Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Bitky počas zápasov.
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Čím sú pre Vás bitky počas zápasov ?
Príjemným spestrením
73%
 73%  [ 52 ]
Bol by som radšej ak by počas zápasov žiadne bitky neboli
26%
 26%  [ 19 ]
Celkom hlasov : 71

Autor Správa
micpu
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 12.08.2006

PríspevokZaslal: 05 Máj 2007, 22:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

V dnesnej dobe a pri dnesnych pravidlach uz nieje tolko bitiek ako kedysi...uz ani v NHL...pamatam ako si to kedysi hokejisti mohli vybavit medzi sebo pri nejakom neprijemnom faule...islo o ferovu bitku 1 na 1 a ten kto prvy padol na lad prehral...pokial je to ferove a nieje to o tom ze kto koho zabije tak proti tomu nic nemam Cool
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
lekoklatik
King
King

Založený: 25.09.2006

PríspevokZaslal: 07 Máj 2007, 15:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pri fotbale mi to vadi brutalne aj u nasho tymu. Co uz kto zmeni na tom ze niekto prehral. Ale hlavne je ze za vsetko mozu furt rozhodcovia Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
RoQa
King
King

Stav: Prihlásený
Založený: 16.03.2007

PríspevokZaslal: 08 Máj 2007, 19:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

TAk toto futbalové video je fakt brutal , hoci si myslím že mnohí to dosť prehnali odporúčam pozrieť. Smile /pecka je ako zmastí hráč rozhodcu Very Happy http://www.youtube.com/watch?v=0_Ikq-zM4_4&mode=related&search=
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
mademan
Light Star
Light Star

Založený: 18.02.2007

PríspevokZaslal: 09 Máj 2007, 23:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

osobne trpim pri kolektivnych sportoch navalmi agresie ked protihrac hra mozno v ramci pravidiel, ale "prehnane asertivne ?" tak ich nehravam ani nepozeram...

Mno a ked uz pozeram sportovy prenos tak jedine pre bitky... Teda pozeram K1 Very Happy
Návrat hore
Mrs_Chocolate
Light Expert
Light Expert

Založený: 18.12.2006

PríspevokZaslal: 11 Máj 2007, 17:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

Som jednoznacne za bitky. Minimalne v tom hokeji. Aspon trocha emocii vypustia a hned sa im lahsie hra. A ked prehravame, minimalne si mozeme povedat, ze aspon sme im do drzky dali...I ked to nemusia prehananat a mlatit sa do krvi.

co sa tyka Charu - vsak chudak on tam "len" stoji a fakt nemoze zato, ze donho dakto narazi/udre a spadne. (Mali by dat hracom co si zacnu do charu nejake uznanie za statoznost Laughing )
Návrat hore
tadyyy
Light Expert
Light Expert

Založený: 22.12.2006

PríspevokZaslal: 11 Máj 2007, 18:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

audiotrack napísal:
podľa mňa bitky na zápasy nepatria. Šport má byť v v myšlienke fair-play a nie likvidovať súpera keď niekto prehráva. Diváci to majú radi, ale ja nemám rád keď mi pôžitok z dobrého zápasu pokazí hromadná bitka kde vylúči polovicu týmu a potom sa nič nehrá

naprosto s tebou suhlasim
Návrat hore
recberko
Light Star
Light Star

Založený: 08.05.2007

PríspevokZaslal: 15 Máj 2007, 8:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

bitky na športoviská nepatria!!! mne sa to vôbec nepáči... čo to má čo spoločné so športom?? normálny človek sa príde baviť futbalom a nejaký pošahaný hulváti tam rozbijú štadión a pravdaže aj okolitých prísediacich... doživotne by som im zakázal vstup na štadóny... sú to dmnti
Návrat hore
jimino
Light Professional
Light Professional

Založený: 02.08.2006

PríspevokZaslal: 15 Máj 2007, 13:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

v hokeji na ozivenie atmosfery Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 13.12.2005

PríspevokZaslal: 15 Máj 2007, 14:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

Bitka v zapale boja, bitka, kt. je jednoznacne vidiet, ze vyprovokavana za ucelom vyhry - proste bitky sa daju odhadnut, ze kedy je to cisty umysel, aby si ublizili, ale bitky, kt. su po naslednej provokacii prijemne spestrenie. Ludia sa len musia naucit rozlisovat sportovu bitku a chuliganstvo.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
SRneC
Guru
Guru

Založený: 25.09.2005

PríspevokZaslal: 15 Máj 2007, 17:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

recberko napísal:
bitky na športoviská nepatria!!! mne sa to vôbec nepáči... čo to má čo spoločné so športom??
podla mna pomerne dost, emocie su silna vec ; ) este ked hras o nieco dolezite tak ta narazky protihraca alebo milion inych faktorov vedia nasrat Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
recberko
Light Star
Light Star

Založený: 08.05.2007

PríspevokZaslal: 16 Máj 2007, 18:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

SRneC napísal:
podla mna pomerne dost, emocie su silna vec ; ) este ked hras o nieco dolezite tak ta narazky protihraca alebo milion inych faktorov vedia nasrat Smile
no to hej poznám z vlastnej skúsenosti pár krát aj mňa tak chalanisko vytočil že som mu skoro natiahol a museli ma krotiť a to som neni vôbec agresívny týpek ale tie bytky som myslel tak ako sa väčšina hooligans dohodne že tak sa roz ebeme na najbližšom zápase okej? okej a stretnú sa 2 bandy a hlava nehlava civilista necivilista sa márujú... a okrem toho ak je športovec profesionál tak by sa mal nad to povzniesť ale jasné že nie vždy sa to dá
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Prejdi na: