Cas straveny na hojkovi

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

ja viem, ale necel som zakladat new topic na to a ma napadlo ze ked je tam urcity system ze nieco: nieco tak by mohlo aj toto.. pre estetiku... a mohlo by sa posunut nad prilohy a tie by boli uplne dole
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

ppt napísal:piton: to je relativne. Ani autorefresh nemusi dat stale rovnaky cas. Toto nezavisi len od nastavenia autorefreshu, ale aj od linky uzivatela, od serveru, ako rychlo spracuvava poziadavky etc.

Ak by som mal napriklad pomaly net a nastaveny autorefresh na 60 sekund, tak by mi mohlo nacitat stranku raz za 58 sekund a raz za 61 (kedze to zavisi aj od mojho netu, ktory je pomaly). :)
Tak by som tam dal nejaku toleranciu 2-3s... To by imho odhalilo aspon 90% vsetkych autorefreshov. Alebo by to bolo privelmi narocne na server?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

piton napísal:Tak by som tam dal nejaku toleranciu 2-3s... To by imho odhalilo aspon 90% vsetkych autorefreshov. Alebo by to bolo privelmi narocne na server?
myslis akoze ze by sa o kazdych 2-3 sek. prestal zapisovat cas az do obnovenia ?
lol.. to by potom mal teraz kazdy po par minutach a nie hodinach.. ten co je teraz prvy a ma 1den 22 hod by mal mozno 2 hodiny...
a nech si autorefreshuju.. mne je jasne ze ten kto je prvy a par pod nim nemoze stale kazde 3 minuty tu refreshovat manualne (a ak hej tak :aasmile5: :smt037 ) .. a je mi to jedno ci chce byt niekto prvy... len nech ja som neni niekde tam v hornej casti.. to by ma potom mrzelo :)
takto ako to je teraz je to fajn
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

Šu-Do: refresujem asi kazdy 30sek. som na marodke a by si mi neveril ako sa nudim :lol: ale neboj v utorok uz idem do prace, potom uz nebude casu a prenecham miesto ostatnym zavislakom :P
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Nechapem preco riešite absolútne 3.14-čoviny.Keď chce byť niekto frajer a byť prvý nech je nie?
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Šu-Do napísal:myslis akoze ze by sa o kazdych 2-3 sek. prestal zapisovat cas az do obnovenia ?
lol.. to by potom mal teraz kazdy po par minutach a nie hodinach.. ten co je teraz prvy a ma 1den 22 hod by mal mozno 2 hodiny...
a nech si autorefreshuju.. mne je jasne ze ten kto je prvy a par pod nim nemoze stale kazde 3 minuty tu refreshovat manualne (a ak hej tak :aasmile5: :smt037 ) .. a je mi to jedno ci chce byt niekto prvy... len nech ja som neni niekde tam v hornej casti.. to by ma potom mrzelo :)
Nie to nemyslim... :) Aj mne je jedno kto je prvy, ale ked uz tu raz ten rebricek je, nech je presny... :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Šu-Do napísal:myslis akoze ze by sa o kazdych 2-3 sek. prestal zapisovat cas az do obnovenia ?
Nepochopil si...tolerancia 2-3 sekundy znamena, ze by ako autorefresh pocitalo pripad, ak by bola doba od posledneho obnovenia pravidelne 30 +- 3 sekundy. Toto nastavis na dajme tomu 5 opakovani a autorefresher je odhaleny :)
A k tomu klikaniu - ja to tak tiez robim, zabijam cas pri kompe, chodim po roznych strankach a priebezne klikam na forum. Pripadne pocas kecania s niekym cez icq alebo pozerania serialu. A prvy nie som preto, lebo to nerobim pol dna :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

jj uz hapem... to je to kolisanie autorefreshu..
Gothar... nemusis pisat ze ako casto preklikavas.. :) zas az tak vysoko v tej tabulke nejsi :P
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

piton napísal:Nie to nemyslim... :) Aj mne je jedno kto je prvy, ale ked uz tu raz ten rebricek je, nech je presny... :roll:
Tolerancia 2-3sek je prilis velka a skreslila by skutocne prekliky. Proste neries to, bude to takto ako to je, ak sa ti nepaci, bohuzial, nemoze sa pacit kazdemu.

Maki > v tom profile to upravim
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

t0m4s3 napísal:Tolerancia 2-3sek je prilis velka a skreslila by skutocne prekliky. Proste neries to, bude to takto ako to je, ak sa ti nepaci, bohuzial, nemoze sa pacit kazdemu.

Maki > v tom profile to upravim
Len to este napis s diakritikou ;)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

GothaR napísal:Len to este napis s diakritikou ;)
Neser. Myslis, ze mam cas to robit na localhoste? Este to nie je hotove :-D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tomase - diky ;) uz len si chvilku zahrat nech mi tam nesvieti taka nula :D
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

podla mna je to super, ohladom straveneho casu. taketo malickosti dotvaraju konecny styl, vzhlad fora.
Napísať odpoveď