Na scenu prisla nova Slovenska klikacka s neodolatelnymi cenami za klik, klik refa a najpodstatnejsie payoutom
BUX.TO - co vy na to ?
nie nemozes si viac krat poziadat o vyplatu, ako vyplaca? momentalne maju velke delaye(oneskorenia) ktore sa snazia dohnat a ma prist novy SCRIPT takze ked pride bude to ovela lepsie a mali by sa dohnat tie oneskoreniafastluk napísal:ja sa chcem opytat jake vlastne mam vyhodi ked si kupim ten premium acount na bux.to ?????? napriklat nemozem mat taku vyhodu ze aj viac krat si mozem dat vyplatit peniaze sice mi este nedosli????
a este jedna otazocka za aky cas teras vyplaca bux.to????
ake ma vyhody premium??
0,0125$ za svoj klik a za referalov klik, mas okolo 50 adov, si rychlejsie vplyacany a poslu ti bux.to kartu
Blade800 napísal:nie nemozes si viac krat poziadat o vyplatu, ako vyplaca? momentalne maju velke delaye(oneskorenia) ktore sa snazia dohnat a ma prist novy SCRIPT takze ked pride bude to ovela lepsie a mali by sa dohnat tie oneskorenia
ake ma vyhody premium??
0,0125$ za svoj klik a za referalov klik, mas okolo 50 adov, si rychlejsie vplyacany a poslu ti bux.to kartu
a co asi ti pisal?a to ked mam premium nevyplacaju mi rychlejsie peniaze ???
-
M4TTiThJaH
Novice
Pred nedávnom som začal klikať na bux.to,kde klikam na reklamy.Klikam tam uz asi 2týždne a každý deň tam mám v priemere 14klikačiek za 0,01.Teraz tam mam asi 2doláre.Ja chcem len klikať,aby som si potom mohol poslať peniaze šekom.Chcem sa spýtať, či sa mi oplati len klikať a posielať si peniaze prostredníctvom alertpay.com šekom alebo na bankový účet.Lebo ako tu čítam vaše príspevky kupujete si refferalov a nejake updeaty.Ja chcem len klikať a po určitých naklikaných dolároch si ich poslať na alertpay a potom nech mi to šekom pošlú.Má to zmysel?vďaka:)
//autoeditácia príspevku ( 05 Jul 2008, 13:23 )
A ešte že koľko krát napr. do mesiaca si môžem dať poslať peniaze?Je to nezávisle odo mňa alebo je to určitý počet a množstvo?
//autoeditácia príspevku ( 05 Jul 2008, 13:25 )
A chcel by som požiadať či by ma v tom niekto nezaučil, nepovedal mi kto s tým má skúsenosti a dobre zarába kde sa registrovať, kde klikať, ako si kupovať tých refferalo, a ako najlepšie zarábať a ako si posielať peniaze:)bol si som veľmi rád keby sa mi niekto v tomto venoval:)vďakaaa

//autoeditácia príspevku ( 05 Jul 2008, 13:23 )
A ešte že koľko krát napr. do mesiaca si môžem dať poslať peniaze?Je to nezávisle odo mňa alebo je to určitý počet a množstvo?
//autoeditácia príspevku ( 05 Jul 2008, 13:25 )
A chcel by som požiadať či by ma v tom niekto nezaučil, nepovedal mi kto s tým má skúsenosti a dobre zarába kde sa registrovať, kde klikať, ako si kupovať tých refferalo, a ako najlepšie zarábať a ako si posielať peniaze:)bol si som veľmi rád keby sa mi niekto v tomto venoval:)vďakaaa
-
M4TTiThJaH
Novice
Serus gobliin.ďakujem moc zatím uvidime ako to pojde,a mas aj icq alebo tak nejak?keď ti budem chceť zavolať napišem sms či možeš hovoriť a uložiš si moje číslo:)jo?dikes
//autoeditácia príspevku ( 06 Jul 2008, 13:58 )
Byvaš tu často alebo si chceš len volať?zišlo by sa aj to icq alebo nejaky mail.A si v tom dobrý?thank
//autoeditácia príspevku ( 06 Jul 2008, 13:58 )
Byvaš tu často alebo si chceš len volať?zišlo by sa aj to icq alebo nejaky mail.A si v tom dobrý?thank
-
Pantagruel
Star
Tak na Bux.to uz som sa popravde vykaslal. Stale tam klikam + cakam na vyplatu 200 dolarov ale investovat tam nejdem. Nasiel som si lepsiu klikakcku ktora vyplaca hned instantne. A ked to porovnam s Bux.to tak sa mozu ist strcit niekam aj so svojim scriptom lebo kym sa dockam vyplaty tak bude aj po Vianociach 
-
JohnFrusciante
Star
-
Pantagruel
Star
-
Pantagruel
Star
to plati pre vsetkych co pisu p**** o bux.to
keby sledujete forum tak viete ze "delay" chcu dohnat do 4 tyzdnov, teda odteraz uz do troch, lebo to pred tyzdnom ohlasili, platby standard memberov aj premiumov aj card holderov sa pohli ale sice sam newerim ze to do 4 tyzdnov stihnu ale hadam maju naku tajnu zbran 
//autoeditácia príspevku ( 16 Jul 2008, 11:58 )
//autoeditácia príspevku ( 16 Jul 2008, 12:00 )
a este kto ma zaujem o super klikacku tak piste
)
//autoeditácia príspevku ( 16 Jul 2008, 11:58 )
tvoja vyplata ti uz musela prist alebo je za rohomJohnFrusciante napísal:je to hovadina. od februara mi posiela na paypal 10 dolarov. nič mi ešte neprišlo a teraz mam naklikane okolo 100 dolarov.
//autoeditácia príspevku ( 16 Jul 2008, 12:00 )
a este kto ma zaujem o super klikacku tak piste
-
PeterSweter
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
no oni v TOS pisu ze do 60tich dni to vyplatia pre free uzivatelov a ty cakas uz od marca? no 60 dni su priblizne 2 mesiace. ja cakam od 25. maja na prichod 10.09$ a limit tych 60dni sa blizi, no neviem neviem. udat ich! nepravdive informacie maju v TOS! 

a btw necakajme ze ked sme si dali vyplatit od buxu cosi ze to pride cele!

heh, business days. cize asi odratat vsetky soboty a nedele a vsetky tie ich trapne americke sviatky, ktore je u nich pozehnane, z tych dvoch mesiacov.FAQ napísal:Your payment will be processed and issued via AlertPay or Bux.to card within 30 business days for premium and 60 business days for standard members.
a btw necakajme ze ked sme si dali vyplatit od buxu cosi ze to pride cele!
hm super. ked tam bol paypal tak nestrhavalo nic a alertpay je blbost... povodne som si to chcel dat na paypal abych si kupil cosi od steamu. a alertpay nepodporuje ziadnu "konverziu" do paypalu, jedine na bankovy ucet z alertpay a z bankoveho uctu do paypalu... nj, kebych mal kreditku tak bych si to tak spravilFAQ napísal:Why did I get paid less then what I was owed?
AlertPay may charge a small fee when you receive funds.