Call of Duty - World at WAR
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ten xfire problem moze byt directxom .. musel som nainstalovat najnovsi aby mi to islo
no hra sa to naozaj viacmenej ako CoD4 (su tam iba minimalne rozdiely) .. co pre niekoho znamena ze to je dobre .. pre niekoho zle ... (neviem preco ale niekto cakal nieco ine)
spracovanie je ale imho horsie ako 4ka ... mozno je to HW optimalizaciou a full pojde lepsie, ale tato beta mi beha velmi pomaly aj ked to mam na minime a vyzera to ako cod1 .... zvuky su dost slabe, hlavne zbrane ...
mno infinity ward je infinity ward
no hra sa to naozaj viacmenej ako CoD4 (su tam iba minimalne rozdiely) .. co pre niekoho znamena ze to je dobre .. pre niekoho zle ... (neviem preco ale niekto cakal nieco ine)
spracovanie je ale imho horsie ako 4ka ... mozno je to HW optimalizaciou a full pojde lepsie, ale tato beta mi beha velmi pomaly aj ked to mam na minime a vyzera to ako cod1 .... zvuky su dost slabe, hlavne zbrane ...
mno infinity ward je infinity ward
-
RainbowSix
Light Professional
-
RainbowSix
Light Professional
-
Daggertail
Light Professional
-
Marek99
Expert
vypnutie granatometu a claymor
neviete niekto kde a ako sa vypinaju granatomet a claymori aby neboli ? v configu servera?Proste aby sa nedali vybrat aby boli zamknute
-
Daggertail
Light Professional
Re: vypnutie granatometu a claymor
toto asi patri do temy o call of duty 4,no a k veci,ano,malo by to byt zrejme v configu,neviem to presne lebo niesom admin,ja osobne by som na ftp hodil promod a bolo by vyrieseneMarek99 napísal:neviete niekto kde a ako sa vypinaju granatomet a claymori aby neboli ? v configu servera?Proste aby sa nedali vybrat aby boli zamknute
-
Marek99
Expert
toto patri do tej temy do ktorej som to dal!! hovorim o bete CoD 5Daggertail napísal:toto asi patri do temy o call of duty 4,no a k veci,ano,malo by to byt zrejme v configu,neviem to presne lebo niesom admin,ja osobne by som na ftp hodil promod a bolo by vyriesene
-
Daggertail
Light Professional
hmm,no som nevedel ze v bete su claymory (asi sa to vola inak,ale je to vlastne to iste,neviemMarek99 napísal:toto patri do tej temy do ktorej som to dal!! hovorim o bete CoD 5
-
Marek99
Expert
ano nevola sa to claymors ale nejak inak ale podstata je rovnakaDaggertail napísal:hmm,no som nevedel ze v bete su claymory (asi sa to vola inak,ale je to vlastne to iste,neviem) a granatomet
,ja som to moc nehral.... ,akoze neni to zle ale pockam na full a dufam ze bude pam/promod