Cas straveny na hojkovi

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
piton
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa piton »

Šu-Do napísal:myslis akoze ze by sa o kazdych 2-3 sek. prestal zapisovat cas az do obnovenia ?
lol.. to by potom mal teraz kazdy po par minutach a nie hodinach.. ten co je teraz prvy a ma 1den 22 hod by mal mozno 2 hodiny...
a nech si autorefreshuju.. mne je jasne ze ten kto je prvy a par pod nim nemoze stale kazde 3 minuty tu refreshovat manualne (a ak hej tak :aasmile5: :smt037 ) .. a je mi to jedno ci chce byt niekto prvy... len nech ja som neni niekde tam v hornej casti.. to by ma potom mrzelo :)
takto ako to je teraz je to fajn
Nie to nemyslim... :) Aj mne je jedno kto je prvy, ale ked uz tu raz ten rebricek je, nech je presny... :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Šu-Do napísal:myslis akoze ze by sa o kazdych 2-3 sek. prestal zapisovat cas az do obnovenia ?
lol.. to by potom mal teraz kazdy po par minutach a nie hodinach.. ten co je teraz prvy a ma 1den 22 hod by mal mozno 2 hodiny...
a nech si autorefreshuju.. mne je jasne ze ten kto je prvy a par pod nim nemoze stale kazde 3 minuty tu refreshovat manualne (a ak hej tak :aasmile5: :smt037 ) .. a je mi to jedno ci chce byt niekto prvy... len nech ja som neni niekde tam v hornej casti.. to by ma potom mrzelo :)
takto ako to je teraz je to fajn
Nepochopil si...tolerancia 2-3 sekundy znamena, ze by ako autorefresh pocitalo pripad, ak by bola doba od posledneho obnovenia pravidelne 30 +- 3 sekundy. Toto nastavis na dajme tomu 5 opakovani a autorefresher je odhaleny :)
A k tomu klikaniu - ja to tak tiez robim, zabijam cas pri kompe, chodim po roznych strankach a priebezne klikam na forum. Pripadne pocas kecania s niekym cez icq alebo pozerania serialu. A prvy nie som preto, lebo to nerobim pol dna :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

jj uz hapem... to je to kolisanie autorefreshu..
Gothar... nemusis pisat ze ako casto preklikavas.. :) zas az tak vysoko v tej tabulke nejsi :P
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

piton napísal:Nie to nemyslim... :) Aj mne je jedno kto je prvy, ale ked uz tu raz ten rebricek je, nech je presny... :roll:
Tolerancia 2-3sek je prilis velka a skreslila by skutocne prekliky. Proste neries to, bude to takto ako to je, ak sa ti nepaci, bohuzial, nemoze sa pacit kazdemu.

Maki > v tom profile to upravim
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

t0m4s3 napísal:Tolerancia 2-3sek je prilis velka a skreslila by skutocne prekliky. Proste neries to, bude to takto ako to je, ak sa ti nepaci, bohuzial, nemoze sa pacit kazdemu.

Maki > v tom profile to upravim
Len to este napis s diakritikou ;)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

GothaR napísal:Len to este napis s diakritikou ;)
Neser. Myslis, ze mam cas to robit na localhoste? Este to nie je hotove :-D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tomase - diky ;) uz len si chvilku zahrat nech mi tam nesvieti taka nula :D
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

podla mna je to super, ohladom straveneho casu. taketo malickosti dotvaraju konecny styl, vzhlad fora.
Napísať odpoveď