Batman - The Dark Knight

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
NuSuey
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

tak tak ako ste uz hovorili, .. perfektne;)

ja som na to este v kine nebol .. (predsalen cakat kym v kosiciach bude premiera - potrva)..

pozeral som TS-ko .. parada ;) pacilo sa mi to nehorazne.. cize 10/10..

ta hudba ako spominane bolo fenomenalna.. joker - fenomenalno genialny..

predstavte si ale ze ked som videl ze ho bude hrat ledger (asi tak rok dozadu) .. tak som myslel.. ze "OMG ten to bude hrat? :roll: to bude shit teda.. " .. ako som sa hlboko mylil.. :? :( skoda toho herca..

no nic.. tesim sa na pokracovanie - co snad bude..

/applause !

RIP Heath Ledger..
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ach tak tento film je asi riadny masaker ako tak citam recenzie po nete. u nas to bude v kine niekedy zaciatkom septembra :? cize sa asi uchylim na nejake to TS popripade R5 ak bude k dispozicii.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

kym bude R5 tak to si este v septembri stihnes pozriet aj v kine
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

kachna napísal:cize sa asi uchylim na nejake to TS popripade R5 ak bude k dispozicii.
nepokaz si zážitok z filmu tým že stiahneš shitnú verziu len aby si to videl..Radšej počkaj :)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

no dexter,troska pravdy tom je ako :roll:

tá tvoja výchova svecí tvoje iq, " IQ=BURINA " ...

som fanúsikom Batmana,a túto cast si urcite pozriem aj v kinách,popripade nejaký warez a RS :wink:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

osobne som k batmanovi nikdy nepricuchol ale po mnozstve ovacii na tento film som sa rozhodol ist to ocumakovat do kina a...

kto videl, pre toho nemusim pokracovat, zrejme zdiela podobne, ak nie rovnake pocity. A kto nevidel tak dokoncim v skratke - bolo to nad moje ocakavania - oplatilo sa na to ist pozriet do kina.

.. ale ako sa tak nad tym, co som vlastne videl, zamyslam, zistujem, ze nieco mi tam predsalen chybalo. Ani raz som nemal pocit strachu, pocit beznadeje, stastia ci dokonca napatia a pritom z kazdeho druhu emocie tam bol nejaky naznak. Film som dopozeral pomaly s otvorenou hubou, ale okrem podareneho humoru, slusnej porcie akcie a hereckeho vykonu jokera, vlastne neviem co ma na tom tak uchvatilo. Asi by to chcelo pozriet este raz.
Fin
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fin »

Ja som sa na ten film tešil vyše pol roka a teraz zistím, že v KE ho nedávajú :(
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

Fin napísal:Ja som sa na ten film tešil vyše pol roka a teraz zistím, že v KE ho nedávajú :(
Kino Družba

Hronská 12
Košice
040 11
tel: +421 55 642 85 72
e-mail: [email protected]
web: www.cassovia.sk/greart

14. 08. 2008
19:20
TEMNÝ RYTIER /The Dark Knight/
USA, 2008, akčný, thriller, 152 minút, 99.- Sk 3,3 €/pondelok 65.- Sk 2,2 €
Fin
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fin »

^ Ani nevieš ako si ma teraz potešil! :D Síce si ešte musím počkať, ale hlavne, že to niekde pôjde...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

jak dobre, aspon niekedy som rad ze mam kino 300 metrov od domu. po dva a pol hodinach nebudem musiet nikam daleko ist :lol: tesim sa a som zvedavy, hoci ziadneho batmana som predtym nevidel (pls nebite ma)
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Hmm neviem neviem ja budem asi iny ako zvysok sveta mne sa ten film az na vykon "jokera" vobec nepacil cisto fadna akcia, ked tu poniektory hovoria ze fenomenalna hudba co ja viem ja ked pozeram film v kine tak na hudbu sa nikdy nesustredujem a myslim ze ani bezny divak nie. Bol som na tom najprv v kine kde som v polke zaspal a potom som pozeral cam verziu ale hmm az na 3-krat. Vobec neviem co je na tom filme take fenomenalne podla mna pekny remake batmana ale raz pozriet a dost nic extra.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Kesoman napísal:....
No každý ma svoj názor..I keď tento z tvojej strany je kus čudný..Ja som hudbu vnímal..Je rozdiel keď je hudba robená originál pre film a jednotlivé časti filmu a perfektne tam pasuje, ako keď dajú k filmu nejakú pesničku, ktorá s tým moc spoločného nemá..No jasné..Keď zaspíš natom v kine, že nemôžeš nato povedať dobrý názor..Nejdem to obhajovať ale asi si pozeral iný film ako mi ostatní :P Lebo výkon Jokera bol fakt na bode reality a nepovšimnúť si to a považovať to za obyčajný výkon je podľa mňa urážka toho teraz už mŕtveho herca :(
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Ja som soundtrack pocul este pred filmom a ja som na hudbu velmi zatazeny tak som si ju velmi vsimal a je to jeden z najlepsich sountrackov ake som kedy pocul, ti dvaja pani su cisti geniovia :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Kesoman ty si proste povrchny divak, keby si si pustil napriklad Never Back Down tak by si urcite vrieskal radostou.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Gangy napísal:Kesoman ty si proste povrchny divak, keby si si pustil napriklad Never Back Down tak by si urcite vrieskal radostou.
Alebo kce skôr vyjsť z davu. Akože beriem že sa mu nemuselo páčiť všetko ale atmosféra filmu bola jednoducho lákavá.
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matisek »

Soviet napísal:Lebo výkon Jokera bol fakt na bode reality a nepovšimnúť si to a považovať to za obyčajný výkon je podľa mňa urážka toho teraz už mŕtveho herca :(
co sa mu vlastne stalo ?
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Matisek napísal:co sa mu vlastne stalo ?
sa mi zda ze sa neumyselne predavkoval liekmi..skombinoval volake lieky a doplatil na to :?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Hulkm napísal:sa mi zda ze sa neumyselne predavkoval liekmi..skombinoval volake lieky a doplatil na to :?
veru niečo také :)
http://www.topky.sk/cl/15/202719/Heath- ... dne-chvile
http://www.topky.sk/cl/15/202114/Zomrel ... otena-hora
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Som hned vedel ze ma tu hned zotriete :D . Vobec nechcem vyjst z davu ani nie som povrchny divak ale film mi proste nesadol. Ked hovorite o fenomenalnom vykone Ledgera. Toho herca mam rad od filmu Knights Tale takze asi tak.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

mirak2 napísal:jak dobre, aspon niekedy som rad ze mam kino 300 metrov od domu. po dva a pol hodinach nebudem musiet nikam daleko ist :lol: tesim sa a som zvedavy, hoci ziadneho batmana som predtym nevidel (pls nebite ma)
:shock: Okamžite si pozri Batman Začina! :D ešte pred Temnym Rytierom.. ono to tak nejak nadväzuje :)
Napísať odpoveď