Šu-Do napísal:som rad ze sa vam to paci.. uvidime aka bude fullka... len akosi sa ponahlaju s robenim dalsich dielov.. -.-
tak mne sa to voebc nepaci, v podstate je to ta ista hra, engine je rovnaky a zas si to kupi par milionov ludi a pekne prachy pojdu vyvojarom do vrecka a o rok tu mame cod6 ktory bude na 100% taky isty
chalani napajam sa ako vidim co je to za mapu a musim strasne dlho cakat? wtf?
//musim iba potvrdit je to to iste ako COD 4 mp takze...myslim ze este asi viac nudne bohuzial som zvedavy na mp ten mozno za nieco stat bude
//SP sry sekol som sa xD
ClicK napísal:chalani napajam sa ako vidim co je to za mapu a musim strasne dlho cakat? wtf?
//musim iba potvrdit je to to iste ako COD 4 mp takze...myslim ze este asi viac nudne bohuzial som zvedavy na mp ten mozno za nieco stat bude
mp? ved v betateste je multiplayer (ci si sa pomylil?)
mne to pripada ako mod do CoD4ky, este uvidim na odozvy na Sp ale vela od toho necakam...
ale ked uz tak CoD4 sa mi pacil viac resp. viac ma bavil ako tento mp
no skusil som betu a nejak ma to neohromilo, ono uplne to ako 4ka nebude pretoze na 5ke nepracuje uz Infinity Ward ale Treyarch ktory stal aj za nie prilis podarenou 3kou ( kto hral vie ).
ten xfire problem moze byt directxom .. musel som nainstalovat najnovsi aby mi to islo
no hra sa to naozaj viacmenej ako CoD4 (su tam iba minimalne rozdiely) .. co pre niekoho znamena ze to je dobre .. pre niekoho zle ... (neviem preco ale niekto cakal nieco ine)
spracovanie je ale imho horsie ako 4ka ... mozno je to HW optimalizaciou a full pojde lepsie, ale tato beta mi beha velmi pomaly aj ked to mam na minime a vyzera to ako cod1 .... zvuky su dost slabe, hlavne zbrane ...
mno infinity ward je infinity ward