nemozem inak len suhlasit... Podla mojho nazoru chyba 5ke to co robi kazdy call of duty tym co rad hram.. atmosfera... samozrejme ju ma ale slabo... pride mi to casto ako bezducha strielacka a v kludnych momentoch sem tam nejaka patrioticka hlaska... cast ktora sa mi vazne pacila bola za rusov hned zaciatok to bolo fajn a aj tak to vykradli z filmu ja neviem tiez ma to sklamalo lebo takto si mozem zahrat hocico ine z druhej svetovej...
Ahojte. Súrne potrebujem uploadnúť súbor z inštalačky COD5
súbor s názvom
Call of Duty - World at War/zone/english/mp_seelow.ff
je to možné? Ak je to malé tak len sem do prílohy a ak je to veľké tak na uploaded.to. Ďakujem. Je to fakt súrne. ešte raz ďakujem. K+ je samozrejmosť
prosim vas, chceme hrat cez hamachi Coop game lenze kamos ked sa napaja cez konzolu tak ma zveraj ciernu obrazovku a nic sa nedeje, obaja mame stiahnuty lanfix
daju sa nejak ziskat savy ? lebo bol som uz v misiach s nemcami a ked som nahodil lanfix tak zase to chce po mne aby som hral odznova..
mimochodom, nemozem aj tak rozbehat ten coop mod..pise nam ked sa chceme napojit : this session is no longer availible...pise to tiez niekomu ? alebo ako to mam rozbehat ? dik
kesaj napísal:daju sa nejak ziskat savy ? lebo bol som uz v misiach s nemcami a ked som nahodil lanfix tak zase to chce po mne aby som hral odznova..
mimochodom, nemozem aj tak rozbehat ten coop mod..pise nam ked sa chceme napojit : this session is no longer availible...pise to tiez niekomu ? alebo ako to mam rozbehat ? dik