S tymi preferenciami moze akurat prdiet do burky. V tejto suvislosti by som sa ho skor opytal, ako si mieni opat ziskat doveru volicov, kedze opozicia prakticky neprichadza so ziadnymi temami. Na druhej strane, z tej "odpovede" by asi nikto vela nemal.deblasco napísal:hm, spytaj sa ho ake konkretne kroky chce urobit aby odstavil fica a ze preco to uz nerobi, kym fico fsetko nedojeb@)
Beseda s panom premierom...
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tazko povedat lebo mi to akosi nebilo tak do oci ako to co rozprava Dzurinda. Nemozem povedat ze stojim za Ficom alebo som za Dzurindu, ide mi len o to ze Dzurinda ako clovek stylom ako rozprava je pre mna absolutne nedoverihodny a k tomu ten styl prejavu ako NIKDY neodpovedat na to co sa clovek pyta (cisty Meciaros stylos)....killa_bee napísal:Dair, ked tak velmi nadavas na Dzurindu a jeho prejavy v mediach...ako by si zhodnotil Fickov prejav pocas Dzurindovych 8 rokov vlady? Som naozaj velmi zvedavy.
Mne osobne sa pacilo ako Fico nastupil do politiky a posobil ako cerstvy clovek (no bez skusenosti) a je smutne ze sa to zvrtlo smerom k Meciarovi...
Ako som povedal nestojim za ani jednym ale subjektivne (aj ked zle vyzerajucimi prostriedkami) mi Fico posobi ako ze sa fakt aj o nieco REALNE snazi.....
(pre ludi co by mi tu chceli zacat nadavat, prosim nech si najdu slovnik cudzich slov, konkretne slovo SUBJEKTIVNY, tj moj nazor)