Podla mna bux.to pri registracii kontroluje cislo pocitaca lebo doma mame 2 pc ( 1 notebook) s rovnakou ip a aj tou vnutornou ip . No a na oboch som si vytvoril ucet bez problemov. A žiadne zrušenie účtu neprebehlo
IPckou to nebude, ja mam napriklad doma suktomnu IP a na net sa predstavujem mojou verejnou IP ktoru zdielam asi s dalsimi 100 ludmi takze tym to nebude.
ta karta Bux.to MasterCard® to je vlastne ta Payoneer karta ci ako (nechapem tomu) ? Daju sa z tej karty potom previest peniaze aj na ucet v SK bankach alebo sa da aj z hentej karty vyberat peniaze z bankomatu na Slovensku ?!
Ak som dobre pochopil tak s tou kartou mozes platit kde len chces, a vyberat peniaze tu a aj v zahranici. Ide len o tie poplatky takze si rozmysli ked budes chciet vyhrat 50Sk Tiez by sa malo dat s nou platit na internete.
skuste dalej rozoberat ten sposob ako zistia ze ma dana osoba viac uctov skusol som tiez o*ebovat to ze si spravit 10 uctov po seba a si naklikam...tak by to bolo aj realne zarabat..inak je to dost na hovno, bez refov
No praveze to nikto asi nevie, ale dosp pravdepodobne je ze ti na to pridu, zatial co som pocul tak vsetci co chcceli o*ebovat tak im blokli ucty. Dade som cital ze to kontroluju ludia a tym zacsinou nic neujde, to nisu ako programy na autokliker atd.
Nenasiel by sa tu niekto ktoby mi pozical 17USD. Vratim ( cakam na prevod 10,19USD) a uz mam dalsich 10 pripravenych naprevod. Chcem si len urychlit cakanie
Caute skuseni BUXaci, klikam skoro mesiac a zistujem po precitani celej historie temy ze ak chcem toho roku nieco zarobit tak musim kupit nejakych refov. Vie mi niekto pomoct dostat na AP 55 USD co najskor? diki
Ahojte, ja som si z bux.to poslal na paypal v januari 11 dolarov. A este mi stale nic nedoslo. Nezda sa aj Vam, ze je to nejaky svindel, cely ten bux.to? Co vi na to? Ma niekto podobny problem?