BUX.TO - co vy na to ?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
DexterZA
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa DexterZA »

Ako ze zle, ved ked som poslal poziadavku 16.12.2007, som standard no len pochybujem ze mi to mozu vyplatit, lebo je to este na Paypal, takze ide o to zrusenie, kalkulator tvrdi
Prílohy
kalkulator
kalkulator
Stullko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stullko »

ale maju dake problemy,keby si cital aj prispevky skor,vedel by si... maju riadne opozdenie,tak ako bolo spomenute,vyplacaju asi toho 15.decembra.. takze musis len pockat,je na to samostatna tema na fore buxu,precitaj si prispevky skor,daval som tu niekde linka..
DexterZA
Light Expert
Light Expert

Tak, tak, pravdu mas, aj z Buxu mi napisali, ze maju problemy, ze sa to predlzuje a ze maju aj s Alertpayom problemy, len som myslel, ci nie je problem to, ze som si dal poziadavku na vyplatenie este na Paypal a oni medzitym presli na Alertpay, tiez by si uz mohli pohnut, ked to budu takto menit ako ponozky, tak sa vyplaty fakt nikto nikdy nedocka :cry:
Stullko
Expert
Expert

no len si musis zmenit mail na alertpay... pre tych co nevedia listovat,prisla mi SS, tak tu su datumy ktore vyplacaju

Kód: Vybrať všetko

http://buxbb.com/index.php?showtopic=29766
a tu su datumy,updatovane vcera:
Standard - 11th December 07
Premium - 20th January 08
Bux Prepaid Card - 23rd January 08
asmorth
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa asmorth »

DexterZA napísal:Ja som poslal poziadavku na vyplatenie este koncom decembra, to sa vyplacalo este na PayPal, stale mi to nezrusili, uz mam aj ucet na Alertpay a neviem, ci im mam napisat aby mi tu poziadavku zrusili alebo mam cakat ale podla toho kalkulatora som mal mat vyplatu uz hadam ja pred dvoma mesiacmi, co radite?
tam staci ked si vytvoris rovnaky AP mail ako si mal v bux.to pre Paypal a normalne ti to poslu na AP, mam to odskusane a potvrdi ti to viac ludi...
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

prepacte, ale ja takymto veciam neverim...

mal som google adsense... tam som si poctivo zarobil cca 130 dolarov. ked mi uz pomaly mali prist peniaze zablokovali mi ucet vraj za neplatne kliknutia. :roll:

a najnovsie som mal textbanner.cz (snad to neberiete ako reklamu). mam 650 tych kreditov... na vyplatenie staci 500 tak som si ich dal vyplatiti... je to tam uz pomaly od novembra minuleho roka a stale "Čeká na schválení"..

a to BUX.to uz radsej ani neskusam...

Sorry, ja viem ze je to trosicku mimo temy, ale nedalo mi to :( :? :roll:
asmorth
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa asmorth »

ja buxovkam aj emailovkam verim...hlavne emailovky ti zaplatia urcite ale tam sa uklikas k smrti a zarobis 1-2$ za mesiac...buxovky su good ale ked nevies zohnat refov tak jedine kupit ako ja, mam asi 140$ investovanych na roznych miestach a teraz cakam na vyplaty...zopar uz mi vyplatilo ale to bolo z vlastnych klikov a je to na dlho....proste investujes 35$ za 35 ludi a za mesiac mas okolo 70-100$ z toho, este sa dockat prvej vyplaty a mas to v suchu a ryzujem kym to neskonci, ale je to podobne ako investovat do HYIP lebo nikdy nevies ci zajtra este stranka pojde...
DexterZA
Light Expert
Light Expert

asmorth napísal:tam staci ked si vytvoris rovnaky AP mail ako si mal v bux.to pre Paypal a normalne ti to poslu na AP, mam to odskusane a potvrdi ti to viac ludi...
Uz sa tak davno stalo, presne ako si pisal s tym istym mailom...
Renko22
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Renko22 »

chlapci ved preco si nevytvorite 100 nickov na jednom pocitaci hm pod jedno meno vsetko ?
TaudiT
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TaudiT »

To sa neda. Pri opätovnom registrovaní napise, že už bol na tomto počítači vytvorený účet.
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Presne tak, a este aj to je vo veci ze oni dajako vedia zistit ze dany uzivatel ma dvojity+ alebo ucet a to znamena zrusenie uctu.
TaudiT
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Podla mna bux.to pri registracii kontroluje cislo pocitaca lebo doma mame 2 pc ( 1 notebook) s rovnakou ip a aj tou vnutornou ip . No a na oboch som si vytvoril ucet bez problemov. A žiadne zrušenie účtu neprebehlo
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

IPckou to nebude, ja mam napriklad doma suktomnu IP a na net sa predstavujem mojou verejnou IP ktoru zdielam asi s dalsimi 100 ludmi takze tym to nebude.
TaudiT
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

To mas dobre hodila by sa taka sukromna ip. Ja zdielam ip s okolo 1000 ludmi. A zavedenie osobnej ip sa plati 200 mesacne tekze ich mozem vies co...
Stullko
Expert
Expert

:) vymazte si cookies a mozte registrovat uctov kolko len chcete.. ale aj tak na to pridu
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Hmm a ako? Akoze uz nechapem ako je mozne ze to vedia zistit...
Iceman888
Star
Star

Príspevok od používateľa Iceman888 »

ta karta Bux.to MasterCard® to je vlastne ta Payoneer karta ci ako (nechapem tomu) ? :? Daju sa z tej karty potom previest peniaze aj na ucet v SK bankach alebo sa da aj z hentej karty vyberat peniaze z bankomatu na Slovensku ?!
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ak som dobre pochopil tak s tou kartou mozes platit kde len chces, a vyberat peniaze tu a aj v zahranici. Ide len o tie poplatky takze si rozmysli ked budes chciet vyhrat 50Sk :lol: Tiez by sa malo dat s nou platit na internete.
Iceman888
Star
Star

Príspevok od používateľa Iceman888 »

a to akoze aky je poplatok pri prevedeni penazi a ucet na Slovensku alebo vybrati penazi z bankomatu cca ?
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No co som videl tabulku tak pre noUSA zakaznikou by to malo byr nieco tesne pod 2$ takze pry vybere napr 1000Sk to je celkom pohode.
Napísať odpoveď