|
| Čím sú pre Vás bitky počas zápasov ? |
| Príjemným spestrením |
|
73% |
[ 52 ] |
| Bol by som radšej ak by počas zápasov žiadne bitky neboli |
|
26% |
[ 19 ] |
|
| Celkom hlasov : 71 |
|
| Autor |
Správa |
RoQa King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2007 Príspevky: 1686 Bydlisko: Na parkete ;) Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2007, 15:33 Predmet: Bitky počas zápasov. |
|
|
Chcel by som vediet či bitky počas zápasov , je jedno či pri futbale ,basketbale,hokeji,... su pre Vás príjemnym spestrením alebo by ste boli najradšej keby žiade neboli. Tým by som chcel reagovať aj na včerajšiu bitku ČR a USA na majstrovstvách. +môžete hodiť aj nejaké zaujímave obrázky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2939 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2007, 15:50 Predmet: |
|
|
Mne sa to "lubi" no odtial potial. je rozdiel vzplanutie vasnii a rozdiel umyselne ublizenie na zdravi (pozdravujem todda bertuzziho)
najradsej mam charu ako s hracmi zameta lady  |
|
| Návrat hore |
|
 |
RoQa King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2007 Príspevky: 1686 Bydlisko: Na parkete ;) Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2007, 15:55 Predmet: |
|
|
| SRneC napísal: |
Tak to hej a hlavne ked ho odtahuju traja o hlavu mensi rozhodcovia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
radek21 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.01.2006 Príspevky: 921 Bydlisko: Myjava Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2007, 16:23 Predmet: |
|
|
| SRneC napísal: |
Mne sa to "lubi" no odtial potial. je rozdiel vzplanutie vasnii a rozdiel umyselne ublizenie na zdravi (pozdravujem todda bertuzziho)
Tu Zdeno chytil McCabe za dres a ucil ho lietat
| Kód: |
| http://youtube.com/watch?v=LMWLFca67ng |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2456 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2007, 16:29 Predmet: |
|
|
jj ale iba ked nasi mlatia druhych  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2710 Bydlisko: predavam Fuji S6500fd Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
RoQa King

|
Zaslal: 02 Máj 2007, 17:12 Predmet: |
|
|
Najviac sa mi na tom paci ako Hinote stahuje pred udermi charu hlavu do vystroja ako korytnacka / A chara to ako vyprovokoval ?? Tahal ho zaucho ?? Lebo tak to vypada.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 7462 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2007, 17:22 Predmet: |
|
|
| podľa mňa bitky na zápasy nepatria. Šport má byť v v myšlienke fair-play a nie likvidovať súpera keď niekto prehráva. Diváci to majú radi, ale ja nemám rád keď mi pôžitok z dobrého zápasu pokazí hromadná bitka kde vylúči polovicu týmu a potom sa nič nehrá |
|
| Návrat hore |
|
 |
kukiak Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2005 Príspevky: 2369 Bydlisko: 965 01 Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2007, 18:21 Predmet: |
|
|
| Na nasich zapasoch (basket) sa bitka vyskytla asi len 2x... take mensia napetia na zemi ked niekdo dostane laktom do zubov, to je normal, je to tvrda hra. Bitky bohuzial boli kvoli tomu, ze super nezvladol ze prehraval tak hladal inu cestu ako nas basketbalovo predcit, avsak ani tak im to nevyslo. Protihrac natiahol spoluhracovi a cela lavicka sa rozbehla nanho... Potom sa to nejak s pomocou divakov a rozhodcami ukludnilo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2419 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2007, 18:56 Predmet: |
|
|
tak niekedy je to lepsie vyriesit bitkou ako nadavat mu neviem kolko krat do toho a do niecoho....
Tak radsej bum bac a je po probleme
Samozrejme je zla bitka ked prehravajuci team prehrava ( slovan - trencin -ako do chudaka mareka sa pustili svine jedny... za to ze im dava goli ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
vladopt Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.02.2006 Príspevky: 99 Bydlisko: SLOVENSKO Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
"J" Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.03.2007 Príspevky: 968 Bydlisko: application/xhtml+xml Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2007, 10:46 Predmet: |
|
|
Njavacsia haluz bola ked sa vseci "biju" a v tom dosiel Chara a zhora Nemcovi upiekol ze sa az obratil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
neo250 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.07.2006 Príspevky: 379 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2007, 12:48 Predmet: |
|
|
No ja ked chodím na MS v hokeji alebo ked pozeram doma zápasy tak dúfam, že sa Chara alebo niekto iný pobije....proste ma to tak bavý je to väčšia sranda.... podla mna! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Balian1186 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.03.2007 Príspevky: 10
Zaslal: 03 Máj 2007, 14:47 Predmet: |
|
|
No ja osobne si myslím, že bitky k hokeju patria, majú aspoň v zámorí veľkú tradíciu a bitkári tam chránia menších, alebo slabších, zato hokejove nadaných spoluhráčov, aby ich niekto úmyselne nezranil. Majú svoju prácu ako každý a preto tam patria.
A niečo k Chárovi, sledujem NHL už 12 rokov a poviem to tak, že sa do toho ozaj vyznám a videl som aj ako Darcy Hordichuk doslova zbil Cháru a to je od neho menší o 23 cm, ale zas má veľkú stabilitu na ľade. A tiež Raitis Ivanans(tiež je nižší a menej váži) Cháru porazil určite, minulého roku, takže sú tam aj silnejší borci ako náš Zdeno, doslova väčšieho kalibru |
|
| Návrat hore |
|
 |
Smarton Medium Star

Stav:  Založený: 03.01.2005 Príspevky: 384
Zaslal: 03 Máj 2007, 14:57 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
| podľa mňa bitky na zápasy nepatria. Šport má byť v v myšlienke fair-play a nie likvidovať súpera keď niekto prehráva. Diváci to majú radi, ale ja nemám rád keď mi pôžitok z dobrého zápasu pokazí hromadná bitka kde vylúči polovicu týmu a potom sa nič nehrá |
Ano fair-play, ale kazdy je len clovek a pri takom zapase nervy pracuju, takze je to normalne a patri to k tomu. Ci uz sa ti to paci alebo nie...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|