|
| Čím sú pre Vás bitky počas zápasov ? |
| Príjemným spestrením |
|
73% |
[ 52 ] |
| Bol by som radšej ak by počas zápasov žiadne bitky neboli |
|
26% |
[ 19 ] |
|
| Celkom hlasov : 71 |
|
| Autor |
Správa |
micpu Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2006 Príspevky: 408 Bydlisko: WC Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2007, 22:45 Predmet: |
|
|
V dnesnej dobe a pri dnesnych pravidlach uz nieje tolko bitiek ako kedysi...uz ani v NHL...pamatam ako si to kedysi hokejisti mohli vybavit medzi sebo pri nejakom neprijemnom faule...islo o ferovu bitku 1 na 1 a ten kto prvy padol na lad prehral...pokial je to ferove a nieje to o tom ze kto koho zabije tak proti tomu nic nemam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
lekoklatik King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2006 Príspevky: 1790 Bydlisko: home Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2007, 15:51 Predmet: |
|
|
Pri fotbale mi to vadi brutalne aj u nasho tymu. Co uz kto zmeni na tom ze niekto prehral. Ale hlavne je ze za vsetko mozu furt rozhodcovia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
RoQa King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2007 Príspevky: 1690 Bydlisko: Na parkete ;) Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mademan Light Star

Stav:  Založený: 18.02.2007 Príspevky: 212
Zaslal: 09 Máj 2007, 23:46 Predmet: |
|
|
osobne trpim pri kolektivnych sportoch navalmi agresie ked protihrac hra mozno v ramci pravidiel, ale "prehnane asertivne ?" tak ich nehravam ani nepozeram...
Mno a ked uz pozeram sportovy prenos tak jedine pre bitky... Teda pozeram K1  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mrs_Chocolate Light Expert

Stav:  Založený: 18.12.2006 Príspevky: 49 Bydlisko: Alpy....ako krava Milka:D Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2007, 17:49 Predmet: |
|
|
Som jednoznacne za bitky. Minimalne v tom hokeji. Aspon trocha emocii vypustia a hned sa im lahsie hra. A ked prehravame, minimalne si mozeme povedat, ze aspon sme im do drzky dali...I ked to nemusia prehananat a mlatit sa do krvi.
co sa tyka Charu - vsak chudak on tam "len" stoji a fakt nemoze zato, ze donho dakto narazi/udre a spadne. (Mali by dat hracom co si zacnu do charu nejake uznanie za statoznost ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
tadyyy Light Expert

Stav:  Založený: 22.12.2006 Príspevky: 51
Zaslal: 11 Máj 2007, 18:38 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
| podľa mňa bitky na zápasy nepatria. Šport má byť v v myšlienke fair-play a nie likvidovať súpera keď niekto prehráva. Diváci to majú radi, ale ja nemám rád keď mi pôžitok z dobrého zápasu pokazí hromadná bitka kde vylúči polovicu týmu a potom sa nič nehrá |
naprosto s tebou suhlasim |
|
| Návrat hore |
|
 |
recberko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2007 Príspevky: 244 Bydlisko: Šaľa Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2007, 8:33 Predmet: |
|
|
| bitky na športoviská nepatria!!! mne sa to vôbec nepáči... čo to má čo spoločné so športom?? normálny človek sa príde baviť futbalom a nejaký pošahaný hulváti tam rozbijú štadión a pravdaže aj okolitých prísediacich... doživotne by som im zakázal vstup na štadóny... sú to dmnti |
|
| Návrat hore |
|
 |
jimino Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2006 Príspevky: 715
Zaslal: 15 Máj 2007, 13:32 Predmet: |
|
|
v hokeji na ozivenie atmosfery  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6662 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2007, 14:04 Predmet: |
|
|
| Bitka v zapale boja, bitka, kt. je jednoznacne vidiet, ze vyprovokavana za ucelom vyhry - proste bitky sa daju odhadnut, ze kedy je to cisty umysel, aby si ublizili, ale bitky, kt. su po naslednej provokacii prijemne spestrenie. Ludia sa len musia naucit rozlisovat sportovu bitku a chuliganstvo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2939 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2007, 17:41 Predmet: |
|
|
| recberko napísal: |
| bitky na športoviská nepatria!!! mne sa to vôbec nepáči... čo to má čo spoločné so športom?? |
podla mna pomerne dost, emocie su silna vec ; ) este ked hras o nieco dolezite tak ta narazky protihraca alebo milion inych faktorov vedia nasrat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
recberko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2007 Príspevky: 244 Bydlisko: Šaľa Karma: 
|
Zaslal: 16 Máj 2007, 18:25 Predmet: |
|
|
| SRneC napísal: |
podla mna pomerne dost, emocie su silna vec ; ) este ked hras o nieco dolezite tak ta narazky protihraca alebo milion inych faktorov vedia nasrat  |
no to hej poznám z vlastnej skúsenosti pár krát aj mňa tak chalanisko vytočil že som mu skoro natiahol a museli ma krotiť a to som neni vôbec agresívny týpek ale tie bytky som myslel tak ako sa väčšina hooligans dohodne že tak sa roz ebeme na najbližšom zápase okej? okej a stretnú sa 2 bandy a hlava nehlava civilista necivilista sa márujú... a okrem toho ak je športovec profesionál tak by sa mal nad to povzniesť ale jasné že nie vždy sa to dá |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|