ahoy a teraz som vystrielal cely bunker a na samom vrchu su minomety,ktore nemozem - neviem use.... nieco mam spravit na medzi poschodi a nevim co.... vies kde som?
mno konecne som to dotahal pri mojom ultra rychlom internete. nainstaloval som to ako ma byt aj crackol som to a spustim a nekonecne dlho cierna obrazovka a pomoze iba restart. Tak som si nechal poradit vymazat ten subor a aspon ma pustilo do menu hry ale ked dam ze hrat a vybrat uroven tak nic klikat mozem ako debil a nic sa mi nespusti tak soom skusil vratit ten subor naspet a zrazu too slo aj video ale nejde mi aj tak spustit hra in-game ani loading ani nic este skusim nove ovladace na kartu neviete co stym moze byt??? diki moc
mam probelm ked pustim hru a zvolim solo a vyberem si obtiaznost co dalej? lebo klikam jak debil a ani sa tam neda ine kliknut ako na obtiaznost a nic sa nestane ked kliknem .
proste ziaden loading nic. neviete preco?
Ahojte!!
Ja mám taký problém- nainštaloval som si patch 1.1 a keď spustím solo tak ide ale akonáhle prehodím hru na MP tak mi naskočí len odoslať/neodoslať a za tým taká malá tabuľka- UNHANDLED EXCEPTION caught pls čo mám spraviť??- to som chcel hrať po nete
Nechcem tu zo seba robiť nejakého blbečka ale mám takú divnú otázku...
Dopredu upozornujem že toto je prvé cod čo hrávam po sieti...
Je normálne že je veľa hráčov total brutal dobrých? Ja nestihnem ani reagovať že niekto namna vyskočí a už som mřtvy, a to aj ked idem potichu (a to tri roky hrávam cs). Neviem to proste pochopiť... Alebo cheaty? Alebo FPS? ja netuším a nechápem
caute,neviem co je tomu mojmu CoDku,ale este vcera som hral multiplayer,a dnes mi vyhadzuje tu chybu Unhandled exception caught...skusal som ist na tu kartu hardware a spravca zadiardeni,este aj tu zlozku som nasiel,ale to posledne tam nebolo...nejaka rada??
pani mam problem...zapnem hru vyskoci mi tabulka codwaw a potom cierna obrazovka len mysou mozem hibat a po chvili aj ta zmizne a potom uz len cierna obrazovka a nic dalej...pls radu
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2008, 21:45 )
Pacho_007 napísal:pani mam problem...zapnem hru vyskoci mi tabulka codwaw a potom cierna obrazovka len mysou mozem hibat a po chvili aj ta zmizne a potom uz len cierna obrazovka a nic dalej...pls radu
sry hosi za to ,oze ten moj srot nacitaval to dost dlho tak som sa sekol ze to nejde......
Zdravim pani.Cital som to tu cele ale moj problem je vskutku divny.Nainstalujem COD5 cracknem hru kliknem a nic,uplne nic sa nestane,ziadna error,ziadna cierna obrazovka,ked to skusam necracknute normalne vypyta CD ale s crackom nic,to iste aj multiplayer.Skusal som nove drivery na vsetko,vselico s audiom,zapinal som kompatibilitu a nic.Poradte ak viete co s tym.Dik.
prosim vas o radu.nainstalujem cod5 cracknem a ked cliknem na singleplayer spusti hru tak mi vipise V APLIKACI CALL OF DUTY WORLD AT WAR CAMPAIGN/COOP DOSLO K PROBLEMU A JE JI TEBA ZAVRIT stretol sa stym uz niekto_?Cod4 robilo neco podobne tam stacilo prepisat subor a islo.Je aj na 5 ku neaka finta alebo v com je chyba?