Batman - The Dark Knight

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Kesoman
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Kesoman »

Hmm neviem neviem ja budem asi iny ako zvysok sveta mne sa ten film az na vykon "jokera" vobec nepacil cisto fadna akcia, ked tu poniektory hovoria ze fenomenalna hudba co ja viem ja ked pozeram film v kine tak na hudbu sa nikdy nesustredujem a myslim ze ani bezny divak nie. Bol som na tom najprv v kine kde som v polke zaspal a potom som pozeral cam verziu ale hmm az na 3-krat. Vobec neviem co je na tom filme take fenomenalne podla mna pekny remake batmana ale raz pozriet a dost nic extra.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Kesoman napísal:....
No každý ma svoj názor..I keď tento z tvojej strany je kus čudný..Ja som hudbu vnímal..Je rozdiel keď je hudba robená originál pre film a jednotlivé časti filmu a perfektne tam pasuje, ako keď dajú k filmu nejakú pesničku, ktorá s tým moc spoločného nemá..No jasné..Keď zaspíš natom v kine, že nemôžeš nato povedať dobrý názor..Nejdem to obhajovať ale asi si pozeral iný film ako mi ostatní :P Lebo výkon Jokera bol fakt na bode reality a nepovšimnúť si to a považovať to za obyčajný výkon je podľa mňa urážka toho teraz už mŕtveho herca :(
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Ja som soundtrack pocul este pred filmom a ja som na hudbu velmi zatazeny tak som si ju velmi vsimal a je to jeden z najlepsich sountrackov ake som kedy pocul, ti dvaja pani su cisti geniovia :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Kesoman ty si proste povrchny divak, keby si si pustil napriklad Never Back Down tak by si urcite vrieskal radostou.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Gangy napísal:Kesoman ty si proste povrchny divak, keby si si pustil napriklad Never Back Down tak by si urcite vrieskal radostou.
Alebo kce skôr vyjsť z davu. Akože beriem že sa mu nemuselo páčiť všetko ale atmosféra filmu bola jednoducho lákavá.
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matisek »

Soviet napísal:Lebo výkon Jokera bol fakt na bode reality a nepovšimnúť si to a považovať to za obyčajný výkon je podľa mňa urážka toho teraz už mŕtveho herca :(
co sa mu vlastne stalo ?
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Matisek napísal:co sa mu vlastne stalo ?
sa mi zda ze sa neumyselne predavkoval liekmi..skombinoval volake lieky a doplatil na to :?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Hulkm napísal:sa mi zda ze sa neumyselne predavkoval liekmi..skombinoval volake lieky a doplatil na to :?
veru niečo také :)
http://www.topky.sk/cl/15/202719/Heath- ... dne-chvile
http://www.topky.sk/cl/15/202114/Zomrel ... otena-hora
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Som hned vedel ze ma tu hned zotriete :D . Vobec nechcem vyjst z davu ani nie som povrchny divak ale film mi proste nesadol. Ked hovorite o fenomenalnom vykone Ledgera. Toho herca mam rad od filmu Knights Tale takze asi tak.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

mirak2 napísal:jak dobre, aspon niekedy som rad ze mam kino 300 metrov od domu. po dva a pol hodinach nebudem musiet nikam daleko ist :lol: tesim sa a som zvedavy, hoci ziadneho batmana som predtym nevidel (pls nebite ma)
:shock: Okamžite si pozri Batman Začina! :D ešte pred Temnym Rytierom.. ono to tak nejak nadväzuje :)
Fin
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fin »

Presne tak, Batman začína by si si mal určite pozrieť... a k tej hudbe, soundtrack som si vypočul, je vynikajúci, každému milovníkovi soundtrackov môžem len odporučiť :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

No pre mna sa Batman II zaradil medzi moje TOP filmy :) Vzdy som sa nevedel dockat na dalsiu scenu s Jokerom. A ta scena s tym kamionom a celkovo cela ta nahanacka s policajtami bola super :)

Inak ten trik s ceruzkou si budem pamatat asi navzdy :D
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

SPOILER Trik s ceruzkou

najlepsia kvalita aku som nasiel, uz som to videl aspon 20 krat :lol:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ta scena sa u mna zapisala asi najvyraznejsie z celeho filmu :D absolutne neocakavatelne, az mi skoro mandle smiechom v kine vyrazilo. Tak vdacnu rolu ako mal Joker, clovek casto nevidi - navyse tak uchvatne zahratu :)
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

vcera som na tom bol v kine a nemam slov...absolutne uzasny filmy po vsetkych strankach... a joker bol nehorazny :shock: uplne nieco ine ako nicholson ... taky psychous ... parada :) akurat si neviem predstavit kto bude hrat jokera v dalsej casti ...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Trosku sa Vam tu rozpisem, nasiel som zaujimavy clanok, v ktorom Christopher Nolan spomina na Heatha Ledgera... a plus kto by mohol pripadne podla mna hrat Jokera v pokracovani, ak sa s nim bude pocitat.
Jedného večera, ako tak stojím na ulici LaSalle v Chicagu a snažím sa pripraviť záber do filmu The Dark Knight, objaví sa mi pred očami jeden z asistentov štábu na skateboarde. Potichu preklínam moment, keď Heath po prvýkrát prezlečený za Jokera nabehol na plac na jeho skateboarde. Robil som si starosti, ako budú fanúšikovia reagovať na Jokera na skateboarde, ale v skutočnosti to malo za následok zvýšený výskyt skateboardov medzi mladšími členmi štábu. Keby ste sa tých chlapcov spýtali, prečo si priniesli svoj skateboard do práce, úprimne by vám odpovedali, že nevedia prečo. To je skutočná charizma, neviditeľná a tak prirodzená ako zemská príťažlivosť. Heath bol taký.

Heath sršal kreativitou. Bolo to cítiť v každom jeho geste. Raz mi povedal, že medzi filmami, kým sa ujme novej postavy, rád počká, kým opäť nemá to nutkanie tvoriť. Kým to opäť nepotrebuje. Tento svoj postoj prinášal na plac každý deň. Nie je veľa hercov, ktorý vás prinútia cítiť sa previnilo za to, že sa sťažujete na to, že môžete robiť najlepšiu prácu na svete. Heath bol jeden z nich.

Jedného dňa on a ešte jeden herec točili zložitú scénu. Mali sme na to dva dni a na konci prvého dňa spolu niečo naozaj našli. Heath sa bál, že keď teraz prestaneme, stratí to a už to nebude ono. Chcel aby sme pokračovali a dokončili to. Je ťažké, požiadať štáb aby pracoval nadčas, keď všetci vieme, že máme dosť času dokončiť to zajtra. Ale všetci pochopili, že Heath mal v tom momente so svojou postavou niečo výnimočné a že sme to museli zachytiť, kým to nezmizne. Mesiace neskôr som sa dozvedel, že keď Heath v tú noc odchádzal, potichu sa poďakoval všetkým členom tímu za to, že pracovali dlhšie. Potichu. Nesnažil sa tým nič dokázať, bol len vďačný za možnosť, ktorú mu dali aby mohol tvoriť.

Noci v uliciach Chicaga boli plné kaskadérskych kúskov. Pre herca to môžu byť nudné chvíle, ale Heath tým bol fascinovaný a nadšene prijal naše pozvanie, viezť sa s nami v aute s kamerou, keď sme naháňali autá vo filmovej premávke. Nešlo mu len o vzrušenie z jazdy, chcel byť toho súčasťou. Chcel byť súčasťou všetkého. Zobral do auta aj svoj laptop a v uháňajúcom aute sme si pozreli dve veci, na ktorých pracoval. Krátke filmy, ktoré nakrútil, vzrušujúce a nezabudnuteľné. V porovnaní s nadšením ktoré z nich bolo cítiť som si pripadal uťahaný a nezáživný. Nikdy som sa necítil taký starý, ako keď som sledoval Heatha ako rozvíja svoj talent. V tú noc som mu dal ponuku (vedomý si, že ju neprijme), že kľudne môže prísť na plac keď bude mať voľný deň, a môže sa pozrieť čo tu stvárame.

Keď po nakrúcaní začnete strihať film, cítite zodpovednosť voči hercovi, ktorý vám veril. A Heath nám dal všetko. Keď sme začali strihať, uvažoval som nad každým záberom, ktorý sme vybrali, nad každým obrázkom, ktorý sme vystrihli. Predstavoval som si, ako mu prvý krát premietneme hotový film, sediac tri-štyri rady za ním, sledujúc každý pohyb jeho hlavy v snahe zistiť, čo si myslí o tom, čo sme spravili s tým všetkým čo nám dal. Toto premietanie sa teraz nikdy neuskutoční. Vidím ho každý deň v strižni. Skúmam jeho tvár, jeho hlas. A strašne mi chýba.

Späť na ulici LaSalle, som sa otočil k môjmu asistentovi a povedal mu, aby odviedol na bok toho chlapca na skateboarde. A v tom som si uvedomil, že to je Heath, s hlavou skrytou pod čiapkou. Prišiel cez jeho voľný deň, aby ma zobral za slovo s mojou ponukou. Nemôžem si pomôcť a usmejem sa.
V ulohe Jokera v buducom pokracovani by som si vedel predstavit Gasparda Ulliela. V postave mladeho Hannibala Lectera podal podla mna zaujimavy vykon, aj ked Hannibal rising akosi neohuril... Zaujimave vsak je, ze
Režisér Peter Webber během natáčení údajně poslal Gasparda Ulliela na exkurzi do pohřebního ústavu, aby viděl, jak vypadá práce s mrtvolami. A jemu se tam prý tak zalíbilo, že tam další den chtěl jít zase.
Mimiku tvare ma dost zaujimavu, prilozim aj dake foto. Je urcite x lepsich kandidatov a neverim, ze by zrovna Gasparda obsadili, ale kandidat zaujimavy podla mna.
na nete som nasiel este jeden joke s Jokerom, podla neho by ho mohla hrat Fergie :D
Prílohy
joker01h.jpg
hannibalrising2.jpg
Young_Hannibal_Gaspa_13331a.jpg
pukkahan2oa6.jpg
Young_Hannibal-_01.jpg
hannibal-rising-2.jpg
hannibal_rising2.jpg
hann01.jpg
GaspardUlliel2.jpg
348857998_7bf9f21892.jpg
27741717.jpg
18861586.jpg
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No tak ten ak ho má nahradiť to nebude podľa mňa bohviečo..Moc mladý mi pripadá...
Inak..Tento film ak budú dabovať(čo viem že budú) tak to radšej ani nechcem počuť..Však Joker tam je nenadabovateľný..
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Ste ma normalne nahovorili akurat som prisiel z kina.Film bol dobry,Joker famozny
Toto nebol film o BAtmanovi ale o Jokerovi
10/10

A heat Leadger je nenapodobitelni joker
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Soviet napísal:No tak ten ak ho má nahradiť to nebude podľa mňa bohviečo..Moc mladý mi pripadá...
nehovorim, ze to je najhorucejsi kandidat, je kopa inych, ale pacil sa mi jeho vykon v hannibalovi, vcelku psycho to uhral. a ma 24, cize nie je az take ucho :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Jak je to vlastne s časťami batmana? Prvá časť je Batman 1989? a potom Batman Begins a potom The Dark Knight? Alebo ako to je? :) Alebo vari všetci tí batmani čo sú na imdb sú jednotlivé dieli?

Teda takto?:
Batman (1989)
Batman Returns (1992)
Batman Forever (1995)
Batman & Robin (1997)
Batman Begins (2005)
The Dark Knight (2008)

Alebo ako to je? :) Rád by som si to pozrel ako ságu za sebou len som kus z toho domotaný :P
Napísať odpoveď