ---vtedy je im najlepsie ked pocuvate (teda sa tak aspon tvarite)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3061 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2007, 12:57 Predmet: |
|
|
| midnight_man napísal: |
baby musite pocuvat ---vtedy je im najlepsie ked pocuvate (teda sa tak aspon tvarite)  |
sice pokrytecke ale je to tak, zivotna pravda, siedme z partnerskeho desatora |
|
| Návrat hore |
|
 |
ProfionQQ Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.04.2007 Príspevky: 411 Bydlisko: Gold Moravce Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2007, 13:24 Predmet: Monika :) :) :) :) |
|
|
dnes som sa vrátil z dozvukov ... dve noci som spal s tou istou spoluziackou, resp. nespal, prvu noc sme sa asi 4 hodiny rozpravali a druhu mozno 3 hodiny.... a kecali sme o vsetkom...aj o kabelkách a aj o autách, jednoducho uplne o vsetkom
zálezi vela na prispôsobovaní sa
Monika I love you  |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2368 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2007, 13:25 Predmet: |
|
|
| mi-chau napísal: |
| sice pokrytecke ale je to tak, zivotna pravda, siedme z partnerskeho desatora |
Je to zaklad zaciatocneho uspechu
Tomuto sa vravi uspech  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ProfionQQ Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.04.2007 Príspevky: 411 Bydlisko: Gold Moravce Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2007, 13:42 Predmet: Monika |
|
|
Tomuto sa vravi uspech  |
aj ja tomu vravim uspech..konecne sa mi to podarilo mozno aj preto mám moniku ze som taky ukecany  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 1091 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2007, 14:01 Predmet: |
|
|
To si musíš zistiť u každej slečný zvlášť,,, proste ju povizvedaj čo má rada, čo rada robi a pak o tom kecaj viac, zaujímaj sa o to čo slečna robí a nerozprávaj hlavne len o sebe, to nebudí dojem,,,
budí budí ale aký...  |
No dobrý určite nie,,, |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 18 Nov 2007, 14:04 Predmet: |
|
|
| Te-wei napísal: |
| to nebudí dojem,,, |
budí budí ale aký...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1424 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2007, 15:19 Predmet: |
|
|
ja holkam moc nerozumiem a nemam sa s nimi o com dlhsie rozpravat bohuzial  |
|
| Návrat hore |
|
 |
chill.yy Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.11.2007 Príspevky: 28
Zaslal: 18 Nov 2007, 15:24 Predmet: |
|
|
| SchYzo napísal: |
ja holkam moc nerozumiem a nemam sa s nimi o com dlhsie rozpravat bohuzial  |
mno to neni dobre.....rozumiet nam nerozumie ziadny chlap,.. a ani nebude,...ale ze sa s holkami nevies dlhsie rozpravat to je uz dost neprijemne,.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3061 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2007, 15:26 Predmet: |
|
|
| chill.yy napísal: |
| mno to neni dobre.....rozumiet nam nerozumie ziadny chlap... |
akoze nerozumie... ja rozumiem, zeny nevedia co chcu a neprestanu kym to nedostanu a ked to dosiahnu tak si niesu iste ci je to to co chceli |
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1424 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2007, 15:31 Predmet: |
|
|
| chill.yy napísal: |
mno to neni dobre.....rozumiet nam nerozumie ziadny chlap,.. a ani nebude,...ale ze sa s holkami nevies dlhsie rozpravat to je uz dost neprijemne,.. |
ja proste neviem o com proste jedine o kazdej hovadine co ma napadne ale aj napady raz dojdu a este ked holka ani nerozvija debatu a odpoveda len ano/nie apod tak to tomu moc nenapomaha. nemohol by mi niekto poradit?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|