Brigadne peniaze
-
klm16
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
2004- repro genius- oblecenie, zabava...
2005-snowboard, vystroj, upgrade PC, mobil, obleceie.....
2006- biedny rok nerobil som iba take male bocne zarobky.....
2007- zatial je jul, z brigad mam kupenu novu grafiku, autoradio, subwoofer, kopu olecenia, a pred tyzdnom som si konecne kupim mobil(LG chocolate). Do konca prazdnin chcem zarobit na notebook.....
2007- zatial je jul, z brigad mam kupenu novu grafiku, autoradio, subwoofer, kopu olecenia, a pred tyzdnom som si konecne kupim mobil(LG chocolate). Do konca prazdnin chcem zarobit na notebook.....
-
pinacolada
Guru wannabe
ehm mam za cele prazdniny zarobit 15 tacov.. vodicak mam uz zaplateny len polovicku z ceny motorky si musim zaplatit ja..a este k tomu mam taku brigadu na streche kde bude na mna svietit jak ujebany ale este ze je to dobre platene..a este som si chcel zaobstarat neaku kuru na cvicenie ale neviem ci to mi vlastne aj vide..
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
to kde robis?klm16 napísal:2004- repro genius- oblecenie, zabava...
-
Robinho1290
Medium Expert
-
Vesper
Professional
Za týždeň začínam a budem robiť mesiac na stavbe a za zárobok chcem ísť s kamošmi na nejakú dovolenku ak vydá. Ak nie tak si aspoň vyplatím bez rodičovských príspevkov všetky potrebné kurzy (jazyky, tanečná a tak
).. Potom som ešte chcel mp3 player ale to počká a ešte ísť s kamošom do Paríža.. A na vodičaák asi neostane kedže si ho začnem robiť až začiatkom budúceho roka..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... hmmm tak minuly roCk som mal slabu brigadu na dokopy dva tyzdne .. ale zarobil som na 3/4 vodicaku + kvalitne trekove boticky ...
..rok predtym co som zarobil, tak som kupil nejake hadry, prezabaval som tie prachy, a nejaky ten HW
.. pred tym uz ani nepamatam to bylo davno ...
... no a tento rok .. ne .. uvidime, najskor ked budu peniaze .. potom sa uvidi ... mam taky sen ze E-TEN glofiish X500 .. no nevim nevim .. vrazit do takej hracky drtivu vacsinu prachov.. uvidime, ci mi prepne ..ale v podstate isto nejake hadry... nejaky novy softshellik na seba, chel by som nejaku tyzdnovu akciu s kamaratmi podniknut, samozrejma nieco ostane na ucte na pravidelne vikendove vydaje ... no proste uvidime
..rok predtym co som zarobil, tak som kupil nejake hadry, prezabaval som tie prachy, a nejaky ten HW
.. pred tym uz ani nepamatam to bylo davno ...
... no a tento rok .. ne .. uvidime, najskor ked budu peniaze .. potom sa uvidi ... mam taky sen ze E-TEN glofiish X500 .. no nevim nevim .. vrazit do takej hracky drtivu vacsinu prachov.. uvidime, ci mi prepne ..ale v podstate isto nejake hadry... nejaky novy softshellik na seba, chel by som nejaku tyzdnovu akciu s kamaratmi podniknut, samozrejma nieco ostane na ucte na pravidelne vikendove vydaje ... no proste uvidime
myslim ze vacsina pracuje v zahranici, ako ja..Teda dufam ze pracujete, pretoze na slovensku by som brigadu u nikoho nerobil, zodral by som si ruky po lakte a peniaze by za to nestali...
Brigadujem vo Svedsku (kazde leto).Praca nie je velmi narocna, a placa stoji za to..Kupim notebook, handry, a zbytok penazi odlozim
Brigadujem vo Svedsku (kazde leto).Praca nie je velmi narocna, a placa stoji za to..Kupim notebook, handry, a zbytok penazi odlozim
-
LLucia
Star
Ak sa môžem opýtať čo robíš vo Švédsku? A ako si sa k tomu dostal? Ja by som veľmi rada šla buď do SWE alebo NOR, takže ak ti to nerobí problém, napíš viac info... ď.ef.K0 napísal:myslim ze vacsina pracuje v zahranici, ako ja..Teda dufam ze pracujete, pretoze na slovensku by som brigadu u nikoho nerobil, zodral by som si ruky po lakte a peniaze by za to nestali...