No, uz sa inak tesim , zajtra predpremiera aj v ZA ma prekvapuje ze nikto nejde, uz zostava len par miest volnych... , len aby to nebola len nafuknuta medialna bublina, lebo sa mi zda ze poniektory nato idu len preto ze to je prve na imdb.com a csfd.cz,
neboj ja idem na to preto lebo je to batman ni preto že to je prve v imdb a csfd aj keby to malo hodnotenie ako filmy Uweho Bolla aj tak by som si to pozrel.
GnK napísal:len aby to nebola len nafuknuta medialna bublina, lebo sa mi zda ze poniektory nato idu len preto ze to je prve na imdb.com a csfd.cz,
No ja som batmanovky mal rád ovšem keby to nemalo také prostredie a všetko tak by som si to stiahol..ale na tento film musí človek ísť proste do kina aby mal ten pravý zážitok..
Takže ak niekto pôjde v štvrtok o 18:00 do Europy tak nech dá vedieť
S tým že sa na tento film do kiná ísť "musí" nesúhlasím. Oveľa radšej pozerám film doma, v kľude, bez ko*ot, jeblých rečí atď...
Doma si ten film užijem tiež. Do kina chodím na také filmy, ktoré už druhý krát pozerať nebudem.
lekoklatik napísal:S tým že sa na tento film do kiná ísť "musí" nesúhlasím. Oveľa radšej pozerám film doma, v kľude, bez kok****, je*lých rečí atď...
Nop podľa mňa to záleží od filmu..Ale je rozdiel to pozerať doma na telke ako na veľkom plátne s perfektnými zvukovými efektami s ktorými sa do toho filmu vžiješ..
Soviet napísal:Nop podľa mňa to záleží od filmu..Ale je rozdiel to pozerať doma na telke ako na veľkom plátne s perfektnými zvukovými efektami s ktorými sa do toho filmu vžiješ..
skor by som povedal, ze je rozdiel pozerat doma CAM alebo TS ako to pozerat v kine.. ale je urcite lepsia atmosfera a ozvucenie v kine ako doma
Film si užijem v kľude buď sám alebo s človekom ktorý mi nebude prekážať prije*** poznámkami. Ozvučenie mám dobré a keď sa mi zažiada kľudne si môže prepnúť na veľkú obrazovku. Počkám si na DVD kvalitu. Veď film mi neujde. Avšak v takomto prostredí pozerám filmy ako Mr. Brooks, Interview with Vampire atď... Ako som už povedal. Batman, Iron Man, Hulk pozriem v kine pretože mi bude viac u riti keď tam bude nejaký vidlák vykrikovať ako pri napr. Brooksovi.
Aj tak sa zajtra teším ako malí. Milujem Christiana. Jeho prvý Batman tiež nemal chybu. Teším teším teším
Veď presne pre malých ko*ot chodím do kina na film nad ktorým nemusím premýšľať. Keď som bol na Iron Mana neudržal som sa a nadávka mi na ko*ot vyletela z huby . Potom som už mal v P...
btw takže dnes v BB. Mám čiernu mikinu, klasické rifle a modro-biele elegantné topánky
no tak zatial to vazne vyzera, ze Krstneho otca po xy rokoch zosadil novy Batman, uz hlasovalo vyse 91 tisic ludi a stale ma tento filmecek user rating 9.5/10!
ja sa na to neskutocne tesim, predchadzajuci sa mi tiez velmo lubil