Bratislava vs. ostatne dediny Slovenska

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Martin44
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

^Nevermind napísal:ako vies ze to je transexual? takych mate v BA vela ze? sak vy mate vela vsetkeho. :D OMG radsej si chod najst nejaku babu najlepsie hluchu aby nemusela pocuvat tie tovje smiesne reci a slepu aby sa nemusela pozerat na ten tvoj teraz spatny a potom rozbity xicht :D:D:D
Zatial nie ale zavisi od toho kolko kamaratov chces zavolat tak o tolko asi stupne:)
Ked uz sme pri tom ako kto vypada...Tu tvoju fotku som videl a veru ruku do ohna by som nedal za to ze si teply jak peugeot :wink:
nj ale branit ti v tom nebudem ved sa aj hovori ...nekdo holky jiny vdolky :lol:
Imno ked ja budem mat rozbity tak potom ako asi dopadnes ty,no neviem ale ono kedze z blavy nie si tak asi velmi dobre nie..resp. petrzalky. :) ono to je take male getto(v dobrom zmysle) muhehe sak dondi a uvidis
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

tak kedy tuto temu presuniete do ftipov a date ako dolezite? .. :D martin a ja tvoju foto videt nechcem, nechcem si ani myset ze si bu*ik sak to je normalne :) ja proti nim nic nemam :) BTW ja si chcem zavolat len jedneho kamarada aby som sa v tom vasom velkomeste nestratil .. on bude len doprovod .. ty si uz zavolaj kamosov kolko chces ...

tak zmenil som nazor na tvoje IQ ... tvoje IQ nieje vacsie ako snurka na topanke so suchym zipsom :D
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Martin povedz de byvas v petrzalke aj ja som z nej..a napis mi este ako si vysoky ci mi staci na teba igelitka alebo mam zobrat komplet vrece...
Mozes si to zobrat ako chces ale vacsieho primityva ako si ty som este nestretol resp. som sa s takym este nerozpraval...Sa zobud uz
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Dead_Warrior napísal:Martin povedz de byvas v petrzalke aj ja som z nej..a napis mi este ako si vysoky ci mi staci na teba igelitka alebo mam zobrat komplet vrece...
Mozes si to zobrat ako chces ale vacsieho primityva ako si ty som este nestretol resp. som sa s takym este nerozpraval...Sa zobud uz
Pocuj pocul si uz slovicku psycholog? ak nie je cas hladat na googli..nerobim to rad ale tvoja mamka asi isla na potrat a zrazu hop a si tu ty :P
A ty mi povedz kolko vazis aby som vedel ze ci na tu kopu hoven bude stacit jeden alebo dvaa smetne kose :lol:
Kluci vy tu priam perlite s tymi prirovnaniami...
ok tak sa prisposobim...
Nevermind a ty mas zase mensie iq ako fasada od baumaxu. :lol: :lol: :lol: este chvilu treningu a uz budem taaak vtipny ako ty :roll:

inak primityyyyv sa pise s i teda slovo primitiv spravne...Ale ty to predsa vies najlepsie lebo si tu od toho aby si poucal ludi ze nevedia pisat resp.citat ze. :wink: nejsi ty z kremnickej :)
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

sorry ja nejsom z BA takze neviem slovensky pravopis ... nabuduce ma mozes opravit :) a normalne sa smejem na tvojich vtipoch. niezeby boli ftipne ale su trapne
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Martin: ano hovori mi to daco ale ja ho nepotrebujem narozdiel od teba...a upravim ta v tom moja mama nesla ma potrat lebo ja som narozdiel od teba siel prirodzenou cestou nie ako ty ktory si siel cez ustny otvor asi si si vtedy ublizil :lol:
a to mal byt akoze vtip s tymi hovnami? ak ano tak bol dost trapny
inak vsimli ste si ze sme dost :new03: :?:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

^Nevermind napísal:sorry ja nejsom z BA takze neviem slovensky pravopis ... nabuduce ma mozes opravit :) a normalne sa smejem na tvojich vtipoch. niezeby boli ftipne ale su trapne
Nj to ze nejsi z blavy je mi jasne...Ak si fakt taky yebko tak ti len pripomeniem ze ta poznamka na pravopis bol urcena Deat worijorovi... a kedze su tie vtipy trapne tak by si mohol pochopit aj to ze su len zrkadlom vasich urazok resp. snahy lebo viac z toho aj tak nevytazite kedze ste z dediny :?
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Martin44 napísal:Nj to ze nejsi z blavy je mi jasne...Ak si fakt taky yebko tak ti len pripomeniem ze ta poznamka na pravopis bol urcena Deat worijorovi... a kedze su tie vtipy trapne tak by si mohol pochopit aj to ze su len zrkadlom vasich urazok resp. snahy lebo viac z toho aj tak nevytazite kedze ste z dediny :?
oproti tomu kde ja byvam je BA dedina mojko :)
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Martinko ty moje zlatko nauc sa konecne pisat moj nick nie Deat Warijor ale Dead_Warrior to ta asi na hodine anglictiny neucili co? A ak ho neveis napisat normalne tak sa strc do <>
a len tak medzi nami som z Blawy z Petrzalky :lol: mojko moj daj si uz pohov prosim ta :lol: :wink:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ok martinko ked sa tu tak strasne povysujes tak kde by si byval keby neni tvojich rodicov?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Martin44 napísal:Nj to ze nejsi z blavy je mi jasne...Ak si fakt taky yebko tak ti len pripomeniem ze ta poznamka na pravopis bol urcena Deat worijorovi... a kedze su tie vtipy trapne tak by si mohol pochopit aj to ze su len zrkadlom vasich urazok resp. snahy lebo viac z toho aj tak nevytazite kedze ste z dediny :?
tak to mas nejake blbe zrkadlo lebo narozdiel od tvojich som sa na warriorovych a neverovych vtipoch dost uje*****l :lol:
#1 igelitka a vrece :hehe:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no tak co narobim :wink:
Ty nevis gramatiku a ma poucas jak sa pise tvoj nick??? death warrior a ne dead...ty si uplne priyebany kamosko. :) mas fpici ci napisem det uorior ale vorijior.na tom ze si koko-t nic nezmenim. :oops:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:tak to mas nejake blbe zrkadlo lebo narozdiel od tvojich som sa na warriorovych a neverovych vtipoch dost uje*****l :lol:
#1 igelitka a vrece :hehe:
nj ked to nepoznas tak je to mozno dobry ftip mno ja taketo ftipy poznam a podla mna sa zdaju dost traaapne....
Imno tuto warijor asi jeden s tych deti v petrzke co od fotrika chnapne kluce od auta a je*e sa s babenkou do podniku de si zvysuje ego tym ze vyprava jak si kupoval svoju spatnu siltofku...gastracmi si chodi chlast kupovat a pod balkonom ma poiebaneho fiata na ktory nalepil napis turbo a mysli si ze je to tuning :P
hh a na hodine anglickeho jazyka teba neucili ze death sa pise death a nie dead?? :wink:
nj to s tymi hovnami malo len tebe zapnut v makovici ze ako pritrtkany ftip si zo seba dostal s tymi igelitkami rispevok pred nim :roll: nj ale ked si drbnuty co s tebu...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Death - smrtelny alebo nieco podobne
Dead - mrtvy
Warrior - Bojovnik alebo take nieco

Martin44 nestrapnuj sa
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

^Nevermind napísal:Death - smrtelny alebo nieco podobne
Dead - mrtvy

Martin44 nestrapnuj sa
sigh

Death - smrt
Dead - mrtvy
Deadly/Lethal - smrtelny
Warrior - bojovnik a nie daco take od slova War - vojna/boj
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

^Nevermind napísal:Death - smrtelny alebo nieco podobne
Dead - mrtvy

Martin44 nestrapnuj sa
hm...a co je na tom trapne ??? nie som vestec ze vim co on tym ce povedat....
este ze tu nie je moznost videt ta lebo by som asi odkvecol pri pohlade na ten buzi fejs :shock:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:sigh

Death - smrt
Dead - mrtvy
Deadly/Lethal - smrtelny
Warrior - bojovnik a nie daco take od slova War - vojna/boj
diq za lepsie vysvetlenie :) teraz to mozno t-pack pochopi :D
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

^Nevermind napísal:diq za lepsie vysvetlenie :) teraz to mozno t-pack pochopi :D
tomu budes musiet podrobne vysvetlit pretoze on je z BA! a tam tymto tvojim slovam ala dedina proste nerozumeju...

ale teraz vazne - uz by sa to malo locknut - nech si ide Martin44 liecit svoje komplexy do spickoveho ustavu v Bratislava City. A ostatna chamrad mimo Petrzky si mozete ist kopat krumple na rolu :lol: (posledna veta myslena samozrejme ironicky)
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ach Martinko ty moj chrustik peknucky ani nevies co splietas a to si hovoris inteligentny Blavak? Ach kam ten svet speje ked ani Blavak obcan hlavneho mesta nevie co splieta je mi ta luto :cry:
Pozri sa viem ze si cez hodiny anglictiny nedaval pozor a ze si sa hrajkal so svojim malickym Gasparkom tak to teraz tak vyzera ze nevies ktora bije...
Vysvetlim ti to tu podla toho co pisal ^Nevermind a uplink moja prezvyka sa sklada z dvoch slov ako si si vsimol ktore su spojene podtrznikom(_) tj. Dead(mrtvy)_Warrior(bojovnik)dufam ze to tvoj miniaturny mozocek po tejto mini lekcii anglictiny pochopil ak nie tak s panom Bohom.... :roll:
Za dalsie keby si navstivil aj inu temu ako je tato v ktorej pi*ujes do druhych tak by si zistil ze mam 15. Ak ta mozem o to poprosit tak netahaj sem moju rodinu lebo vazne ked ta stretnem v BA tak dostatanes po palici a to myslim vazne(ak si nepochopil palica=hlava)
Takze z toho vypliva ze nemam vodicak teda nemozem si zobrat kluce od auta svojho otca. Dalej z toho vypliva ze narozdiel od teba si nemusim zvysovat svoje ego tym ze vypravam ako som si kupil siltovecku z NewYorkeru lebo ta moja je mi uz mala...(Dufam ze mi daku z tych tvojich co mas v skryni pozicias). Dalej nemam gastrace lebo ja si pekne spapam obedik v nasej dobrej skolskej jedalni. A ked raz budem mat auto tak to nebude Fiat alebo poriadny Hummer ktory budem vystavovat takym zavistlivcom ako si ty pred svojim barakom. A jediny d.bnuty ktory pise do tejto temy si jedine TY :wink:

edit// naozaj by sa mohol :lock: presunut do Vtipou ako Dolezite a mohli by sme sa poskladat Martinkovy na spickovu odbornu pomoc v Blava City tak ako navrhol kolega nado mnou :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Ozaj tak ma napada ze vela ludi tu ma rozny rank okrem klasickych aj ine ako spamer atd, tak Martinovi by to tiez mohli zmenit na napr. DEDINCAN :D
Zamknuté