BUX.TO - co vy na to ?
Tak, tak, pravdu mas, aj z Buxu mi napisali, ze maju problemy, ze sa to predlzuje a ze maju aj s Alertpayom problemy, len som myslel, ci nie je problem to, ze som si dal poziadavku na vyplatenie este na Paypal a oni medzitym presli na Alertpay, tiez by si uz mohli pohnut, ked to budu takto menit ako ponozky, tak sa vyplaty fakt nikto nikdy nedocka 
no len si musis zmenit mail na alertpay... pre tych co nevedia listovat,prisla mi SS, tak tu su datumy ktore vyplacaju
a tu su datumy,updatovane vcera:
Standard - 11th December 07
Premium - 20th January 08
Bux Prepaid Card - 23rd January 08
Kód: Vybrať všetko
http://buxbb.com/index.php?showtopic=29766Standard - 11th December 07
Premium - 20th January 08
Bux Prepaid Card - 23rd January 08
tam staci ked si vytvoris rovnaky AP mail ako si mal v bux.to pre Paypal a normalne ti to poslu na AP, mam to odskusane a potvrdi ti to viac ludi...DexterZA napísal:Ja som poslal poziadavku na vyplatenie este koncom decembra, to sa vyplacalo este na PayPal, stale mi to nezrusili, uz mam aj ucet na Alertpay a neviem, ci im mam napisat aby mi tu poziadavku zrusili alebo mam cakat ale podla toho kalkulatora som mal mat vyplatu uz hadam ja pred dvoma mesiacmi, co radite?
-
17
Light Professional
prepacte, ale ja takymto veciam neverim...
mal som google adsense... tam som si poctivo zarobil cca 130 dolarov. ked mi uz pomaly mali prist peniaze zablokovali mi ucet vraj za neplatne kliknutia.
a najnovsie som mal textbanner.cz (snad to neberiete ako reklamu). mam 650 tych kreditov... na vyplatenie staci 500 tak som si ich dal vyplatiti... je to tam uz pomaly od novembra minuleho roka a stale "Čeká na schválení"..
a to BUX.to uz radsej ani neskusam...
Sorry, ja viem ze je to trosicku mimo temy, ale nedalo mi to

mal som google adsense... tam som si poctivo zarobil cca 130 dolarov. ked mi uz pomaly mali prist peniaze zablokovali mi ucet vraj za neplatne kliknutia.
a najnovsie som mal textbanner.cz (snad to neberiete ako reklamu). mam 650 tych kreditov... na vyplatenie staci 500 tak som si ich dal vyplatiti... je to tam uz pomaly od novembra minuleho roka a stale "Čeká na schválení"..
a to BUX.to uz radsej ani neskusam...
Sorry, ja viem ze je to trosicku mimo temy, ale nedalo mi to
ja buxovkam aj emailovkam verim...hlavne emailovky ti zaplatia urcite ale tam sa uklikas k smrti a zarobis 1-2$ za mesiac...buxovky su good ale ked nevies zohnat refov tak jedine kupit ako ja, mam asi 140$ investovanych na roznych miestach a teraz cakam na vyplaty...zopar uz mi vyplatilo ale to bolo z vlastnych klikov a je to na dlho....proste investujes 35$ za 35 ludi a za mesiac mas okolo 70-100$ z toho, este sa dockat prvej vyplaty a mas to v suchu a ryzujem kym to neskonci, ale je to podobne ako investovat do HYIP lebo nikdy nevies ci zajtra este stranka pojde...
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
-
--==[ RA ]==--
Light Professional