|
|
|
| Autor |
Správa |
vladopt Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.02.2006 Príspevky: 91 Bydlisko: SLOVENSKO Karma: 
|
Zaslal: 15 Júl 2008, 17:20 Predmet: |
|
|
| Ak by chcel niekto zmeniť klikačku, ktorá vypláca do mesiaca standart členov. ozvite sa na pm |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pantagruel Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2006 Príspevky: 489
Zaslal: 15 Júl 2008, 19:37 Predmet: |
|
|
| 2janci2 napísal: |
| za kolko vam prisiel ten mail,co posielaju to potvrdenie ze ste vyziadali cashout...lebo cakam uz 2 dni a nist |
uz to tusim neposielaju ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Blade800 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.06.2008 Príspevky: 16
Zaslal: 16 Júl 2008, 12:00 Predmet: |
|
|
to plati pre vsetkych co pisu p**** o bux.to keby sledujete forum tak viete ze "delay" chcu dohnat do 4 tyzdnov, teda odteraz uz do troch, lebo to pred tyzdnom ohlasili, platby standard memberov aj premiumov aj card holderov sa pohli ale sice sam newerim ze to do 4 tyzdnov stihnu ale hadam maju naku tajnu zbran ;)
//autoeditácia príspevku ( 16 Jul 2008, 11:58 )
| JohnFrusciante napísal: |
| je to hovadina. od februara mi posiela na paypal 10 dolarov. nič mi ešte neprišlo a teraz mam naklikane okolo 100 dolarov. |
tvoja vyplata ti uz musela prist alebo je za rohom ;)
//autoeditácia príspevku ( 16 Jul 2008, 12:00 )
a este kto ma zaujem o super klikacku tak piste ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
PeterSweter Amateur

Stav:  Založený: 03.12.2006 Príspevky: 23
Zaslal: 19 Júl 2008, 22:46 Predmet: |
|
|
| No co je nove ohladom bux.to? Ja este stale cakam od marca na mojich 11 dolarov co mi ma dojst na paypal... Myslite, ze sa aj dockam? |
|
| Návrat hore |
|
 |
inflater Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.03.2007 Príspevky: 334 Bydlisko: Púchov, Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 20 Júl 2008, 10:26 Predmet: |
|
|
no oni v TOS pisu ze do 60tich dni to vyplatia pre free uzivatelov a ty cakas uz od marca? no 60 dni su priblizne 2 mesiace. ja cakam od 25. maja na prichod 10.09$ a limit tych 60dni sa blizi, no neviem neviem. udat ich! nepravdive informacie maju v TOS!
| FAQ napísal: |
| Your payment will be processed and issued via AlertPay or Bux.to card within 30 business days for premium and 60 business days for standard members. |
heh, business days. cize asi odratat vsetky soboty a nedele a vsetky tie ich trapne americke sviatky, ktore je u nich pozehnane, z tych dvoch mesiacov.
a btw necakajme ze ked sme si dali vyplatit od buxu cosi ze to pride cele!
| FAQ napísal: |
Why did I get paid less then what I was owed?
AlertPay may charge a small fee when you receive funds. |
hm super. ked tam bol paypal tak nestrhavalo nic a alertpay je blbost... povodne som si to chcel dat na paypal abych si kupil cosi od steamu. a alertpay nepodporuje ziadnu "konverziu" do paypalu, jedine na bankovy ucet z alertpay a z bankoveho uctu do paypalu... nj, kebych mal kreditku tak bych si to tak spravil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
2janci2 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.01.2007 Príspevky: 429 Bydlisko: modra planeta Karma: 
|
Zaslal: 20 Júl 2008, 17:48 Predmet: |
|
|
| takze nasiel som novu super klikacku,sice iba 5 reklam denne,ale daju da kupit refovia za 0.3 dolara za mesiac...vyplata instantna na AP...viac info na SS/ICQ |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rickie Amateur

Stav:  Založený: 21.07.2008 Príspevky: 12
Zaslal: 22 Júl 2008, 11:26 Predmet: |
|
|
Poradte mi, koncom minuleho roka (priblizne), som sa prihlasil na bux.to, ale po dvoch-troch dnoch ma to prestalo bavit, tak som to proste zabalil a nechal tak. Teraz, ked uz o bux.to viem viac (kupovanie refferalov apod.), spravil som si novy ucet, lebo ten stary mi nevyhovoval. Dovody su hlavne v navaznosti na ucet na alertpay.com, ktory som mal vytvoreny len s nepravymi osobnymi udajmi.
Na bux.to FAQ je napisane, ze neaktivne ucty sa po nejakej dobe rusia. Nevie niekto presne po akom case??
Btw od cias prveho uctu som zmenil providera a tym aj IPcku.
Myslite ze ma vyplatia? Nezrusia mi ucet pri platbe? Alebo mam hned po 10 dolacoch skusit vyplatit, aby som zbytocne navyse neklikall??
Diky za radu.
//autoeditácia príspevku ( 22 Jul 2008, 11:26 )
Chcem sa este spytat, ci mozem byt na viacerych klikackach zaroven a ci si ich mozem nechat vyplacat na jeden AlertPay ucet. |
|
| Návrat hore |
|
 |
--==[Lu-Boss]==-- Medium Expert

Stav:  Založený: 06.04.2006 Príspevky: 101
Zaslal: 23 Júl 2008, 23:59 Predmet: |
|
|
Zdravim viem ze to tu uz asi bolo ale nechce sa mi listovat vsetkych 31 stranok fora
Oplati sa ako prva investicia ten najmensi balicek (15 referalov je to myslim)
Pokial by mi tam zacali dobre rast peniazky tak by som investoval po brigadicke aj do tej karty a rocneho premium accountu (oplati sa to?) Dostanem aspon do pol roka svoje investicie naspat alebo aj zurocene? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sphinx Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.11.2006 Príspevky: 173 Bydlisko: Banska Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 24 Júl 2008, 7:17 Predmet: |
|
|
| PeterSweter napísal: |
| No co je nove ohladom bux.to? Ja este stale cakam od marca na mojich 11 dolarov co mi ma dojst na paypal... Myslite, ze sa aj dockam? |
veru ze nedockas pretoze s PAYPAL nepracuju uz TREBA si to zmenit na ALERTPAY |
|
| Návrat hore |
|
 |
Waldo Expert

Stav:  Založený: 01.05.2007 Príspevky: 155
Zaslal: 24 Júl 2008, 10:39 Predmet: |
|
|
| --==[Lu-Boss]==-- napísal: |
Zdravim viem ze to tu uz asi bolo ale nechce sa mi listovat vsetkych 31 stranok fora
Oplati sa ako prva investicia ten najmensi balicek (15 referalov je to myslim)
Pokial by mi tam zacali dobre rast peniazky tak by som investoval po brigadicke aj do tej karty a rocneho premium accountu (oplati sa to?) Dostanem aspon do pol roka svoje investicie naspat alebo aj zurocene? |
Momentalne by tam investoval iba blazon. Rentabilita Bux.to je uboha. Vezmi si ze by si tam cakal 4-6 mesiacov na prvy zisk. Co je sialene. Byt tebou tak pockam ci sa to tam zlepsi alebo by som investoval do inej klikacky. Ja som do bux.to investoval tiez a cakam na vyplatu snad sa do Vianoc dockam. Medzitym som nasiel lepsiu klikacku takze ak sa bux.to nevzchopi tak peniaze presuniem do tej novej. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pantagruel Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2006 Príspevky: 489
Zaslal: 29 Júl 2008, 9:32 Predmet: |
|
|
Na bux.to sa ti zmaze ucet po 30 dnoch neaktivity.
Neodporucam tu momentalne kupovat reffov...V zivote nemali take problemy ake maju teraz...
Skuste radsej nejaku sk-cz klikacku (OldSchoolBux, MainBux, CrewBux, ThinkBux, AlertBux, Ten-Ads ....) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stullko Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.03.2007 Príspevky: 127 Bydlisko: London Karma: 
|
Zaslal: 29 Júl 2008, 20:41 Predmet: |
|
|
| potiahla by ma daka SVK alebo CZ klikacka ked cem kupit 7tis refov? aku mam zaruku ze nekrachne?aj ked maju problemy, pisali ze do mesiaca chcu dodrzat 30 dni pre premium a 60 pre standard userov.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cuciatko Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.12.2007 Príspevky: 41
Zaslal: 29 Júl 2008, 22:00 Predmet: |
|
|
Na bux.to som už nejaký ten pátek a mám tam 11,5 dolára. Fúha, len ten čas kým príde výplata Ale že vraj to majú teraz obnovovať a zrýchliť aj dávanie "výplat" Tak uvidíme. Ale na obzore je nová a lepšia klikačka, čiže asi tak. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rickie Amateur

Stav:  Založený: 21.07.2008 Príspevky: 12
Zaslal: 29 Júl 2008, 22:25 Predmet: |
|
|
to pantagruel:
vdaka velmi si mi pomohol...len dufam ze ked som si zalozil novy ucet ze to nebudu brat ako podvadzanie...
to all:
s investovanim na bux.to pockam kym sa nepolepsia, zatial mam vobec problem dostat prachy zo slovenskej banky na alertpay
ak to niekto robil, prosim poradte, kde a akym sposobom ste uvadzali bank deposit code |
|
| Návrat hore |
|
 |
paradajka Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.02.2007 Príspevky: 466 Bydlisko: horne dolne Karma: 
|
Zaslal: 29 Júl 2008, 23:41 Predmet: |
|
|
vaaaaaaav dnes ma konecne ti zmrdi vyplatili a dal som si to vyplatit 25 januara takze som si pockal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|