Nie to nemyslim...Šu-Do napísal:myslis akoze ze by sa o kazdych 2-3 sek. prestal zapisovat cas az do obnovenia ?
lol.. to by potom mal teraz kazdy po par minutach a nie hodinach.. ten co je teraz prvy a ma 1den 22 hod by mal mozno 2 hodiny...
a nech si autorefreshuju.. mne je jasne ze ten kto je prvy a par pod nim nemoze stale kazde 3 minuty tu refreshovat manualne (a ak hej tak![]()
) .. a je mi to jedno ci chce byt niekto prvy... len nech ja som neni niekde tam v hornej casti.. to by ma potom mrzelo
takto ako to je teraz je to fajn
Cas straveny na hojkovi
Nepochopil si...tolerancia 2-3 sekundy znamena, ze by ako autorefresh pocitalo pripad, ak by bola doba od posledneho obnovenia pravidelne 30 +- 3 sekundy. Toto nastavis na dajme tomu 5 opakovani a autorefresher je odhalenyŠu-Do napísal:myslis akoze ze by sa o kazdych 2-3 sek. prestal zapisovat cas az do obnovenia ?
lol.. to by potom mal teraz kazdy po par minutach a nie hodinach.. ten co je teraz prvy a ma 1den 22 hod by mal mozno 2 hodiny...
a nech si autorefreshuju.. mne je jasne ze ten kto je prvy a par pod nim nemoze stale kazde 3 minuty tu refreshovat manualne (a ak hej tak![]()
) .. a je mi to jedno ci chce byt niekto prvy... len nech ja som neni niekde tam v hornej casti.. to by ma potom mrzelo
takto ako to je teraz je to fajn
A k tomu klikaniu - ja to tak tiez robim, zabijam cas pri kompe, chodim po roznych strankach a priebezne klikam na forum. Pripadne pocas kecania s niekym cez icq alebo pozerania serialu. A prvy nie som preto, lebo to nerobim pol dna
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tolerancia 2-3sek je prilis velka a skreslila by skutocne prekliky. Proste neries to, bude to takto ako to je, ak sa ti nepaci, bohuzial, nemoze sa pacit kazdemu.piton napísal:Nie to nemyslim...Aj mne je jedno kto je prvy, ale ked uz tu raz ten rebricek je, nech je presny...
Maki > v tom profile to upravim
-
last_knight
Light Professional