Baby: Ake témy nemáte rady?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

bolek napísal:Nemam rada nekonecne rozhovory o nicom a o tom, do co ho sa max nerozmumiem, cize ked mi chce niekto porozprvatm ake auto si chce kupit, ked bude zarabat 200 000 mesacne a aku PC najrasej hra, kludne. Ale ked to trva aj take dve hodiny a z rozhovoru je monolog, tak optimizmus prechadza aj mna :wink:
nestracaj optimizmus :wink: .. to ked spusti moj kamarat tak nie a nie prestat a on riesi take blbosti ze sa mi rozum zastavuje... s nim by si nevydrzala ani 5 minut ... horsi nez stara ukecana baba ... to by som radsej dievca pocul cely den kecat o topankach a kabelkach ako jeho ... ja sa mu uz radsej vyhybam :D a inac sorry za mensie OT
Basha15
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Basha15 »

Tiež neznášam dlhé debaty o ničom alebo o veciach ktoré ma nezaujímajú a v ktorých sa nevyznám, ja popočúvam aj o počítačoch ale tiež nie tri hodiny, to je proste téma ktorá ma nudí, ale lepšie počúvať o počítačoch ako by malo byť ticho :D
conechito
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa conechito »

ja neznasam ked chalani rozpravaju nekonecne dlho o autach..nie tak celkovo a o autach..ale ked uz niekto rozprava hodinu o tom ako opravoval s kamosom nieco v aute a rozobera to do podrobnosti, tak uz zaspavam :smt015
ale zase taku debatu o sporte by som v pohode zvladla :smt048 ale keby zacal napr. o politike tak ... :aasmile10:
Hipollita
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hipollita »

Nemam rada temu sport, sportovci a podobne....taktiez ma nebavi pocuvat keci o niekom koho nepoznam....ved co ja s tym mam. To nech si rozobera s niekym kto ho tiez pozna...
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

Hipollita napísal:Nemam rada temu sport, sportovci a podobne....taktiez ma nebavi pocuvat keci o niekom koho nepoznam....ved co ja s tym mam. To nech si rozobera s niekym kto ho tiez pozna...
presne...tiez neznasam temu sport,lebo sa v tom nevyznam a je mi jedno,o aky ide.proste mam k sportu negativny vztah.to uz radsej ta technika :D
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

o autach, sporte a politike a pod.VRAJ chlapskych temach sa nedokazem duchaplne rozpravat ani Ja, ale to koli tomu ze ma jednoducho dako extra nezaujimaju/nepritahuju... :twisted: Hanba tvrdit ze je to muzsky "top".
smejko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa smejko »

nerada rozpravam a pocuvam o veciach do ktorych tak nevidim (auta politika pc..)ale zase sa tomu vyhnut neda len nech to nieje na dlho
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

nerada pocuvam kto kde bol opity a kde vracal..
ale ine temy napr sport , auta, a pod si vypocujem, ale aspon s kratkym vysvetlenim o co sa jedna, lebo preda aj ja sa chcem vzdelavat a dozvediet nove veci.:P
TheTruth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TheTruth »

ja ked sa rozpravam s babami tak sa snazim rozvijat hlavne temy ktore ony zacnu...a potom to je kvalitny dialog a nie je nic lepsie jak to ked ti podakuju za super pokec :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

baby musite pocuvat ---vtedy je im najlepsie ked pocuvate (teda sa tak aspon tvarite) :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

midnight_man napísal:baby musite pocuvat ---vtedy je im najlepsie ked pocuvate (teda sa tak aspon tvarite) :D
sice pokrytecke ale je to tak, zivotna pravda, siedme z partnerskeho desatora
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Monika :) :) :) :)

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

dnes som sa vrátil z dozvukov ... dve noci som spal s tou istou spoluziackou, resp. nespal, prvu noc sme sa asi 4 hodiny rozpravali a druhu mozno 3 hodiny.... a kecali sme o vsetkom...aj o kabelkách a aj o autách, jednoducho uplne o vsetkom

zálezi vela na prispôsobovaní sa :)

Monika I love you :smt049
midnight_man
Guru
Guru

mi-chau napísal:sice pokrytecke ale je to tak, zivotna pravda, siedme z partnerskeho desatora
Je to zaklad zaciatocneho uspechu ;)
ProfionQQ napísal:.....
Tomuto sa vravi uspech 8-)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Monika

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

midnight_man napísal:Tomuto sa vravi uspech 8-)
aj ja tomu vravim uspech..konecne sa mi to podarilo :) mozno aj preto mám moniku ze som taky ukecany :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

To si musíš zistiť u každej slečný zvlášť,,, proste ju povizvedaj čo má rada, čo rada robi a pak o tom kecaj viac, zaujímaj sa o to čo slečna robí a nerozprávaj hlavne len o sebe, to nebudí dojem,,,
midnight_man napísal:budí budí ale aký... :?
No dobrý určite nie,,,
midnight_man
Guru
Guru

Te-wei napísal: to nebudí dojem,,,
budí budí ale aký... :?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ja holkam moc nerozumiem a nemam sa s nimi o com dlhsie rozpravat bohuzial :? :(
chill.yy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chill.yy »

SchYzo napísal:ja holkam moc nerozumiem a nemam sa s nimi o com dlhsie rozpravat bohuzial :? :(
mno to neni dobre.....rozumiet nam nerozumie ziadny chlap,..:D a ani nebude,...ale ze sa s holkami nevies dlhsie rozpravat to je uz dost neprijemne,..
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

chill.yy napísal:mno to neni dobre.....rozumiet nam nerozumie ziadny chlap...
akoze nerozumie... ja rozumiem, zeny nevedia co chcu a neprestanu kym to nedostanu a ked to dosiahnu tak si niesu iste ci je to to co chceli
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

chill.yy napísal:mno to neni dobre.....rozumiet nam nerozumie ziadny chlap,..:D a ani nebude,...ale ze sa s holkami nevies dlhsie rozpravat to je uz dost neprijemne,..
ja proste neviem o com :( proste jedine o kazdej hovadine co ma napadne ale aj napady raz dojdu :( a este ked holka ani nerozvija debatu a odpoveda len ano/nie apod tak to tomu moc nenapomaha. nemohol by mi niekto poradit? :?
Napísať odpoveď