BUX.TO - co vy na to ?
to pantagruel:
vdaka velmi si mi pomohol...len dufam ze ked som si zalozil novy ucet ze to nebudu brat ako podvadzanie...
to all:
s investovanim na bux.to pockam kym sa nepolepsia, zatial mam vobec problem dostat prachy zo slovenskej banky na alertpay
ak to niekto robil, prosim poradte, kde a akym sposobom ste uvadzali bank deposit code
vdaka velmi si mi pomohol...len dufam ze ked som si zalozil novy ucet ze to nebudu brat ako podvadzanie...
to all:
s investovanim na bux.to pockam kym sa nepolepsia, zatial mam vobec problem dostat prachy zo slovenskej banky na alertpay
ak to niekto robil, prosim poradte, kde a akym sposobom ste uvadzali bank deposit code
predam ucet na bux.to je na nom 17 dolarov (nieje pouzity autoclicker vsetko je naklikane rucne) ide o to ze sa my nechce cakat 4 mesiace kym to poslu potrebujem teraz peniaze predam ho lacnejsie ako je tam teda vy este zarobite jedine ze vam tie peniaze pridu neskor. kdo ma zaujem tak ss(pm) (sukromna sprava)
refovia sa prenajimaju stale na dobu jedneho mesiaca..vyplaty maju instantne,podla mna najlepsia klikacka kedze aktivita refov je tam 90% a to z tohto dovodu ze pokial mas refov tak musis klikat na ads aj ty aby sa ti pricitali peniaze a z tohto dovodu mas tam vysoku aktivitu refovIceman888 napísal:ti referali co sa daju kupit na neobux.com ze 10 za 3 dolare to je na mesiac, a este do kolkych dni vyplacaju ??
// lebo chcel by som si dnes kupit na noebux referalov a isto potrebujem vediet ci to je na mesiac, mate s tym niekto skusenosti, myslim s kupovanim referalov na Neobux ?!
to musim klikat kazdy den, aby sa mi priratali peniaze a ked akoze ja nebudem klikat tak mi nepripocitaju peniaze od referalov ?davo2006 napísal:refovia sa prenajimaju stale na dobu jedneho mesiaca..vyplaty maju instantne,podla mna najlepsia klikacka kedze aktivita refov je tam 90% a to z tohto dovodu ze pokial mas refov tak musis klikat na ads aj ty aby sa ti pricitali peniaze a z tohto dovodu mas tam vysoku aktivitu refov
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ano tak nejako, ale pripocita sa ti len dvojnasobok toho co kliknes ty ten predchadzajuci den, takze ked ty kliknes dnes 4 reklamy, tak zajtra mozes od kazdeho refa dostat len 8 klikov, chapes? takze ked nebudes klikat tak nabuduci den sa ti od refov nic nepripocita,Iceman888 napísal:to musim klikat kazdy den, aby sa mi priratali peniaze a ked akoze ja nebudem klikat tak mi nepripocitaju peniaze od referalov ?
vcera som kupil dalsich 100 refov takze viem, uz mam 150 refov, keby mas otazky tak pis
PS aj ja som z PD