No, uz sa inak tesim , zajtra predpremiera aj v ZA ma prekvapuje ze nikto nejde, uz zostava len par miest volnych... , len aby to nebola len nafuknuta medialna bublina, lebo sa mi zda ze poniektory nato idu len preto ze to je prve na imdb.com a csfd.cz,
neboj ja idem na to preto lebo je to batman ni preto že to je prve v imdb a csfd aj keby to malo hodnotenie ako filmy Uweho Bolla aj tak by som si to pozrel.
Pohlavie: Stav: Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1869 Bydlisko: Moskwa Karma:
Zaslal: 22 Júl 2008, 19:28 Predmet:
GnK napísal:
len aby to nebola len nafuknuta medialna bublina, lebo sa mi zda ze poniektory nato idu len preto ze to je prve na imdb.com a csfd.cz,
No ja som batmanovky mal rád ovšem keby to nemalo také prostredie a všetko tak by som si to stiahol..ale na tento film musí človek ísť proste do kina aby mal ten pravý zážitok..
Takže ak niekto pôjde v štvrtok o 18:00 do Europy tak nech dá vedieť
Pohlavie: Stav: Založený: 25.09.2006 Príspevky: 1400 Bydlisko: home Karma:
Zaslal: 22 Júl 2008, 20:43 Predmet:
S tým že sa na tento film do kiná ísť "musí" nesúhlasím. Oveľa radšej pozerám film doma, v kľude, bez kok****, je*lých rečí atď...
Doma si ten film užijem tiež. Do kina chodím na také filmy, ktoré už druhý krát pozerať nebudem.
Pohlavie: Stav: Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1869 Bydlisko: Moskwa Karma:
Zaslal: 22 Júl 2008, 21:30 Predmet:
lekoklatik napísal:
S tým že sa na tento film do kiná ísť "musí" nesúhlasím. Oveľa radšej pozerám film doma, v kľude, bez kok****, je*lých rečí atď...
Nop podľa mňa to záleží od filmu..Ale je rozdiel to pozerať doma na telke ako na veľkom plátne s perfektnými zvukovými efektami s ktorými sa do toho filmu vžiješ..
Stav: Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8416 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma:
Zaslal: 22 Júl 2008, 23:04 Predmet:
Soviet napísal:
Nop podľa mňa to záleží od filmu..Ale je rozdiel to pozerať doma na telke ako na veľkom plátne s perfektnými zvukovými efektami s ktorými sa do toho filmu vžiješ..
skor by som povedal, ze je rozdiel pozerat doma CAM alebo TS ako to pozerat v kine.. ale je urcite lepsia atmosfera a ozvucenie v kine ako doma
Zaslal: 23 Júl 2008, 0:36 Predmet:
Film si užijem v kľude buď sám alebo s človekom ktorý mi nebude prekážať prije***ými poznámkami. Ozvučenie mám dobré a keď sa mi zažiada kľudne si môže prepnúť na veľkú obrazovku. Počkám si na DVD kvalitu. Veď film mi neujde. Avšak v takomto prostredí pozerám filmy ako Mr. Brooks, Interview with Vampire atď... Ako som už povedal. Batman, Iron Man, Hulk pozriem v kine pretože mi bude viac u riti keď tam bude nejaký vidlák vykrikovať ako pri napr. Brooksovi.
Aj tak sa zajtra teším ako malí. Milujem Christiana. Jeho prvý Batman tiež nemal chybu. Teším teším teším
Zaslal: 23 Júl 2008, 10:34 Predmet:
Veď presne pre malých kok**** chodím do kina na film nad ktorým nemusím premýšľať. Keď som bol na Iron Mana neudržal som sa a nadávka mi na kok**** vyletela z huby . Potom som už mal v P...
btw takže dnes v BB. Mám čiernu mikinu, klasické rifle a modro-biele elegantné topánky
no tak zatial to vazne vyzera, ze Krstneho otca po xy rokoch zosadil novy Batman, uz hlasovalo vyse 91 tisic ludi a stale ma tento filmecek user rating 9.5/10!
ja sa na to neskutocne tesim, predchadzajuci sa mi tiez velmo lubil
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre