tak toto ma vie riadne nasrat,niekto kto si ani neobjednal to bude mat o 10 dni skor ako ja,keby si to activision strazilo aspon,ze by to na net uniklo v den vydania,ale oni nie
Daggertail napísal:tak toto ma vie riadne nasrat,niekto kto si ani neobjednal to bude mat o 10 dni skor ako ja,keby si to activision strazilo aspon,ze by to na net uniklo v den vydania,ale oni nie
Tak si to stiahni tiez a potom si len skopci savy ked si installnes original? O co ti akoze ide?
preto si hry nekupujem..jednak nemám na to peniaze a taktiež načo to budem kupovať keď to mozem mat zadarmo..treba aspon v niecom setrit peniaze keďže sme na Slovensku...a najskor by som chytil infarkt..tiez by ma nasralo keby si kupim hru a na nete je uz v den vydania a ja si za to zaplatim a este budem na to cakat kym ostatny uz drvia....
Opak napísal:preto si hry nekupujem..jednak nemám na to peniaze a taktiež načo to budem kupovať keď to mozem mat zadarmo..treba aspon v niecom setrit peniaze keďže sme na Slovensku...a najskor by som chytil infarkt..tiez by ma nasralo keby si kupim hru a na nete je uz v den vydania a ja si za to zaplatim a este budem na to cakat kym ostatny uz drvia....
Tak to je tiez debilita lebo hry sa nerobia zadarmo. niekolko tisic stoja len kratky cas bezprostredne po vydani, potom sa daju kupit za normalne ceny. Ak mas nejaku hru naozaj rad nevidim dovod nepodporit tvorcov.
Tak jasne..ja mam tiež napr.original Delta Force Black Hawk Down..v tedy ma ta hra neskutočne bavila a vysolil som za nu okolo dvoch tisic...ale nemam na to peniaze aby som kazdy mesiac kupoval original hru lebo si ju chcem zahrať...
Opak napísal:Tak jasne..ja mam tiež napr.original Delta Force Black Hawk Down..v tedy ma ta hra neskutočne bavila a vysolil som za nu okolo dvoch tisic...ale nemam na to peniaze aby som kazdy mesiac kupoval original hru lebo si ju chcem zahrať...
Nenasporis za mesiac par kil (napr 3) na hru? Chod pozret do brlohu kolko fantastickych hier kupis aj s postovnym do troch kil. Ja nevravim ze mas bezat do obchodu kupit si hru hned ked vyjde a dat za nu dva litre. Ale ak ju dohras a si s nou spokojny, nevidim dovod nedat za nu o rok dve kila.