|
| Autor |
Správa |
Rubiki Star

Stav:  Založený: 03.03.2005 Príspevky: 543
Zaslal: 17 Jún 2006, 17:03 Predmet: |
|
|
| No ja by som povedal ze tema by sa mala skor volat Šašo a zvyšok. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1338 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2006, 17:05 Predmet: |
|
|
| Rubiki napísal: |
| No ja by som povedal ze tema by sa mala skor volat Šašo a zvyšok. |
upresnim Saso a jeho konecnik(tym konecnikom myslim teba)
Ale vratme sa k teme.Nebudem vypisovat to co pred par prispevkami tka si to laskavo precitajte kto ma este zaujem diskutovat.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2171 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2006, 17:27 Predmet: |
|
|
| Martin44 napísal: |
Ale vratme sa k teme.Nebudem vypisovat to co pred par prispevkami tka si to laskavo precitajte kto ma este zaujem diskutovat.  |
tak ked uz si zacal s tym upresnovanim nazvat ta sasom to by bola urazka sasov ale ty si skor ten produkt vychadzajuci z konecnika a to myslim s tym suhlasi vecsina tu zde pritomnych  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1338 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2006, 17:37 Predmet: |
|
|
| dair napísal: |
tak ked uz si zacal s tym upresnovanim nazvat ta sasom to by bola urazka sasov ale ty si skor ten produkt vychadzajuci z konecnika a to myslim s tym suhlasi vecsina tu zde pritomnych  |
vecsina - vacsina
zde - tu
ale dobre nazvat ta sasom je tak akurat
Este nieco k teme??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
fuCKYou Medium Professional

Stav:  Založený: 21.09.2005 Príspevky: 1194 Bydlisko: Homeless Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2006, 17:57 Predmet: |
|
|
Tato tema by sa mala skor ze volat Martin44 vs Deti  |
by som jej dal nazov Martin44 & deti vs. Ludia |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

|
Zaslal: 17 Jún 2006, 18:01 Predmet: |
|
|
Keby som ten nazov dal tak by som dal Vyspela Bratislava vs zaostalci z Dediny  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 17 Jún 2006, 18:04 Predmet: |
|
|
Keby som ten nazov dal tak by som dal Vyspela Bratislava vs zaostalci z Dediny  |
tvoja BA je az taka vyspela ze daleko zaostava za hlavnymi mestami statov EU |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

|
Zaslal: 17 Jún 2006, 18:06 Predmet: |
|
|
| ^Nevermind napísal: |
| tvoja BA je az taka vyspela ze daleko zaostava za hlavnymi mestami statov EU |
Chudacik hlavicku nezapol...ak dobre viem tak Bratislava je dostatocne vyspela j voci EU mestami(ak dobre viem tak je EU 25) je pravda ze oproti EU 15 by bola niekde na chvoste ale je Lepsie byt na chvoste medzi najlepsimi ako byt medzi prvymi u najhorsich...Vid horny dolny.... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 17 Jún 2006, 18:09 Predmet: |
|
|
Chudacik hlavicku nezapol...ak dobre viem tak Bratislava je dostatocne vyspela j voci EU mestami(ak dobre viem tak je EU 25) je pravda ze oproti EU 15 by bola niekde na chvoste ale je Lepsie byt na chvoste medzi najlepsimi ako byt medzi prvymi u najhorsich...Vid horny dolny.... |
mno a hovorme o 25 a kde ste? na vrchole najhorsich  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

|
Zaslal: 17 Jún 2006, 18:10 Predmet: |
|
|
mno a hovorme o 25 a kde ste? na vrchole najhorsich  |
Ano???
dodaj podklady a mozme sa o niecom takom bavit ty trubka.  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 17 Jún 2006, 18:14 Predmet: |
|
|
Ano???
dodaj podklady a mozme sa o niecom takom bavit ty trubka.  |
dodaj ty ze nie a potom ti nieco poviem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

|
Zaslal: 17 Jún 2006, 18:16 Predmet: |
|
|
dodaj ty ze nie a potom ti nieco poviem  |
hh ty si ch*j Pokym jednoducho nemas nejake podklady odkial cerpas tak mi mozef fukat praskovy cukor do analu.
Bratislava ako som spomenul sa drzi nadstandartom EU.dodal som podklady ty velku rit materinu.Bez  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 17 Jún 2006, 18:28 Predmet: |
|
|
| takle fakt uz to presunte do ftipov .. chces mi povedat ze BA sa zije nadstandartne v EU? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rubiki Star

Stav:  Založený: 03.03.2005 Príspevky: 543
Zaslal: 17 Jún 2006, 19:12 Predmet: |
|
|
Skoro som sa rozplakal....
Ked uz pises o zaostalcoch tak myslim(nie len ja) ze tvoje myslenie je zaostale.
Neviem kde si tu daval niake podklady. K tvojim haldam kecov som videl jeden jediny link. Podklady by si mal davat ty, nie my. To ty nam dokazujes ze tam je lepsie, nie my tebe. Holt daj niake grafy s porovnaniami inych miest o kriminalite, cistote ovzdusia, zivotnej urovne, zamestanosti, priemernom plate, spokojnosti obyvatelstva, dlzke zivota, znecistenia atd atd.... Vies lepsie zit neznamena len lepsie zarabat.
Daj dokaz o tom ze ste medzi naj. mestami EU ked to naznacujes.
My ti nemusime verit, ja si myslim ze si vymyslas, neverim ti! A vobec by si sa mal zamysliet nad tym co tu rozpravas, lebo to normalny clovek neurobi, ty si tak sprosty clovek ze by som koli tebe bol celu noc hore aby som ti mohol hrob kopat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2006, 19:58 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
Martin44 co myslis ako vnima Bratislavu taky obyvatel napriklad Prahy, prip. Pariza, Londyna? Nemyslis, ze je to pre nich jedna velka dedina, kde nic nefunguje?
Nezobecnuj, na tomto fore su aj velmi inteligentni, cielavedomi ludia, ktori toho dokazali mozno viac ako si myslis. |
dedinka v torej byva 5000 000 ludi slusne nam narastli tie pocty  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|