|
|
|
| Autor |
Správa |
whisper Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2006 Príspevky: 678 Bydlisko: [EU]BA Karma: 
|
Zaslal: 22 Mar 2008, 15:18 Predmet: |
|
|
| whisper napísal: |
edit: v takejto podobe by to nemalo porušovať zákon - telefónne číslo nie je utajené, dá sa nájsť v zozname, či už "papierovom", alebo na internete - odtiaľ ho aj mám
Pri uzatvarani zmluvy vyplnujes aj to, ci chces mat zverejnene cislo alebo nie, tak pozor  |
áno a oni ho utajené nemajú... niečo, čo už raz zverejnené je (dokonca priamo poskytnuté spoločnosťou Orange pre Zoznam) nemôže byť nezákonné niekde na to odkázať...
| GgDag napísal: |
| R.I.P mna by zase zaujimalo ze s akeho dovodu si si zmenil Ty nick ? AJ ty si podvodnik? |
nie je toto už trochu offtopic? v tejto téme nejde o to, robiť dohady a obviňovať druhých len za to, že si niekedy zmenili nick
(a čo sa môjho "kamaráta" týka, mám aj jeho IP, takže nech si kľudne nick mení)
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
123.48 kB |
| Prezretá: |
160 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
malyivko Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.01.2008 Príspevky: 149
Zaslal: 22 Mar 2008, 16:52 Predmet: |
|
|
| whisper: predavat cudzie albumy je trestne
|
|
| Návrat hore |
|
 |
whisper Star

|
Zaslal: 22 Mar 2008, 17:02 Predmet: |
|
|
| malyivko napísal: |
| whisper: predavat cudzie albumy je trestne |
ja nikde nic nepredavam ani neponukam za peniaze a za ucelom zisku. šlo o poskytnutie služby (ktorá ma stála čas i peniaze) za protihodnotu... to, ze ponukol financnu odmenu za vytvorenie kopii, je na jeho triko, ak ma dane albumy zakupene, nie je dovod, preco by nemohol z nich mat aj spravene kopie
edit: som rád, že vás to baví... táto téma mala byť zoznamom ľudí, ktorí si neplnia svoje záväzky... nejdem sa už k tomu vyjadrovať, ďakujem vám za vaše milé a priateľské správanie sa
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Toy M@ch!n3 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.05.2005 Príspevky: 2477 Bydlisko: ctf_martin Karma: 
|
Zaslal: 22 Mar 2008, 17:08 Predmet: |
|
|
| tie albumy za 2300 bolo na charitu?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1140
Zaslal: 22 Mar 2008, 19:29 Predmet: |
|
|
no miro macko sa zivi tiez aj predavnim fake vecmi na inych forach.. nekedy posle to co ste chceli len v malej velkosti s niecim nim..
vid z ceskeho fora
| Kód: |
Dejte si bacha
Asi před třemi týdny jsem si objednal v novem hip hop shopu 7iro.sk nějaké věci (dvě mikiny a tričko ) a zaplatil jsem je na účet... nedošly mi ani mikiny, ani triko, ani prachy... Když jsem psal na icq nějakému Mirovi Mackovi, tak mě odbyl, že o ničem neví...Tak si dejte všichni bacha a good luck....
|
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=17&topic=62440
AKO JE VOBEC MOZNE ZE ZIJE ?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1652 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 22 Mar 2008, 19:40 Predmet: |
|
|
| ja som to hneď vedel, že ten 7iro je voláky hajzel a ešte aj tričká tu predával.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
missskooo Amateur

Stav:  Založený: 17.03.2008 Príspevky: 16
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1140
Zaslal: 22 Mar 2008, 20:01 Predmet: |
|
|
| no jo.. to je tiez na hip hope je toho kopu
|
|
| Návrat hore |
|
 |
R.I.P. Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.08.2007 Príspevky: 709
Zaslal: 22 Mar 2008, 20:12 Predmet: |
|
|
myslim ze je mu to asi jedno, a teraz je niekde zo slovenska peekne daleko
|
|
| Návrat hore |
|
 |
amateur Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.07.2007 Príspevky: 432
Zaslal: 22 Mar 2008, 22:24 Predmet: |
|
|
na toho 7ira som našiel pekne veľa bordelu...
že vraj oje*** dosti typkov
ked bol ešte tu na fore tak som od neho chcel zobrat čosi...
ja bych mu dal na hojku BAN šak hojko or t0m4s3 čekni si net je tam dosť vela veci pjeknych o nom pisane:-d....
edit\ sry:) o.k Maki
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 1817 Bydlisko: Field of Lonely Hearts Karma: 
|
Zaslal: 22 Mar 2008, 22:29 Predmet: |
|
|
| 7iro tu ban ma...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
whisper Star

|
Zaslal: 23 Mar 2008, 0:44 Predmet: |
|
|
| R.I.P. napísal: |
myslim ze je mu to asi jedno, a teraz je niekde zo slovenska peekne daleko  |
ja si myslím, že je na Slovensku, minimálne číslo písané na jeho mamu stále funguje a dvíha to nejaký chalanisko, čo hlasom na 20-ročného celkom sedí...
stále platí, že ja za ním idem na návštevu a kto chce, môže sa pridať...
chcem to samozrejme najprv riešiť rozumne a racionálne, mám dostatok dôkazov o tom, že ma oklamal... trebárs aj s jeho rodičmi... hoci naozaj neznášam násilie, ale ak nedostane rozum, či nebodaj ho napadne ma od seba odháňať hrubou silou, tak v tom prípade má smolu, pretože dve plné autá, čo idú so mnou z Ba za ním, ho prinútia si to rozmyslieť
kto chcete, kontakty tu na mňa máte, keďže nie som žiadny násilnícky debilko, ani sa pred nikým neschovávam, akurát sa nenechám podvádzať
|
|
| Návrat hore |
|
 |
R.I.P. Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.08.2007 Príspevky: 709
Zaslal: 23 Mar 2008, 0:47 Predmet: |
|
|
Nemal by si dat vediet jemu, nez inym?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
fizz Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2007 Príspevky: 866 Bydlisko: Mama, we all go to hell.. Karma: 
|
Zaslal: 23 Mar 2008, 0:48 Predmet: |
|
|
Nemal by si dat vediet jemu, nez inym?  |
nj, keby vedel iste ho privita s flasou dobreho vina
|
|
| Návrat hore |
|
 |
whisper Star

|
Zaslal: 23 Mar 2008, 0:50 Predmet: |
|
|
Nemal by si dat vediet jemu, nez inym?  |
No nie, mňa by fakt nenapadlo mu napísať samozrejme, že som mu písal, ICQ aj SS, ale samozrejme neodpovedal ani nič...
kým ho niekto nepresvedčí o tom, že okrádať ľudí sa nepatrí, tak to bude robiť stále ďalej... a ak si to tu číta, alebo mu o tom bude nejaký jeho kamoš tárať, mne to nemá prečo vadiť, on má nevyrovnané záväzky voči mne, nie ja voči nemu... pre mňa, za mňa, nech celá dedina vie, že oj*báva ľudí...
edit: ooo, chlapcovi cuká riťkou, asi to tu číta...
miro852: ja som dal platbu reklamovat, a prisla, este si ma oje*** aj o 200sk za reklamaciu...
zaujímavé, nie? mal mi poslať 700 a po doručení ešte ďaľších 1600... neprišla ani jedna
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
238.07 kB |
| Prezretá: |
184 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|