balenie starsej
Najdolezitejsie je uviest aj vek. Typijem okolo 15 rokov.
Ak by som ti poradil, tak jednine, aby si ju zavolal von. Ked sa hanbis ist za nou do triedy, tak jej zavolaj/napis cez ICQ a pod. A dalsia vec - nepytaj sa, ze ci spolu budete chodit a odkedy.. To je hovadina! Nezi preto, aby si sa ukazal, aku mas fajnu babu. Ak ju mas naozaj rad/paci sa ti, tak si uzivaj chvile spolu stravene. Uvidis, ze vam bude obom lepsie, ako ist podla nejakej sablony "no tak teraz spolu zacneme chodit, a tri dni pojdeme von, v piatok do kina ..." to je blbost..
Ak by som ti poradil, tak jednine, aby si ju zavolal von. Ked sa hanbis ist za nou do triedy, tak jej zavolaj/napis cez ICQ a pod. A dalsia vec - nepytaj sa, ze ci spolu budete chodit a odkedy.. To je hovadina! Nezi preto, aby si sa ukazal, aku mas fajnu babu. Ak ju mas naozaj rad/paci sa ti, tak si uzivaj chvile spolu stravene. Uvidis, ze vam bude obom lepsie, ako ist podla nejakej sablony "no tak teraz spolu zacneme chodit, a tri dni pojdeme von, v piatok do kina ..." to je blbost..
tak si vypytaj jej cislo. Ked uz budes mat jej cislo, nemas problem jej napisat sms alebo zavolat a dohodnut sa na stretnuti. Je to normalna vec, ze sa ti baba paci. Nie je na tom nic smiesne, ked chcete byt spolu. Nevsimaj si ostatnych, oni to casom pochopia. Ako napisal Frikso nechod podla ziadnej sablony. Ovela krajsie je ked o jej srdce trochu bojujes. Este nikdy som babe nepovedal, ci chce so mnou chodit, jednoducho som to citil ja a aj ona a slova boli zbytocne.Bindo napísal:no ja ju mam ozaj rad a teraz sa ma každy cocot pita žeti chceš chodit stou ***** a ked som snou bol von tak tam boli dvaja chlapci a ešte jedna jej kamaratka to s proste neda cez to icq by sa to dalo ale nemam jej icq
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
r4wMUnt34q
Star
Podla mna spravne je to tak, ze najprv sa spoznate randenim alebo nejako a ked si super rozumiete a zalubite sa do seba pocas randenia, alebo zalubenie pretrvava pocas randenia, tak potom sa jeden zo zainteresovanych spyta toho druheho, ci s nim/nou chce chodit. Vacsinou to robia chalani, ale nie je to pravidlo. Ked pred tym bude francuzak alebo potom, to je uz jednokrupica_dnb napísal:yo vlastne keď sa tak zymýšľam... kedy sa začína chodenie? Pochybo že sa niekto opýty: Tak ako, chodíme spolu? / Budeme spolu chodiť? / Chceš so mnou chodiť???
ja to beriem asi od prvého "francuzáka... a vy?
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
to si robis prdel vsak? v tom pripade som asi riadny bigamista a mam paralelne dost vztahovkrupica_dnb napísal:yo vlastne keď sa tak zymýšľam... kedy sa začína chodenie? Pochybo že sa niekto opýty: Tak ako, chodíme spolu? / Budeme spolu chodiť? / Chceš so mnou chodiť???
ja to beriem asi od prvého "francuzáka... a vy?
kedy sa zacina? od pripadu k pripadu...
nie, tu otazku skor praktizuju deti a ako vidim tu na fore, tak ju maju velmi radi a casto ju vyuzivaju, pritom je uplne zbytocna. Nikdy som sa to nepytal a nikdy sa to ani nespytam.r4wMUnt34q napísal:Podla mna spravne je to tak, ze najprv sa spoznate randenim alebo nejako a ked si super rozumiete a zalubite sa do seba pocas randenia, alebo zalubenie pretrvava pocas randenia, tak potom sa jeden zo zainteresovanych spyta toho druheho, ci s nim/nou chce chodit. Vacsinou to robia chalani, ale nie je to pravidlo. Ked pred tym bude francuzak alebo potom, to je uz jedno. Rozhodne ta otazka by tam mala byt, inac to bude len "chodenie" a take praktizuju len nezrele deti, podla mna. Zatial vsetko
-
r4wMUnt34q
Star
Je pravda, ze mnohi by ju mohli pouzivat menej castejsie, tak ako aj chodit s osobami, ktore sa ku nim lepsie hodia, ale.. Ked to nepouzivas, tak potom ako obaja viete, ze mate spolu nejaky vztah ? A preco sa to vlastne nepytas ?pinco napísal:nie, tu otazku skor praktizuju deti a ako vidim tu na fore, tak ju maju velmi radi a casto ju vyuzivaju, pritom je uplne zbytocna. Nikdy som sa to nepytal a nikdy sa to ani nespytam.
k tomu, aby som vedel, ze bez nej nemozem byt a ona bezomna nepotrebujem zbytocne otazky. Da sa to povedat aj inak a nie takouto otrepanou frazou.r4wMUnt34q napísal:Je pravda, ze mnohi by ju mohli pouzivat menej castejsie, tak ako aj chodit s osobami, ktore sa ku nim lepsie hodia, ale.. Ked to nepouzivas, tak potom ako obaja viete, ze mate spolu nejaky vztah ? A preco sa to vlastne nepytas ?
Re: Starsia kocka
Odhliadnuc od toho, ze ta slecna sa sprava ako dake nevyzrete decko, ty by si mal pockat aspon do toho rocnika povinnej skolskej dochadzky, kym sa zacne brat gramatikaBindo napísal:mam taky problem že som chceel riešit jednu babu o dva roky staršiu.som sa jej spotal že či chce somnou chodit a ona že možno ešte si to rozmysli na druhy den som sa jej pital že či nie alebo ano a ona že ano že ma miluje atd........a som sa jej spital kedy pojdeme vonku ona že zajtra a o tri dni my dala kopačky .....a teraz my odkazuje po kamaratovi že sa jej pači a každy den a teraz som sa dozvedel že ma znovu chce už na 100%.no a teraz ako sa jej mam spitat že ju aj ja chcem lebo ked pridem zanou do triedy tak su tam taky tipci čo sa tomu smeju .tak ako sa jej to mam spitat.som vtom ešte neskuseny ...........moja prva baba![]()
-
Te-wei
Medium Professional
Re: Starsia kocka
Asi sa to vidí len mne, ale mám pocit, že si s teba robí len prdel a má s toho show aj s jej kamarátmi.Bindo napísal:mam taky problem že som chceel riešit jednu babu o dva roky staršiu.som sa jej spotal že či chce somnou chodit a ona že možno ešte si to rozmysli na druhy den som sa jej pital že či nie alebo ano a ona že ano že ma miluje atd........a som sa jej spital kedy pojdeme vonku ona že zajtra a o tri dni my dala kopačky .....a teraz my odkazuje po kamaratovi že sa jej pači a každy den a teraz som sa dozvedel že ma znovu chce už na 100%.no a teraz ako sa jej mam spitat že ju aj ja chcem lebo ked pridem zanou do triedy tak su tam taky tipci čo sa tomu smeju .tak ako sa jej to mam spitat.som vtom ešte neskuseny ...........moja prva baba![]()
-
Carver11
Light Star
suhlasim s te-weiom. ktora normalna baba by sa spravala takto?Bindo napísal:mam taky problem že som chceel riešit jednu babu o dva roky staršiu.som sa jej spotal že či chce somnou chodit a ona že možno ešte si to rozmysli na druhy den som sa jej pital že či nie alebo ano a ona že ano že ma miluje atd........a som sa jej spital kedy pojdeme vonku ona že zajtra a o tri dni my dala kopačky .....a teraz my odkazuje po kamaratovi že sa jej pači a každy den a teraz som sa dozvedel že ma znovu chce už na 100%.no a teraz ako sa jej mam spitat že ju aj ja chcem lebo ked pridem zanou do triedy tak su tam taky tipci čo sa tomu smeju .tak ako sa jej to mam spitat.som vtom ešte neskuseny ...........moja prva baba![]()
Re: balenie starsej
nie je....Spiro napísal:mam taku otazocky je balenie dievcata v niecom ine ak je starsia??
......ake stym mate skusenosti??