to HOLUBAR:je to dane aj genetikou, ale lytka sa cvicia dlhe roky ked ich chces mat velke a pekne
je to fakt otrasne ked mas nohy ako byk a nozicky od kolien ako cibiky
stary dobry FRANK,dobre si to napisal,a este prikladal tiez pozornost predlaktiu,ake mal on ze cooooMystiQ napísal:Lytka sa fakt tazko cvicia, to mozem aj ja potvrdit. Pocul som pripad znameho kuturistu z minulych rokoch FRANK ZANE (teraz neviem, ci som to spravne napisal) a on pisal, ze je to jedna z natazsich partii, napr. on cvici uz roky, ale az teraz formuje trenig lytok
ja som sa rok a pol zameral na predlaktie a potom som trhacky pri mrtvaku 150 az 170kg nemusel vobec pouzivat,take som ich mal silne jak slak,ale tieto svaly aj najrychlejsie odiduHolubar napísal:Ja myslim, ze na tom behani a lytkach predsa len nieco bude. Co vidim typkov len tak z posilky, tak ich lytka sa na futbalistov (ktori tiez cvicia aj v posilke) nechytaju, chce to urcite aj dlhsi cas, tak isto aj na predlaktia, to su trake problemove partie, na ktore treba mat riadnu davku trpezlivosti.
H5ck2r napísal:Ja chodim teraz pravidelne behat..Lebo musim nazbierat kondicku ked chcem byt dobrym parkouristom.
a kolko si myslis ze percent je talent .. ako neviem co myslis pod pojmom talentcanopus napísal:ze 90% je trening
chlape klobuk dole to je tazky sport neeeee ja aktyvne beham na lyziach cez zimu.. a v lete beham normalne a aj na bicykli a..ked trenujeme na zimu... ked mame trening na bicykli v horach tak to je riadny zabijak.....to ma zabije na cely tyzden.....Spoty napísal:ja aktivne bicyklujem.. dlhe trate po horoach to je moje... behanie.. hmm behal som ked som trenoval na maraton.. ked som ho zabehol vysral som sa nato