|
|
|
| Autor |
Správa |
matthheew Novice

Stav:  Založený: 20.05.2007 Príspevky: 4
Zaslal: 18 Jún 2007, 22:17 Predmet: Baby: Ake témy nemáte rady? |
|
|
| Aké témy nenávidite( alebo vas nudia) ked pri rozhovore napr.pri stretnutí alebo na rande zacne chalan svami rozoberat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
.I.LoVe.lOvE. Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2007 Príspevky: 190
Zaslal: 18 Jún 2007, 22:20 Predmet: |
|
|
Ja sa dokazem porozpravat o hocicom, ale take: Prdenie; Vcera som bezal zo skoly a tesil som sa, kedy sa konecne vyse*iem; V tej hre som uz v tom a tom levely; detske intrigy a pod. S takym chalanom nemam o com.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sepiroth Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2007 Príspevky: 782 Bydlisko: "Boh je mŕtvy!" Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2007, 23:28 Predmet: |
|
|
| .I.LoVe.lOvE. napísal: |
Ja sa dokazem porozpravat o hocicom, ale take: Prdenie; Vcera som bezal zo skoly a tesil som sa, kedy sa konecne vyse*iem; V tej hre som uz v tom a tom levely; detske intrigy a pod. S takym chalanom nemam o com.  |
no nevim, kto naposledy tolko hovoril o sraní.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4548
Zaslal: 18 Jún 2007, 23:53 Predmet: |
|
|
| myslim ze zeny neradi hovoria o kompoch, technike a pocitacovych hrach a o dalscih veciach "pod ich uroven" |
|
| Návrat hore |
|
 |
znais Medium Expert

Stav:  Založený: 21.01.2006 Príspevky: 85 Bydlisko: obcas Karma: 
|
Zaslal: 19 Jún 2007, 0:32 Predmet: |
|
|
Ale no tak 1000 zien 1000 chuti a rozdielnych osobnosti, kazda je ina.
Jedna sa pri teme sex len prezehna, ina ide az do anal detailov.
Tento topic je bezpredmetny. |
|
| Návrat hore |
|
 |
bocian Light Professional

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 705 Bydlisko: hospúdka zarohem :) Karma: 
|
Zaslal: 19 Jún 2007, 6:47 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
| myslim ze zeny neradi hovoria o kompoch, technike a pocitacovych hrach a o dalscih veciach "pod ich uroven" |
presne poculi ste niekedy zenu povedat "musim si kupit novy zdroj ten stary mi umrel " ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2637 Bydlisko: Chcem ju! Karma: 
|
Zaslal: 19 Jún 2007, 8:04 Predmet: |
|
|
| no poznam jednu FEIkarku co studuje programovanie a keby si sa chcel porozpravat o Linuxe, nemas ziaden problem. su aj take. a dokonca ani skareda nieje, prave naopak. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3797 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 19 Jún 2007, 8:38 Predmet: |
|
|
no niektore neznasaju ked rozpravas o byvalych alebo staci aj ked len casto hovoris o kamaratkach s ktorymi si velmi casto  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6630 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 19 Jún 2007, 8:44 Predmet: |
|
|
Nie som si este uplne isty, ale mam pocit, ze moja frajerka nenavidi, ked hovorim o praci. Mam na mysli to, ze pridem domov, ona sa ma spyta, aky som mal den. Ja jej poviem, ze fayn. Potom sa nadurdi, ze nech jej poviem viac, tak jej zacnem hovorit, co sa dialo a co som robil. Ona samozrejme PC nerozumie takmer vobec, tak nechapavo sa na mna pozera a nevie o com rozpravam.
Co sa tyka mojich byvalych a tak. Nema s tym problem, ani ja, ked hovori o svojich. Ved to uz bolo, je to za nami oboma. Samozrejme, ze to nejako neprehaname, ale ked je nejaka historka, kt. je zaujimava, tak preco o tom nepokecat? |
|
| Návrat hore |
|
 |
k6 VIP

Stav:  Založený: 25.01.2006 Príspevky: 1400
Zaslal: 19 Jún 2007, 9:06 Predmet: |
|
|
Najviac sa mi paci, ako by clovek podla nazvu temy ocakaval par prispevkov z tej malej skupinky neznejsieho pohlavia co sem obcas chodi. A co tu najde? Vy ste trotlovia fakt
ob3l1x : a ty sa samozrejme hned pridas
// Niekto ten spam musi zastavit!
ob3l1x: to znamena ze ti mam dat basu ? ako vystraha pre ostatnych ze sem maju pisat len duchaplne prispevky ? ak ano neni problem
// no daj, umriem smutkom asi...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bukelo Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.10.2005 Príspevky: 410 Bydlisko: Neusohl Karma: 
|
Zaslal: 19 Jún 2007, 10:17 Predmet: |
|
|
| bocian napísal: |
presne poculi ste niekedy zenu povedat "musim si kupit novy zdroj ten stary mi umrel " ?  |
Ano, mal som taku spoluziacku na vyske..a ku tomu bolo aj boha, p*ca, k*k*t, a vsetko je to prij*bane, to v rozhovore snou o technike ..noo sranda bola..
//erytrocyt: Bukelo je za nadávky 6 hodín v chládku.
// fuuu ani som to nespozoroval, ale diik, v tomto teple sa to hodi, chladok je good (imho ona tak fakt hovorila, mozem ja za to? som len citoval ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Enduro3333 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.10.2004 Príspevky: 1068 Bydlisko: V hlbokom lese Karma: 
|
Zaslal: 19 Jún 2007, 16:28 Predmet: |
|
|
| bocian napísal: |
No moja ex o tom v pohode rozpravala aj sa do toho celkom rozumela (programatorka)samozrejme 50%o Hardware som jej vysvetlil ja  |
|
| Návrat hore |
|
 |
skaner Amateur

Stav:  Založený: 01.02.2007 Príspevky: 33
Zaslal: 19 Jún 2007, 19:37 Predmet: |
|
|
| k6 napísal: |
Najviac sa mi paci, ako by clovek podla nazvu temy ocakaval par prispevkov z tej malej skupinky neznejsieho pohlavia co sem obcas chodi. A co tu najde? Vy ste trotlovia fakt  |
neviem prečo ob3l1x pindá do k6, každému je jasné že tu nie je moc báb a preto je príspevok takého druhu nevyhnutný
na druhej strane obelixove vyjadrenie v téme určenej na reakcie dievčat má niečo do seba, hlavne časť ktorú som zvýraznil
| ob3l1x napísal: |
| no niektore neznasaju ked rozpravas o byvalych alebo staci aj ked len casto hovoris o kamaratkach s ktorymi si velmi casto |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2412 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 19 Jún 2007, 19:44 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
no s mojou by sa mohol kludne porozpravat o najnovsom kerneli a ako to vyzera so 64bitovymi CPU a aplikaciami nan nuz ked ma v rodine cloveka linuxaka (a sakra dobreho) + je k tomu pridana este aj zvedavost, tak to nie je vobec vylucene. i ked je pravda, ze je je jedina, co ju to trosku zaujima myslim jedina, ktoru poznam
k teme: neznasa, ked hovorim o kamoskach  |
|
| Návrat hore |
|
 |
poharvody Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.03.2007 Príspevky: 233
Zaslal: 19 Jún 2007, 20:05 Predmet: |
|
|
nemam rada ked pozerame spolu telku a on ze tato moderatorka je taka pekna,ze kvoli nej pozera tento program...chapete?sak pekna tu mam byt je nie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|