Call of Duty - World at WAR

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
pepankoko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pepankoko »

ok sak ale ked som to skusal uz vsetkymi sposobmi aj to cez ten moj pocitac...., cez exe a stale nic a da sa to vobec hrat po nete??
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

samozrejem ze da, ale ako som pisal, chyba ktoru mas, sa riesila uz.. najdi si to na par stranach dozadu, je tam vysvetlene ako postupovat
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

neviete ako by som si napisal farebne meno :?: cez konzolu mi to dako nejde..(Napise mi to tam farebne ale nic dalej...)
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Pacho_007 »

neviete ci crack na 1.0 funguje aj na 1.1 verziu???
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Nechcem tu zo seba robiť nejakého blbečka ale mám takú divnú otázku...
Dopredu upozornujem že toto je prvé cod čo hrávam po sieti...

Je normálne že je veľa hráčov total brutal dobrých? Ja nestihnem ani reagovať že niekto namna vyskočí a už som mřtvy, a to aj ked idem potichu (a to tri roky hrávam cs). Neviem to proste pochopiť... Alebo cheaty? Alebo FPS? ja netuším a nechápem :shock: :roll:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

cheaty na CoD5 este nejsu, CS a CoD je VELKY rozdiel.. naucis sa za par tyzdnov mesiacov
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

caute,neviem co je tomu mojmu CoDku,ale este vcera som hral multiplayer,a dnes mi vyhadzuje tu chybu Unhandled exception caught...skusal som ist na tu kartu hardware a spravca zadiardeni,este aj tu zlozku som nasiel,ale to posledne tam nebolo...nejaka rada?? :(
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

pani mam problem...zapnem hru vyskoci mi tabulka codwaw a potom cierna obrazovka len mysou mozem hibat a po chvili aj ta zmizne a potom uz len cierna obrazovka a nic dalej...pls radu

//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2008, 21:45 )
Pacho_007 napísal:pani mam problem...zapnem hru vyskoci mi tabulka codwaw a potom cierna obrazovka len mysou mozem hibat a po chvili aj ta zmizne a potom uz len cierna obrazovka a nic dalej...pls radu
sry hosi za to ,oze ten moj srot nacitaval to dost dlho tak som sa sekol ze to nejde......
xy1111
Novice
Novice

pls help

Príspevok od používateľa xy1111 »

Zdravim pani.Cital som to tu cele ale moj problem je vskutku divny.Nainstalujem COD5 cracknem hru kliknem a nic,uplne nic sa nestane,ziadna error,ziadna cierna obrazovka,ked to skusam necracknute normalne vypyta CD ale s crackom nic,to iste aj multiplayer.Skusal som nove drivery na vsetko,vselico s audiom,zapinal som kompatibilitu a nic.Poradte ak viete co s tym.Dik.
agentos
Novice
Novice

Príspevok od používateľa agentos »

prosim vas o radu.nainstalujem cod5 cracknem a ked cliknem na singleplayer spusti hru tak mi vipise V APLIKACI CALL OF DUTY WORLD AT WAR CAMPAIGN/COOP DOSLO K PROBLEMU A JE JI TEBA ZAVRIT stretol sa stym uz niekto_?Cod4 robilo neco podobne tam stacilo prepisat subor a islo.Je aj na 5 ku neaka finta alebo v com je chyba?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

agentos: Mám rovnaký problém. Mám Vistu a hardware určite stíhať bude. Máte nejaké nápady?
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

Re: pls help

xy1111 napísal:Zdravim pani.Cital som to tu cele ale moj problem je vskutku divny.Nainstalujem COD5 cracknem hru kliknem a nic,uplne nic sa nestane,ziadna error,ziadna cierna obrazovka,ked to skusam necracknute normalne vypyta CD ale s crackom nic,to iste aj multiplayer.Skusal som nove drivery na vsetko,vselico s audiom,zapinal som kompatibilitu a nic.Poradte ak viete co s tym.Dik.
kamos skus cakat trochu dlhsie a malo by to ist ja musim cakat asi tak 5min...neviem ci to slabym HW alebo cim ale hra mi na max deatailoch nesekne ani raz.....moj srot CPU:AMD Sempron 3300+ RAM:1GB DDR1 grafka GF8600 256mb DDR3.....
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

Dunlop napísal:Nechcem tu zo seba robiť nejakého blbečka ale mám takú divnú otázku...
Dopredu upozornujem že toto je prvé cod čo hrávam po sieti...

Je normálne že je veľa hráčov total brutal dobrých? Ja nestihnem ani reagovať že niekto namna vyskočí a už som mřtvy, a to aj ked idem potichu (a to tri roky hrávam cs). Neviem to proste pochopiť... Alebo cheaty? Alebo FPS? ja netuším a nechápem :shock: :roll:
no ked som prvykrat hral cod2 po sieti,tak som mal ten isty pocit,musis sa to jednoducho naucit hrat :wink: a prikrceny chodit sa jedine oplati len v SD,inak behaj a strielaj :lol:
a aj trosku rozmyslaj :lol:
xy1111
Novice
Novice

Re: pls help

Príspevok od používateľa xy1111 »

Pacho_007 napísal:kamos skus cakat trochu dlhsie a malo by to ist ja musim cakat asi tak 5min...neviem ci to slabym HW alebo cim ale hra mi na max deatailoch nesekne ani raz.....moj srot CPU:AMD Sempron 3300+ RAM:1GB DDR1 grafka GF8600 256mb DDR3.....
No skusal som to s tym cakanim a nic,proste po kliknuti sa nic nedeje ani disk sa nepohne,cakam cakam a nic...HW mam podobny
believeme
Novice
Novice

Príspevok od používateľa believeme »

PROSIM VAS hodte mi sem daku stranku kde ide v pohode hrat Multiplayer (Call of Duty 5mp) a kde je vzdy vela ludi ..stranka "gametracker" mi nefunguje - neodosle sa mi potvrdzovaci email.. :) :)
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

believeme napísal:PROSIM VAS hodte mi sem daku stranku kde ide v pohode hrat Multiplayer (Call of Duty 5mp) a kde je vzdy vela ludi ..stranka "gametracker" mi nefunguje - neodosle sa mi potvrdzovaci email.. :) :)
kasli na toho klienta a stiahni si HLSW na tom frcim stale....je to universalne na vsetky hry
Ice.E.
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

COD5

Príspevok od používateľa Ice.E. »

čaute môj problem je že hra mi seka na najnižšiom grafickom nastavení rovnako ako aj na najväčšiom, pričom COD4 hram na najväčšiom grafickom nastavení, keď pustim hru alebo je prave loading na single playera tak mi to načítava zo 3-4 minúty, ale hlavne že sa hra sa pustí tak sa chcem spýtať či neviete čim by to mohlo byť či slabym procesorom 2.8 GHz alebo že by bola graficka karta nekompatibilna ati radeon 3650? alebo dokonca nejaky iny probolem?
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

believeme napísal:PROSIM VAS hodte mi sem daku stranku kde ide v pohode hrat Multiplayer (Call of Duty 5mp) a kde je vzdy vela ludi ..stranka "gametracker" mi nefunguje - neodosle sa mi potvrdzovaci email.. :) :)
na to nepotrebujes nic hod sa do sem a najdi si server kde xces.. na ziadny e maile necakaj... http://www.gametracker.com/search/codww/CZ/ a nech mi nik nevravi ze nejdu...

:plus: pre tych co tato stranka nejde dam sem aj dake IP
A-R-E-N-A Herniserver.cz |CoD5| #2 tdm
89.187.135.147:28912
CoD5 TDM-HC Trubka (Jatka)
62.40.82.82:28962
[EU]CZ tweetyservers #38 |CoD5| tdm
87.236.193.240:28916
|CoD5| Kasanos server HardCore #3
86.63.220.129:28961
A-R-E-N-A Herniserver.cz |CoD5| #3 sd
89.187.135.147:28913
A-R-E-N-A Herniserver.cz |CoD5| #1 dm
89.187.135.147:28911
A-R-E-N-A Herniserver.cz |CoD5| #8 dm HC
89.187.135.147:28918
A-R-E-N-A Herniserver.cz |CoD5| #4 ctf
89.187.135.147:28914
DAMN:WW DOG Soldiers S&D CoD5 PS #2
85.193.0.31:28112
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

Šu-Do napísal:cheaty na CoD5 este nejsu, CS a CoD je VELKY rozdiel.. naucis sa za par tyzdnov mesiacov
tieto cheaty to nema veru vyznam..hra je najlepsia bez cheatov.. :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Fero270 napísal:tieto cheaty to nema veru vyznam..hra je najlepsia bez cheatov.. :wink:
to povedz cheaterom :?
Napísať odpoveď