Batman - The Dark Knight
-
lekoklatik
VIP
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No ja som batmanovky mal rádGnK napísal:len aby to nebola len nafuknuta medialna bublina, lebo sa mi zda ze poniektory nato idu len preto ze to je prve na imdb.com a csfd.cz,
Takže ak niekto pôjde v štvrtok o 18:00 do Europy tak nech dá vedieť
-
lekoklatik
VIP
-
Soviet
Darca
Nop podľa mňa to záleží od filmu..Ale je rozdiel to pozerať doma na telke ako na veľkom plátne s perfektnými zvukovými efektami s ktorými sa do toho filmu vžiješ..lekoklatik napísal:S tým že sa na tento film do kiná ísť "musí" nesúhlasím. Oveľa radšej pozerám film doma, v kľude, bez kok****, je*lých rečí atď...
-
Šu-Do
Redeemer
skor by som povedal, ze je rozdiel pozerat doma CAM alebo TS ako to pozerat v kine.. ale je urcite lepsia atmosfera a ozvucenie v kine ako domaSoviet napísal:Nop podľa mňa to záleží od filmu..Ale je rozdiel to pozerať doma na telke ako na veľkom plátne s perfektnými zvukovými efektami s ktorými sa do toho filmu vžiješ..
-
lekoklatik
VIP
Film si užijem v kľude buď sám alebo s človekom ktorý mi nebude prekážať prije*** poznámkami. Ozvučenie mám dobré a keď sa mi zažiada kľudne si môže prepnúť na veľkú obrazovku. Počkám si na DVD kvalitu. Veď film mi neujde. Avšak v takomto prostredí pozerám filmy ako Mr. Brooks, Interview with Vampire atď... Ako som už povedal. Batman, Iron Man, Hulk pozriem v kine pretože mi bude viac u riti keď tam bude nejaký vidlák vykrikovať ako pri napr. Brooksovi.
Aj tak sa zajtra teším ako malí. Milujem Christiana. Jeho prvý Batman tiež nemal chybu. Teším teším teším
Aj tak sa zajtra teším ako malí. Milujem Christiana. Jeho prvý Batman tiež nemal chybu. Teším teším teším
-
lekoklatik
VIP
-
Old Dirty Bastard
Guru
atmosfera a ozvučenie?Šu-Do napísal:skor by som povedal, ze je rozdiel pozerat doma CAM alebo TS ako to pozerat v kine.. ale je urcite lepsia atmosfera a ozvucenie v kine ako doma
-
seth82
Darca
Mno, tak mam objednany listok na prve predstavenie...Bolo to dost problematicke, pretoze ludia im zaujmom o film zostrelili rezervacny system...takze som visel na linke s bonusovym cislom asi 10 minut, pokym sa to tete podarilo booknut a tym padom sa mi vstupenky vdaka cene hovoru celkom predrazili....Ale co clovek nespravi kvoli dobremu filmu. Mozem byt ale rad, mam good miesta v 2. najvacsej sale, ktora ma vsetky zvukove certifikaty a umoznuje aj digital screening, co dufam, ze sa aj stane v tomto pripade. Uz sa tesim, potom bude na moviemanii aj recenzia...
-
Šu-Do
Redeemer
co som akoze napisal ? vsak, ze pozerat doma cam alebo TS je uplne na <> oproti kinu.. ale pozerat doma vyssie ako je TS.. uz od DVDscreener je okejOld Dirty Bastard napísal:atmosfera a ozvučenie?hlavne v kine je najkvalitnejši obraz... a nie kukať doma CAM, dať kontrast a jas naplno na monitore, aby si všetko videl a luštiť tak postavy