Bitky počas zápasov.

O športe...

Čím sú pre Vás bitky počas zápasov ?

Príjemným spestrením
53
74%
Bol by som radšej ak by počas zápasov žiadne bitky neboli
19
26%

Celkom hlasov: 72

RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Bitky počas zápasov.

Príspevok od používateľa RoQa »

Chcel by som vediet či bitky počas zápasov , je jedno či pri futbale ,basketbale,hokeji,... su pre Vás príjemnym spestrením alebo by ste boli najradšej keby žiade neboli. Tým by som chcel reagovať aj na včerajšiu bitku ČR a USA na majstrovstvách. +môžete hodiť aj nejaké zaujímave obrázky :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Mne sa to "lubi" no odtial potial. je rozdiel vzplanutie vasnii a rozdiel umyselne ublizenie na zdravi (pozdravujem todda bertuzziho) :D

najradsej mam charu ako s hracmi zameta lady :lol:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

SRneC napísal:najradsej mam charu ako s hracmi zameta lady :lol:
Tak to hej a hlavne ked ho odtahuju traja o hlavu mensi rozhodcovia :hehe:
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

SRneC napísal:Mne sa to "lubi" no odtial potial. je rozdiel vzplanutie vasnii a rozdiel umyselne ublizenie na zdravi (pozdravujem todda bertuzziho) :D

najradsej mam charu ako s hracmi zameta lady :lol:
Tu Zdeno chytil McCabe za dres a ucil ho lietat :lol: :lol:

Kód: Vybrať všetko

http://youtube.com/watch?v=LMWLFca67ng
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

jj ale iba ked nasi mlatia druhych :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

lahodka:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

zelovoc napísal:lahodka:
Najviac sa mi na tom paci ako Hinote stahuje pred udermi charu hlavu do vystroja ako korytnacka :lol: / A chara to ako vyprovokoval ?? Tahal ho zaucho ?? Lebo tak to vypada. :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

podľa mňa bitky na zápasy nepatria. Šport má byť v v myšlienke fair-play a nie likvidovať súpera keď niekto prehráva. Diváci to majú radi, ale ja nemám rád keď mi pôžitok z dobrého zápasu pokazí hromadná bitka kde vylúči polovicu týmu a potom sa nič nehrá
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Na nasich zapasoch (basket) sa bitka vyskytla asi len 2x... take mensia napetia na zemi ked niekdo dostane laktom do zubov, to je normal, je to tvrda hra. Bitky bohuzial boli kvoli tomu, ze super nezvladol ze prehraval tak hladal inu cestu ako nas basketbalovo predcit, avsak ani tak im to nevyslo. Protihrac natiahol spoluhracovi a cela lavicka sa rozbehla nanho... Potom sa to nejak s pomocou divakov a rozhodcami ukludnilo.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

tak niekedy je to lepsie vyriesit bitkou ako nadavat mu neviem kolko krat do toho a do niecoho....
Tak radsej bum bac a je po probleme :!:

Samozrejme je zla bitka ked prehravajuci team prehrava ( slovan - trencin -ako do chudaka mareka sa pustili svine jedny... za to ze im dava goli )
vladopt
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladopt »

bitke v hokeji sú už dávno súčasťou tochto športu a pre ľudí za oceánom sú už samozrejmosťou

pridávam koho iného ak nie Zdena

"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

Njavacsia haluz bola ked sa vseci "biju" a v tom dosiel Chara a zhora Nemcovi upiekol ze sa az obratil :)
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

No ja ked chodím na MS v hokeji alebo ked pozeram doma zápasy tak dúfam, že sa Chara alebo niekto iný pobije....proste ma to tak bavý :) je to väčšia sranda.... :lol: podla mna!
Balian1186
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Balian1186 »

No ja osobne si myslím, že bitky k hokeju patria, majú aspoň v zámorí veľkú tradíciu a bitkári tam chránia menších, alebo slabších, zato hokejove nadaných spoluhráčov, aby ich niekto úmyselne nezranil. Majú svoju prácu ako každý a preto tam patria.

A niečo k Chárovi, sledujem NHL už 12 rokov a poviem to tak, že sa do toho ozaj vyznám a videl som aj ako Darcy Hordichuk doslova zbil Cháru a to je od neho menší o 23 cm, ale zas má veľkú stabilitu na ľade. A tiež Raitis Ivanans(tiež je nižší a menej váži) Cháru porazil určite, minulého roku, takže sú tam aj silnejší borci ako náš Zdeno, doslova väčšieho kalibru
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

audiotrack napísal:podľa mňa bitky na zápasy nepatria. Šport má byť v v myšlienke fair-play a nie likvidovať súpera keď niekto prehráva. Diváci to majú radi, ale ja nemám rád keď mi pôžitok z dobrého zápasu pokazí hromadná bitka kde vylúči polovicu týmu a potom sa nič nehrá
Ano fair-play, ale kazdy je len clovek a pri takom zapase nervy pracuju, takze je to normalne a patri to k tomu. Ci uz sa ti to paci alebo nie... :)
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

v hokeji su bitky fajn take pre divakov :) ale vo futbale to nema miesto... a myslim ze ani v basketbale a podobnych sportoch... proste sa to tam nehodi
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tu ho Chara trocha vyzlečie :lol: http://www.youtube.com/watch?v=eCyg2A2K ... ed&search= (myslím ze tieto príspevku dajú odpoveď aj mnohým v téme "Ako sa najlepšie biť ?" ) :D
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ako v NHL to uz prehanaju, hraci sa biju len tak.. aby bolo... ale ak sa biju nasi v extralige tak to je celkom v poho tam aspon vidno ze to robia s nervami... a na fanusikov nemaju ani cas pomysliet... :)
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

ja si myslim ze s takemu sportu ako je hokej patria obcas aj bitky ale zas ne sa povrazdit. pri futbale alebo basketbale tam bitky nepatria. tot moj nazor.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Balian1186 napísal:No ja osobne si myslím, že bitky k hokeju patria, majú aspoň v zámorí veľkú tradíciu a bitkári tam chránia menších, alebo slabších, zato hokejove nadaných spoluhráčov, aby ich niekto úmyselne nezranil. Majú svoju prácu ako každý a preto tam patria.

A niečo k Chárovi, sledujem NHL už 12 rokov a poviem to tak, že sa do toho ozaj vyznám a videl som aj ako Darcy Hordichuk doslova zbil Cháru a to je od neho menší o 23 cm, ale zas má veľkú stabilitu na ľade. A tiež Raitis Ivanans(tiež je nižší a menej váži) Cháru porazil určite, minulého roku, takže sú tam aj silnejší borci ako náš Zdeno, doslova väčšieho kalibru
tak ked sa tak dobre vyznas :) hod sem nejake dobre videjka co su podla teba BEST ... thx :smt049
Napísať odpoveď