^Nevermind poomohol by som ti ale uz mam program an vikend mal si napisat dopredu ci by som nemal zaujem

nezabudni kam to mas potom dat sekcia

vtipy
--------------------------------------------------------------------
Ach
Martinko dietatko moje nestastne....ty asi ked si bol maly tak si zrejem dostaval v skolke od starsich a silnejsich cez ustocka ze? A teraz si riesis svoje komplexy z detstva na ostatnych ktori nie su z Blavy lebo tvoj chytry mozocek sa dozvedel ze tie deti boli z Hornej dolnej, nemam pravdu mojko?
Ale vratim sa k tvojmu prispevku kedy sa uz konecne naucis ze ja niesom ded varior ale
Dead_Warrior? o ti mam dookalo opakovat? Chod radsej na niaky kurz anglictiny lebo dlho nepochodis v Blave ta vyhodia lebo neovladas anglicky jazyk...ja som tvoj vek chcel vediet len koli tomu aby som vedel do akeho okruhu ludi s IQ si ta mam zaradit ale netreba tvoje prispevky mi pomohli za teba teda vysledok Martinovo IQ -100 az 0 kto suhlasi nech zdvihne ruku
To s tymi generaciami som myslel smrtelne vazne skus sa spytat dakeho normanlne zvyslajuceho cloveka a odpovie ti to co ja. Pod pojmom normalny myslim clovek ktory sa nesprava ako ty napr skus sa spytat dakeho psychologa....Ale takeho ktory sa narodil v BA....a nie je pristahovalec resp jeho rodicia a jeho predkovia z Dolnej hornej ako tvoji.
By ma tak zaujimalo ci sa tvoji fotrovci narodili v BA
Lebo ak nie tak potom pal do pi*e s tym ze si Blavak.
Inaksie vies o tom ze si genialne
protirecis? Na jednej strane hustit do vsetkych ktori nebyvaju v BA a na starne druhej ti nevadi ked daky sedlos pride do BA a prisposobi sa. Martinko je mi z teba uprimne na smiech este ze ta mam, lebo inaksie by som sa stale nudil. A pocuj teda tvoji fotrovci boli z dakej dediny ze? Ta urobili niekde v niakej mastali medzi zvieratkami....