Black List - podvodníci
Bohuzial sem musim pridat uzivatela human_fly, nieje to sice podvodnik v pravom slova zmysle ale evidentne sa mu neoplati akokolvek doverovat.
Pred troma tyzdnami (!!) sme sa v tejto teme dohodli na obchode. Po viac ako tyzdni som mu napisal ci to teda poslal a on sa zacal ospravedlnovat ze bol mimo slovenska a ze "akurat dnes to vyhodil na poste". Odvtedy presli dalsie dva tyzdne a stale nic neprislo, ani len ss s vysvetlenim.
Pred troma tyzdnami (!!) sme sa v tejto teme dohodli na obchode. Po viac ako tyzdni som mu napisal ci to teda poslal a on sa zacal ospravedlnovat ze bol mimo slovenska a ze "akurat dnes to vyhodil na poste". Odvtedy presli dalsie dva tyzdne a stale nic neprislo, ani len ss s vysvetlenim.
-
Pufo Callo
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Pufo Callo
Star
-
Andreso
Medium Professional
musím pridať usera pufo_callo , od ktorého som kupoval kupón do T-Mobilu. Poslal mi 2, oba boli použité-tvrdil, že sú ok. Nad mojim postom je síce napísané, že on ho ¨posunul ďalej¨, no má vedieť, čo predáva.
Názor nech si spraví každý sám.
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=131767
Názor nech si spraví každý sám.
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=131767
-
Pufo Callo
Star
ten prvy som poslal omylom, to som santosovi pisal, pouzil som ho ja, to je pravda
a druhy mam od Manicekka a nepouzil som ho...
takze situacia zostava taka, ze jeden z nich dvoch klame a z ich strany zase klame druhy a treti(cize ja).
V podstate nevyriesitelne a kvoli 30euram to urcite riesit nebudem, len ak by som mal cestu do TM.
Kazdopadne ZIADNE peniaze som v zivote od uzivatela Andreso nevidel, takze som ho podviedol maximalne "moralne", za co sa ospravedlnujem , netusil som, ze kupon niekto preda pouzity alebo ze niekto ten kupon uhadne alebo neviem co este...
ak budem v blizkosti TM cez vikend skusim zistit, kto kupon pouzil, aspon datum a mesto, na 12345 tvrdia ze to ide.
ak nie, zalezitost povazujte za uzatvorenu s tym ze podvodnik je jeden z nas troch, a kazdy si tvrdi svoje....
a druhy mam od Manicekka a nepouzil som ho...
takze situacia zostava taka, ze jeden z nich dvoch klame a z ich strany zase klame druhy a treti(cize ja).
V podstate nevyriesitelne a kvoli 30euram to urcite riesit nebudem, len ak by som mal cestu do TM.
Kazdopadne ZIADNE peniaze som v zivote od uzivatela Andreso nevidel, takze som ho podviedol maximalne "moralne", za co sa ospravedlnujem , netusil som, ze kupon niekto preda pouzity alebo ze niekto ten kupon uhadne alebo neviem co este...
ak budem v blizkosti TM cez vikend skusim zistit, kto kupon pouzil, aspon datum a mesto, na 12345 tvrdia ze to ide.
ak nie, zalezitost povazujte za uzatvorenu s tym ze podvodnik je jeden z nas troch, a kazdy si tvrdi svoje....
-
*S4PQ
Star
dudas
Kupoval som od neho grafickú kartu GF 7600GS, karta mala nafúknuté kondenzátory a prehrievala sa,chcel som to nechať tak keďže fungovala ale po pár dnoch používania (len práca s win, žiadne hry kde by sa karta namáhala) karta prestala celkom fungovať. Predajca ignoruje moje ss a nechce sa k tomu vyjadriť!
Kupoval som od neho grafickú kartu GF 7600GS, karta mala nafúknuté kondenzátory a prehrievala sa,chcel som to nechať tak keďže fungovala ale po pár dnoch používania (len práca s win, žiadne hry kde by sa karta namáhala) karta prestala celkom fungovať. Predajca ignoruje moje ss a nechce sa k tomu vyjadriť!
tak pocuvaj ma ja som psolal funkcnu grafiku a povedal si ze su vysoke teploty, ja som ti oznamil ze je ked je to len pasivne chladene tak to musis mat dobre odvetrane alebo tam daj chladenie, vykaslal si sa nato... potom sa cuduj ze sa ti odpali grafika teda ze sa ti nafunknu kondenzatory , ked prisla skusal si ju a povedal si ze je ok len musis zlepsit chaldenie, tak mi prosim ta povedz preco si nezabezpecis chladenie ked sa ti prehrieva a potom tu na mna kydas...*S4PQ napísal:dudas
a ty neviem kolko ams rokov ale ked som tu asi neni ani prihlaseny tyzden ako ti mozem odpisat ss? hojko nech pozrie kedy som tu bol napsoledy , minimalne tyzden , ja nesedim za pc a necumim do pokecu ako pubertak... tak teda nemozem odpisovat...
karta prisla v poriadku, funkcna , zato ze mas zle odvetranu bednu ja nemozem, povedal som ti zabezpec si chaldenie ked to mas take, nespravil si mojou chybou nebolo to ze sa tebe sa nechcelo, alebo si nevedel spravit prievan v bedni, len tolko , nemam co k tomu dodat. nazor nech si spravi kazdy sam
-
Clean_Up
Professional
Re: Black List - podvodníci
sirocco1987 > Telefónny zoznam na stránke: http://telefonny.zoznam.sk/ je úplne legálny a prístupný každému, kto si na tu stránku klikne. Ak sa vám zdá, že je to ilegálne, tak kontaktujte portál: http://www.zoznam.sk/
Rozoberať tu niekoho mentálnu výbavy a pritom nadávať používatelom do sprostých, hmm, ale budiž.
webtomas > Takže tvrdíš, že telefónny zoznam zverejnený na stránke: http://telefonny.zoznam.sk/ je protiprávny a trestný???
Rozoberať tu niekoho mentálnu výbavy a pritom nadávať používatelom do sprostých, hmm, ale budiž.
To, že telefón neviete obsluhovať vás neospravedlňuje, že ste dotyčnému poslal takmer rozbitý a ešte aj nefunkčný iPhone (ako tvrdí on). Prehliadnuť sa to rozhodne nedalo. Prečo ste mu uviedli zlé PSČ? Jeden z vás dvoch tu pekne klame!machalap napísal:Dohodli sme ze posle funkcny iPhone 3G 8GB a poslal mi ho uplne nefunkcny,nepouzitelny s prasknutym tlacidlom podvihnutym sklom a pruzkom takze bol rozoberany. Chybala vlozka na sim kartu. Telefon sa neda spustit.
webtomas > Takže tvrdíš, že telefónny zoznam zverejnený na stránke: http://telefonny.zoznam.sk/ je protiprávny a trestný???
-
sirocco1987
Novice
tato diskusia nema absolutne ziaden vyznam.
miesaju sa tu do toho ludia co o tom absolutne nic nevedia
kazdy je tu taky mudry ako profesor
je to slovo proti slovu
neprajem si aby ktokolvek z vas este niekedy spominal moje meno na tomto alebo inom fore
povazujem to za osocovanie a hrubu urazku.
kto ma pozna osobne vie dobre aky som a ake skutky za mnou stoja.
vyhlasenia o mojej osobe a o mojom bydlisku su absolutne blbe reci nic viac.
tolko z mojej strany
J.G.
miesaju sa tu do toho ludia co o tom absolutne nic nevedia
kazdy je tu taky mudry ako profesor
je to slovo proti slovu
neprajem si aby ktokolvek z vas este niekedy spominal moje meno na tomto alebo inom fore
povazujem to za osocovanie a hrubu urazku.
kto ma pozna osobne vie dobre aky som a ake skutky za mnou stoja.
vyhlasenia o mojej osobe a o mojom bydlisku su absolutne blbe reci nic viac.
tolko z mojej strany
J.G.
-
Clean_Up
Professional
sirocco1987 > Ak by ste mu poslal iPhone, ktorý je v poriadku, myslíte si, že by mal dôvod písať, že ste ho oklamal? Čo by s toho ohovárania mal, ak by s tým iPhone-nom bol spokojný?
-
Arkaz
Addict
pana machalu poznam osobne a spominany iphone som videl osobne. pri preberani z posty som bol s nim a dosiel v stave v akom opisuje pan machala. cize ja som na jeho strane
dobry den som tu novy a nasiel som tento topic po uvedení tel. č. 0905122225 do google.sk
jedna sa o dotičneho ktoreho riesite tak podivedol aj mna .
dohodli sme sa ze mi posle psu enermax 525 W MOD82+ a dohodli sme sa na čiastke 60 eur
tak som mu dal adresu balik prisiel a namiesto toho zdroja na ktorom sme sa hododli tak mi dal do balika 400 fortron s hodnotou nejakych 25 e
povedal ze odcestoval do zahraničia pokusal som sa mu volat pisal som mu sms a stale sa z toho len nejak vikruca
tu je to čo mi to vlasnte poslal .
http://www.upnito.sk/subor/1e500c259c0d ... 17b06.html
dal som inzerciu na bazos.sk
ze kupim psu nejaky kvalitnejsi a o niekolko min. mi volal dotyčny z tohoto tel 0905 122 225
ze predava enermax 525 w HORE SPOMINANY .... ze je v perfektnom stave a namiesto toho mi poslal stary ošarpany fortron . budem rad ak mi to niekto pomoze riesit posielal som xy balikov a primal som tak isto nespočetne mnozstvo veci z inzercie a nikdy som nikoho nepodviedol ani mna nik nepodviedol tak ma to trosku zaskočilo
vyzeral ze je to seriozny predajca .
jedna sa o dotičneho ktoreho riesite tak podivedol aj mna .
dohodli sme sa ze mi posle psu enermax 525 W MOD82+ a dohodli sme sa na čiastke 60 eur
tak som mu dal adresu balik prisiel a namiesto toho zdroja na ktorom sme sa hododli tak mi dal do balika 400 fortron s hodnotou nejakych 25 e
povedal ze odcestoval do zahraničia pokusal som sa mu volat pisal som mu sms a stale sa z toho len nejak vikruca
tu je to čo mi to vlasnte poslal .
http://www.upnito.sk/subor/1e500c259c0d ... 17b06.html
dal som inzerciu na bazos.sk
ze kupim psu nejaky kvalitnejsi a o niekolko min. mi volal dotyčny z tohoto tel 0905 122 225
ze predava enermax 525 w HORE SPOMINANY .... ze je v perfektnom stave a namiesto toho mi poslal stary ošarpany fortron . budem rad ak mi to niekto pomoze riesit posielal som xy balikov a primal som tak isto nespočetne mnozstvo veci z inzercie a nikdy som nikoho nepodviedol ani mna nik nepodviedol tak ma to trosku zaskočilo
Trošku dávnejšie si tuna na fóre dal inzerát užívateľ HADABA (http://www.hojko.com/member35997.html), že chce kúpiť modem (http://www.hojko.com/k-adsl-modem-t131207.html)
Dohodli sme sa na dobierke. Keďže chodím do práce, dal som balík poslať otcovi. Ten sa však okašlal, a nevyplnil cenu za dobierku, čiže vlastne poslal modem "zadarmo". To som však zistil až o nejakú dobu keď peniaze stále neprichádzali. Kupujúci sa mi neozýval. Ozval sa mi však jeho "kamarát" Tacosi (http://www.hojko.com/member16086.html) s tým, že nech napíšem heslo k modemu pretože ho Hadaba nevie rozbehať. No totálne bez chrbtovej kosti...
Odvtedy som mu poslal niekoľko SS, na prvú aj odpísal že peniaze pošle, samozrejme neposlal a už sa viac ani neozval...
jedná sa o tohto človeka
PAVOL PALKO
ŠEMŠA - KOŠICE
http://www.pokec.sk/hadaba
Šlo o malú sumu (17€), no tu teraz ide o princíp. Možno sa niekomu bude zdať že to trošku ťahám za vlasy, ale premna je to zlodej ako každý iný. Keď sa niekto okašle, tak čestný človek vráti peniaze. Už sa mi to pár krát stalo, a žiadny kupujúci nemal problém poslať peniaze naspäť, dokonca aj v obálke.
Uži si peniažky a modem, zlato
Dohodli sme sa na dobierke. Keďže chodím do práce, dal som balík poslať otcovi. Ten sa však okašlal, a nevyplnil cenu za dobierku, čiže vlastne poslal modem "zadarmo". To som však zistil až o nejakú dobu keď peniaze stále neprichádzali. Kupujúci sa mi neozýval. Ozval sa mi však jeho "kamarát" Tacosi (http://www.hojko.com/member16086.html) s tým, že nech napíšem heslo k modemu pretože ho Hadaba nevie rozbehať. No totálne bez chrbtovej kosti...
Odvtedy som mu poslal niekoľko SS, na prvú aj odpísal že peniaze pošle, samozrejme neposlal a už sa viac ani neozval...
jedná sa o tohto človeka
PAVOL PALKO
ŠEMŠA - KOŠICE
http://www.pokec.sk/hadaba
Šlo o malú sumu (17€), no tu teraz ide o princíp. Možno sa niekomu bude zdať že to trošku ťahám za vlasy, ale premna je to zlodej ako každý iný. Keď sa niekto okašle, tak čestný človek vráti peniaze. Už sa mi to pár krát stalo, a žiadny kupujúci nemal problém poslať peniaze naspäť, dokonca aj v obálke.
Uži si peniažky a modem, zlato
Uzivatel Rekik
-predal mi pokazeny volant, na vyzvy v SS neodpoveda...
-predal mi pokazeny volant, na vyzvy v SS neodpoveda...
hmm , volant som den pred predajom testoval spolu s bratrancom na hre Need For Speed Shift , a taktiež aj UnderCover , všetko išlo v pohode na oboch hrách, tak som ho zabalil a hneď na druhý deň som ti ho osobne doniesol. Predal som ti ho 27.2 a ty mi dnes ideš písať , že je pokazený?! To si mal napísať na druhý deň , že je pokazený aj keď pokazený vôbec nieje ani nebol a zato dám aj ruku do ohňa , kedže ten volant nebol poriadne ani používaný , známy ho vyhral v niejakej sútaži a dal mi ho za úlohu predať . Takže tvoj príspevok berem ako neopodstatnený . Skús si to v hlave usporiadať .. Keby som ti predal pokazený volant tak to napíšeš hneď v ten alebo na druhý deň a nie o 2týždne... 
-
Killermama2323
Medium Expert
Pridáávam sem používatela tino.arts. Objednával som si uňho účet no bohužial žiadne údaje mi neposlal a neodpovedá ani na SS ani na Skype. Viem že som bol naivný ale zobudilo ma to! 
-
pepo30
Amateur
Tak som sa pridal do dlhého radu podvedených od toho zmrda z Košíc - Štefan Kristán. Je to sice už dávnejšie čo sa to tu rozoberalo, ale chlapík asi začal znova. Mal mi poslať procesor Q9400S, ale poslal len nejaké obálky a Mini USB bluetooth adapter. Oje..babral ma o 70,-€. Spiatočná adresa na balíku bola síce pravdivá, ale predpokladám, že si ich vyberá náhodne z tel. zoznamu. V pondelok idem na poštu zistiť, presné údaje aj číslo úščtu, sám zom zvedavý či sa zhoduje, príp. či už náhodou nepoužíva iné.
Všetko čo zistím, sem dám vedieť.
Inak komunikoval so mnou z tel.čísla: 0944434225.
No a trest. oznámenie nasleduje, dufam že ho zavru ako toho zmrda zo Salíb, čo robil to isté dlhšiu dobu. Nedávno o tom bežala relácia v správach. Tu je to:
archiv: Krimi noviny (16.03.2010)
časť: internetový podvodník
EDIT1: takže číslo účtu kam išli peniaze: 2155781058/0200 (VUB) a meno, ktoré je uvedené ako odosielateľ zásielky: Milan Nohaj, Belehradská 4, 04001 Košice. Takže dáme preveriť majiteľa účtu, keďže predpokladám, že to meno odosielateľa je len opísané zrejme niekde z tel. zoznamu. Inak som śi to meno dal overiť cez políciu a tento p.Nohaj tam skutočne býva, ale ako hovorím som si viacmenej istý, že to meno si len odniekadial opísal. A keďže som tiež presvedčený o tom, že to tu číta aj podvodník, tak vedz, že to už nepotrvá dlho a na teba prídeme. Slubne sa tiež vyvíja to, že tá čiastka o ktorú si podviedol viacerých utešene narastá a ty sám vieš čo to potom bude znamenať pre teba!!!
Všetko čo zistím, sem dám vedieť.
Inak komunikoval so mnou z tel.čísla: 0944434225.
No a trest. oznámenie nasleduje, dufam že ho zavru ako toho zmrda zo Salíb, čo robil to isté dlhšiu dobu. Nedávno o tom bežala relácia v správach. Tu je to:
archiv: Krimi noviny (16.03.2010)
časť: internetový podvodník
EDIT1: takže číslo účtu kam išli peniaze: 2155781058/0200 (VUB) a meno, ktoré je uvedené ako odosielateľ zásielky: Milan Nohaj, Belehradská 4, 04001 Košice. Takže dáme preveriť majiteľa účtu, keďže predpokladám, že to meno odosielateľa je len opísané zrejme niekde z tel. zoznamu. Inak som śi to meno dal overiť cez políciu a tento p.Nohaj tam skutočne býva, ale ako hovorím som si viacmenej istý, že to meno si len odniekadial opísal. A keďže som tiež presvedčený o tom, že to tu číta aj podvodník, tak vedz, že to už nepotrvá dlho a na teba prídeme. Slubne sa tiež vyvíja to, že tá čiastka o ktorú si podviedol viacerých utešene narastá a ty sám vieš čo to potom bude znamenať pre teba!!!
-
pepo30
Amateur
No ja za to nemožem, že sa všetci na to vybodli. Napr. aj mne sa zatial ozvali len dvaja, aj to tak, že ....
Ja som si však z vlastnej iniciatívy zohnal konakt na chlapíka z Lučenca, kde je to už u vyšetrovateľa, takže tam už nejde len o priestupok a je to v štádiu riešenia.
Teraz som sa vrátil z polície, vec je teda už v v riešení aj tu. Určite sa to bude všetko sčítavať, len aj ja potrebujem mať niečo v ruke, takže opätovne vyzývam všetkých čo to dali na políciu /a osobou, ktorá ich podviedla bol Š.K. z Košíc), aby sa mi čo najskor ozvali a poslali číslo konania v jednotlivých prípadoch.
A všetkým čo o tom nevedia,, dávam do pozornosti tú skutočnosť, že ak ste na neho podali oznámenie na polícii máte možnosť kedykoľvek požiadať o nahliadnutie do spisu, robiť si výpisky, poznámky, kopie spisu! A všetkým to aj odporúčam urobiť!!! Aspon budete vedieť v akom štádiu riešenie/neriešenia je Váš konkrétny prípad a v prípade neriešenia máte možnosť podať sťažnosť na inšpekcii min. vnútra!!!
EDIT: Takže aj ten účet vo VUB (2155781058/0200) čo som tu uviedol, je písaný na meno Š.K.. Dne som sa s ním dokonca tel. skontaktoval a samozrejme on nič "on muzikant". No uvidíme, teraz ho ešte na radu vyšetrovateľa písomne vyzvem, aby mi vrátil peniaze do určitého termínu a podľa to sa uvidí ako sa bude ďalej konať. Predpokladám však, že sa na mna z vysoka vysere tak ako vždy...
Každopádne sem dám vedieť.
Ja som si však z vlastnej iniciatívy zohnal konakt na chlapíka z Lučenca, kde je to už u vyšetrovateľa, takže tam už nejde len o priestupok a je to v štádiu riešenia.
Teraz som sa vrátil z polície, vec je teda už v v riešení aj tu. Určite sa to bude všetko sčítavať, len aj ja potrebujem mať niečo v ruke, takže opätovne vyzývam všetkých čo to dali na políciu /a osobou, ktorá ich podviedla bol Š.K. z Košíc), aby sa mi čo najskor ozvali a poslali číslo konania v jednotlivých prípadoch.
A všetkým čo o tom nevedia,, dávam do pozornosti tú skutočnosť, že ak ste na neho podali oznámenie na polícii máte možnosť kedykoľvek požiadať o nahliadnutie do spisu, robiť si výpisky, poznámky, kopie spisu! A všetkým to aj odporúčam urobiť!!! Aspon budete vedieť v akom štádiu riešenie/neriešenia je Váš konkrétny prípad a v prípade neriešenia máte možnosť podať sťažnosť na inšpekcii min. vnútra!!!
EDIT: Takže aj ten účet vo VUB (2155781058/0200) čo som tu uviedol, je písaný na meno Š.K.. Dne som sa s ním dokonca tel. skontaktoval a samozrejme on nič "on muzikant". No uvidíme, teraz ho ešte na radu vyšetrovateľa písomne vyzvem, aby mi vrátil peniaze do určitého termínu a podľa to sa uvidí ako sa bude ďalej konať. Predpokladám však, že sa na mna z vysoka vysere tak ako vždy...
Každopádne sem dám vedieť.