Bitky počas zápasov.
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Bitky počas zápasov.
Chcel by som vediet či bitky počas zápasov , je jedno či pri futbale ,basketbale,hokeji,... su pre Vás príjemnym spestrením alebo by ste boli najradšej keby žiade neboli. Tým by som chcel reagovať aj na včerajšiu bitku ČR a USA na majstrovstvách. +môžete hodiť aj nejaké zaujímave obrázky 
Tu Zdeno chytil McCabe za dres a ucil ho lietatSRneC napísal:Mne sa to "lubi" no odtial potial. je rozdiel vzplanutie vasnii a rozdiel umyselne ublizenie na zdravi (pozdravujem todda bertuzziho)![]()
najradsej mam charu ako s hracmi zameta lady
Kód: Vybrať všetko
http://youtube.com/watch?v=LMWLFca67ng-
pinacolada
Guru wannabe
-
audiotrack
VIP
-
kukiak
Addict
Na nasich zapasoch (basket) sa bitka vyskytla asi len 2x... take mensia napetia na zemi ked niekdo dostane laktom do zubov, to je normal, je to tvrda hra. Bitky bohuzial boli kvoli tomu, ze super nezvladol ze prehraval tak hladal inu cestu ako nas basketbalovo predcit, avsak ani tak im to nevyslo. Protihrac natiahol spoluhracovi a cela lavicka sa rozbehla nanho... Potom sa to nejak s pomocou divakov a rozhodcami ukludnilo.
-
Balian1186
Novice
No ja osobne si myslím, že bitky k hokeju patria, majú aspoň v zámorí veľkú tradíciu a bitkári tam chránia menších, alebo slabších, zato hokejove nadaných spoluhráčov, aby ich niekto úmyselne nezranil. Majú svoju prácu ako každý a preto tam patria.
A niečo k Chárovi, sledujem NHL už 12 rokov a poviem to tak, že sa do toho ozaj vyznám a videl som aj ako Darcy Hordichuk doslova zbil Cháru a to je od neho menší o 23 cm, ale zas má veľkú stabilitu na ľade. A tiež Raitis Ivanans(tiež je nižší a menej váži) Cháru porazil určite, minulého roku, takže sú tam aj silnejší borci ako náš Zdeno, doslova väčšieho kalibru
A niečo k Chárovi, sledujem NHL už 12 rokov a poviem to tak, že sa do toho ozaj vyznám a videl som aj ako Darcy Hordichuk doslova zbil Cháru a to je od neho menší o 23 cm, ale zas má veľkú stabilitu na ľade. A tiež Raitis Ivanans(tiež je nižší a menej váži) Cháru porazil určite, minulého roku, takže sú tam aj silnejší borci ako náš Zdeno, doslova väčšieho kalibru
Ano fair-play, ale kazdy je len clovek a pri takom zapase nervy pracuju, takze je to normalne a patri to k tomu. Ci uz sa ti to paci alebo nie...audiotrack napísal:podľa mňa bitky na zápasy nepatria. Šport má byť v v myšlienke fair-play a nie likvidovať súpera keď niekto prehráva. Diváci to majú radi, ale ja nemám rád keď mi pôžitok z dobrého zápasu pokazí hromadná bitka kde vylúči polovicu týmu a potom sa nič nehrá
-
RoQa
Darca
Tu ho Chara trocha vyzlečie
http://www.youtube.com/watch?v=eCyg2A2K ... ed&search= (myslím ze tieto príspevku dajú odpoveď aj mnohým v téme "Ako sa najlepšie biť ?" ) 
-
R1k1nko
Darca
tak ked sa tak dobre vyznasBalian1186 napísal:No ja osobne si myslím, že bitky k hokeju patria, majú aspoň v zámorí veľkú tradíciu a bitkári tam chránia menších, alebo slabších, zato hokejove nadaných spoluhráčov, aby ich niekto úmyselne nezranil. Majú svoju prácu ako každý a preto tam patria.