Bitky počas zápasov.
V dnesnej dobe a pri dnesnych pravidlach uz nieje tolko bitiek ako kedysi...uz ani v NHL...pamatam ako si to kedysi hokejisti mohli vybavit medzi sebo pri nejakom neprijemnom faule...islo o ferovu bitku 1 na 1 a ten kto prvy padol na lad prehral...pokial je to ferove a nieje to o tom ze kto koho zabije tak proti tomu nic nemam 
-
lekoklatik
VIP
-
Mrs_Chocolate
Light Expert
Som jednoznacne za bitky. Minimalne v tom hokeji. Aspon trocha emocii vypustia a hned sa im lahsie hra. A ked prehravame, minimalne si mozeme povedat, ze aspon sme im do drzky dali...I ked to nemusia prehananat a mlatit sa do krvi.
co sa tyka Charu - vsak chudak on tam "len" stoji a fakt nemoze zato, ze donho dakto narazi/udre a spadne. (Mali by dat hracom co si zacnu do charu nejake uznanie za statoznost
)
co sa tyka Charu - vsak chudak on tam "len" stoji a fakt nemoze zato, ze donho dakto narazi/udre a spadne. (Mali by dat hracom co si zacnu do charu nejake uznanie za statoznost
audiotrack napísal:podľa mňa bitky na zápasy nepatria. Šport má byť v v myšlienke fair-play a nie likvidovať súpera keď niekto prehráva. Diváci to majú radi, ale ja nemám rád keď mi pôžitok z dobrého zápasu pokazí hromadná bitka kde vylúči polovicu týmu a potom sa nič nehrá
naprosto s tebou suhlasim
-
recberko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
no to hej poznám z vlastnej skúsenosti pár krát aj mňa tak chalanisko vytočil že som mu skoro natiahol a museli ma krotiť a to som neni vôbec agresívny týpek ale tie bytky som myslel tak ako sa väčšina hooligans dohodne že tak sa roz ebeme na najbližšom zápase okej? okej a stretnú sa 2 bandy a hlava nehlava civilista necivilista sa márujú... a okrem toho ak je športovec profesionál tak by sa mal nad to povzniesť ale jasné že nie vždy sa to dáSRneC napísal:podla mna pomerne dost, emocie su silna vec ; ) este ked hras o nieco dolezite tak ta narazky protihraca alebo milion inych faktorov vedia nasrat