|
|
|
| Autor |
Správa |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1642 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 22 Apr 2007, 13:14 Predmet: |
|
|
| Rammer napísal: |
| Pozeram ako tu vsetci nanho p1cujete, ale toto je najlepsi premier aky tu kedy bol od cias samostatneho Slovenska. |
uplne s tebou suhlasim. mna by ale tiez zaujimalo, kolko ludi co sem napisalo je uz plnoletych, respektive kolko volilo a ak nahodou neboli volit, lebo sa im nechcelo/nemali koho alebo to je jedno preco, tak nech laskavo nepindaju. pozerali ste dnes na jojke tu diskusiu co bola s ficom? ma svatu pravdu s tym II dochodkovym pilierom, dzurinda odsral polku dochodkovych penazi do sukromnych DSS a teraz je velky hrdina (dzurinda) a kyda na koaliciu, ktora to teraz potrebuje riesit. viete, ja som zazil na skole dzurindu, fica a mnohych inych (lebo to riaditel vedel vybavit) a poviem vam 2 veci: 1- ti politici chodia na pozvanie; 2- dzurinda bol na skole prave vtedy, ked dosral maturity, tak som sa ho spytal, preco to nie je dobre pripravene, on mi na to zadrel nejaku vetu, ze to je ako sport, treba vydrzat, to bola 1 veta, dalsich 5 minut hovoril o niecom, co absolutne nedavalo zmysel, uplne bez pointy, to chruno monster v sos je oproti nemu suvix. ked som mu povedal, ze ked chcem robit nejaky sport, najprv si nastudujem ako sa robi a az potom ho skusam (vsetci mi zacali tlieskat ), tak zbledol a zacal absolutne ine temy, proste nevedel o com. fico aspon hovori k veci ked uz ine nie. a este jedna vec ma naozaj dozrala, co robil ten j*bo tych 8 rokov? honil kkt?dpc sak nech mi ten nic nehovori o obohacovani, lebo mu rozkopem hubu... cakam K- od vsetkych 15-rocnych deciek, ktore su ovplyvnene nazormi svojich rodicov, ktori tiez neboli volit, len do vsetkeho pindaju. sorry za tento vybuch hnevu, len uz som mal fakt dost takychto pseudonazorov. na zaciatku som si povedal, ze nebudem sem do politiky nic pisat, lebo aj tak by som s niektorymi nemal trpezlivost, ale uz som nevydrzal. dakujem za pochopenie a prepacte mi tie hrube vyrazy, bez nich sa to nedalo |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2058 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 22 Apr 2007, 14:23 Predmet: |
|
|
| Pozeram ako tu vsetci nanho p1cujete, ale toto je najlepsi premier aky tu kedy bol od cias samostatneho Slovenska. |
tak s tymto aj ked vela ludi pitchuje musim suhlasit
ako bolo povyse napisane vela lam je tu 14rocnych co si otvaraju hubu koli tomu co pocuju doma od rodicov ale nerozumeju do toho.
Co si ludia myslia ze pride nejaky novy premier (asi Meciar ) a zrazu zo vsetkeho toho hnoja co ostalo po predchadzajucich sa bude zrazu blystat zlato? Oh, Meciar bol uz premierom. A co zrobil - HOVNO, a ked tam bol s vladou tak doje*** cele SK a namastil vlastnym vrecka....
a Dzurinda nebol iny. Nevidel som ziadneho horsieho politika ktory ani za nic neodpovie na co sa ho pytas a este to otoci proti tebe (cisty Dzurinda) |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4721
Zaslal: 22 Apr 2007, 14:46 Predmet: |
|
|
| Vsetci co sa tu hrate na dolezitych, precitajte si najprv nazov temy a az potom piste. Ak neviete pochopit taky jednoduchy nazov temy ako sa mozete vobec vyjadrovat? |
|
| Návrat hore |
|
 |
stans Medium Star

Stav:  Založený: 28.02.2005 Príspevky: 313
Zaslal: 22 Apr 2007, 17:26 Predmet: |
|
|
Otázka:
Kedy budú už konečne vyšetrené kauzy predaja slovenský strategických podnikov cez tzv. privatizačných poradcov a následným obohacovaním bývalých vládnych strán?
P.S.
Spoločnosti CA~IB Financial Advisors, a. s., privatizačnému poradcovi pri výbere strategického investora pre Železničnú spoločnosť Cargo Slovakia, a. s., bola k dnešnému dňu vyplatená finančná odmena v celkovej výške 22,85 milióna Sk s DPH
.........................................................................................................
Pri privatizácii Slovenských telekomunikácií - privatizačný poradca Deutsche Bank ako výherca, alebo ktorý to dostal - išla zo štátneho rozpočtu odmena pre toho poradcu 500 mil. Sk. Slávia Capital, M.E.S.A. 10 a tak ďalej, myslím si, že všetci to vedia. Fond národného majetku zaplatil za sprostredkovanie pôžičky 9 mld. až 13 mld. korún firme Zandano and Partners sumu okolo 200 mil. Sk. Atď, atď, atď..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 2045
Zaslal: 22 Apr 2007, 21:03 Predmet: |
|
|
| stans napísal: |
Otázka:
Kedy budú už konečne vyšetrené kauzy predaja slovenský strategických podnikov cez tzv. privatizačných poradcov a následným obohacovaním bývalých vládnych strán? |
nikdy, lebo najvacsi rozkradaci - meciar a slota sedia vo vlade. VSZ, SLOVNAFT, Kupele, banky, Penta, JT, tazky priemysel, desiatky mensich(stovky mil sk) podnikov, vrazdy, unosy, zastrasovanie, spolupraca s mafiou.... meciar v jeho pueble nema pokojny spanok, to mi verte. |
|
| Návrat hore |
|
 |
allias Star

Stav:  Založený: 06.05.2005 Príspevky: 556
Zaslal: 23 Apr 2007, 6:30 Predmet: |
|
|
Čo zatiaľ dokázal? Absolútne nič. Neuskutočnil ani jeden zo svojich sľubov.
To sa treba opýtať. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Beznicku Light Star

Stav:  Založený: 05.11.2005 Príspevky: 295
Zaslal: 23 Apr 2007, 12:16 Predmet: |
|
|
| A este by som chcel vediet ako bude ta diskusia prebiehat, ci budete pisat otazky na papierik a on si bude vyberat a tym padom je debata o nicom alebo sa budete priamo pytat. Je jasne, ze to dopredu nemusis vediet ale ma to len tak napadlo |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2719 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2007, 18:28 Predmet: |
|
|
Opytaj sa ho, že či bude znižovať spotrebnú daň z pohonných látok, ako to vyčítal predošlej vláde a že či to štátnej kase nebude chýbať. Tiež mu môžeš oskázať, že Frikso je proti.
-Ďalej by som rád vedel, či si fakt myslí, že keď dá dôchodcom 1000sk na vianoce, že im to prilepší a či by nebolo vhodnejšie dotiahnúť začaté reformy (napr. zdravotníctvo) |
|
| Návrat hore |
|
 |
allias Star

Stav:  Založený: 06.05.2005 Príspevky: 556
Zaslal: 24 Apr 2007, 6:26 Predmet: |
|
|
| Prečo ten komunistický poškrabok nechce dovoliť zníženie dani na 16%? |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2058 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 25 Apr 2007, 3:54 Predmet: |
|
|
| allias napísal: |
| Prečo ten komunistický poškrabok nechce dovoliť zníženie dani na 16%? |
predpokladam ze koli tomu by uz aj tak chaby rozpocet prisiel o vela love a nemohlo by sa spravit ani tolko divadla s uz tak malym cirkusom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sundevil VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 2619 Bydlisko: Home: MT Work: BA Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
vajda65 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 1115 Bydlisko: hojko.com Karma: 
|
Zaslal: 25 Apr 2007, 10:09 Predmet: |
|
|
čo sa týka daňí, tak sa ho opýtaj, či plánované zrušenie daňovych výnimiek ktoré navrhol sulík výmenou za zníženie daní na 16% sa uskutoční aj bez zníženia dane na 16%, alebo to celé padá.
Osobne si myslím, že je v parlamente nepriehodná aleternatíva zrušenia daň. výnimiek bez zníženia sadzby ale bol by som zvedavý čo by povedal.
Bol by to spôsob ako naplniť rozpočet keď už chce rozdávať tým dementom čo investovali do neb. subjektov, adt.
// to ades: ja na rozdiel od teba mám daleko za prahom plnoletosti, ty máš tak maximálne 18 -19 a voliť si s veľkou pravdepodobnosťou nebol.
Fico je iba človek čo vie ovplyvňovať verejnú mienku, pretože dokáže presvedčiť menej rozumných o tom, že robí niečo pre nich a najmä dôchodcov, ktorých si dokáže kúpiť už ako starý rímania. cez hry a chlieb
Dá im zľavu 600 korún ročne na plyn, tj 50sk/mesiac.
Uvedom si to, že to že je teraz silná koruna, nezamestnanosť necelých 9% sa nestalo mávnutím zázračného prútiku za tych pár mesiacov, ktoré tu tento dement je.
Ak by si mal v pláne isť po škole študovať makroekonomiu tak ako ja tak by si chápal že je to trošku zložitejšie ako o tom rozprávať.
kým tu bol dzurinda tak rozprával ako by hneď znížil spotrebné dane, ako by zaviedol progresívne zdaňovanie pre "milionárov" atd ale prišiel do vlády a zistil že to nie je taká sranda, pretože zniženým spotrebnej dane by mu vznikol taký rozp. deficit že by nesplnil maastrichtské kritéria na vstup do EMU, ku ktorému sa zaviazal.
Veľké firmy ktoré tu znižujú nezamestnanosť prišli iba kvôli veľmi kvalitne urobenej daň. reforme, ktorá zvýšila prehľadnosť daní tým že odstránila množstvo daň. výnimiek.
To čo chcel teraz sulík dokončiť t.j odstrániť ešte cca 40 výnimiek ktoré ostávajú, a zrušiť výhody pre sudcov, prokurátorov politikov čo by bolo pre obyčajných ľudí spravodlivejšie, avšak náš Robertko to zamietol, dôvody môžu byť rôzne - najpravdepodobnejší je ten že je to dobrý nápad z hlavy niekoho iného, o pár mesiacov s ním príde on a že aký je to dobrý nápad.
//
tu je veľmi dôležitý ten aspekt, že nejde iba o zníženie dane ako takej ale o zrušenie daň. výnimiek, ktoré to budú financovať. Tzn. že predpokladaný efekt na št. rozpočet je minimálny až nulový. Súhlas že s niektorými opäť znevyhodňuje čiastočne živnostníkov (konkrétne zníženie paušálu na 25% zo 40% a na 40% zo 60%)ale je to niečo za niečo.
// Nepis viacero prispevkov po sebe- pouzivaj tlacitko UPRAV. Upravil Tomasito |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1642 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 25 Apr 2007, 11:59 Predmet: |
|
|
| vajda65 napísal: |
| // to ades: ja na rozdiel od teba mám daleko za prahom plnoletosti, ty máš tak maximálne 18 -19 a voliť si s veľkou pravdepodobnosťou nebol. |
mam 19,volit som bol a co sa politiky a politologie vobec tyka, tak si myslim, ze sa v nej dost dobre orientujem. o dianie na slovenskej a ceskej politickej scene sa zaujimam tak od 14-15 rokov a mam prestudovanych viac historickych materialov ako mnoho starsich odo mna, cim ale nechcem nikoho podcenit. uznavam ale, ze mas teda asi omnoho viac skusenosti ako ja(aj ked teraz neviem, ci si mozem dovolit tykat ), takisto ako uznavam aj tvoj nazor |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2582
Zaslal: 25 Apr 2007, 15:42 Predmet: |
|
|
chapem ze nadavate na dzurindu, ale ze chvalite demagoga... ach jaj, tak nam treba ked sme si takeho zvolili. to co sa teraz deje je vysledkom dzurindovej vlady, az fica po 8 rokoch vymenia tak dzurinda bude zase tam kde bol ked nastupil po meciarovi.
a kedy bude ta debata? |
|
| Návrat hore |
|
 |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2718
Zaslal: 25 Apr 2007, 16:51 Predmet: |
|
|
- mna by zaujimalo co spravil s majetkom SZM ktory anektovala SDL a potom on pretiahol do SMERu...
- preco tak tupo obhajuje este tupsich ministrov?
- ako mieni riesit situaciu okolo valentovica a rezortu zdravotnictva?
- kolko bude stat kampan na "informovanie" spolocnosti o prichode eura na sk a ktora reklamka to dostane?
- ake hodnoty vyznaval pred 89 a teraz?
- preco odskodnil len dochodcov? preco neodskodnil aj vdovy? siroty? rodiny kde je nizky prijem? ohladom plynu...
- kedy bude odskodnovat, znizovat ceny benzinu?
- preco nezmeni dan z paliv?
- preco ide rusit 2% z dani? preco nespravi jednotnu dan 16% ? a nezrusi akekolvek vynimky?
(je toho viac, ako ma budu napadat otazky budem ich sem davat)
a poprosim, nech naozaj odpoveie na kazdu otazku, lebo on je majster v uhybnych odpovediach taky isty ako velky mufti... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|