Cas straveny na hojkovi
Tak by som tam dal nejaku toleranciu 2-3s... To by imho odhalilo aspon 90% vsetkych autorefreshov. Alebo by to bolo privelmi narocne na server?ppt napísal:piton: to je relativne. Ani autorefresh nemusi dat stale rovnaky cas. Toto nezavisi len od nastavenia autorefreshu, ale aj od linky uzivatela, od serveru, ako rychlo spracuvava poziadavky etc.
Ak by som mal napriklad pomaly net a nastaveny autorefresh na 60 sekund, tak by mi mohlo nacitat stranku raz za 58 sekund a raz za 61 (kedze to zavisi aj od mojho netu, ktory je pomaly).
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
myslis akoze ze by sa o kazdych 2-3 sek. prestal zapisovat cas az do obnovenia ?piton napísal:Tak by som tam dal nejaku toleranciu 2-3s... To by imho odhalilo aspon 90% vsetkych autorefreshov. Alebo by to bolo privelmi narocne na server?
lol.. to by potom mal teraz kazdy po par minutach a nie hodinach.. ten co je teraz prvy a ma 1den 22 hod by mal mozno 2 hodiny...
a nech si autorefreshuju.. mne je jasne ze ten kto je prvy a par pod nim nemoze stale kazde 3 minuty tu refreshovat manualne (a ak hej tak
takto ako to je teraz je to fajn
Nie to nemyslim...Šu-Do napísal:myslis akoze ze by sa o kazdych 2-3 sek. prestal zapisovat cas az do obnovenia ?
lol.. to by potom mal teraz kazdy po par minutach a nie hodinach.. ten co je teraz prvy a ma 1den 22 hod by mal mozno 2 hodiny...
a nech si autorefreshuju.. mne je jasne ze ten kto je prvy a par pod nim nemoze stale kazde 3 minuty tu refreshovat manualne (a ak hej tak![]()
) .. a je mi to jedno ci chce byt niekto prvy... len nech ja som neni niekde tam v hornej casti.. to by ma potom mrzelo
Nepochopil si...tolerancia 2-3 sekundy znamena, ze by ako autorefresh pocitalo pripad, ak by bola doba od posledneho obnovenia pravidelne 30 +- 3 sekundy. Toto nastavis na dajme tomu 5 opakovani a autorefresher je odhalenyŠu-Do napísal:myslis akoze ze by sa o kazdych 2-3 sek. prestal zapisovat cas az do obnovenia ?
a nech si autorefreshuju.. mne je jasne ze ten kto je prvy a par pod nim nemoze stale kazde 3 minuty tu refreshovat manualne (a ak hej tak![]()
) .. a je mi to jedno ci chce byt niekto prvy... len nech ja som neni niekde tam v hornej casti.. to by ma potom mrzelo
A k tomu klikaniu - ja to tak tiez robim, zabijam cas pri kompe, chodim po roznych strankach a priebezne klikam na forum. Pripadne pocas kecania s niekym cez icq alebo pozerania serialu. A prvy nie som preto, lebo to nerobim pol dna
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tolerancia 2-3sek je prilis velka a skreslila by skutocne prekliky. Proste neries to, bude to takto ako to je, ak sa ti nepaci, bohuzial, nemoze sa pacit kazdemu.piton napísal:Nie to nemyslim...Aj mne je jedno kto je prvy, ale ked uz tu raz ten rebricek je, nech je presny...
Maki > v tom profile to upravim
-
last_knight
Light Professional