Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Cestná cyklistika
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
hojko
Site Admin
Site Admin

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 01 Sep 2007, 16:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak dnes nam zacala Vuela, neskutocne sa tesim na najblizsie tri tyzdne. Pozeral som profily etap a tie su daleko vyzivnejsie a zaujimavejsie ako pri Tour. Etapy su viac urcene pre vrcharov, ale najde sa aj par zaujimavych roviniek a jedna etapa zo zaciatku (tusim stvrta) sa pojde cely cas miernym kopcom dolu, takze tu etapu by som zvladol aj ja!

Pozeral som na startovu listinu a su tam dobre mena, aj ked chybaju dopovaci co je skoda, ale aj tak: Pettachi, Zabel, Sastre, Menchov, Evans, Chavanel, Cunego, Pereiro, Clement atd... Na vitazstvo tipujem niekoho zo stvorice Pereiro, Sastre, Evans alebo Menchov, najviac by sa mi pozdaval Pereiro alebo Sastre. Co som si vsak vsimol je, ze Contador nie je na supiske Discovery, netusim preco. Dopingove cislo 191, ktore mal Vinokurov na Tour dostal Pettachi a tak dufam, ze sa nebude opakovat dopingova afera pri tomto cisle ako na Tour. Kompletna supiska: http://www.lavuelta.com/07/ingles/equipos/index.html?e=1

4.jpg
 Popis:
4. etapa
 Veľkosť prílohy:  34.58 kB
 Prezretá:  9 krát

4.jpg

9.jpg
 Popis:
9. etapa
 Veľkosť prílohy:  26.33 kB
 Prezretá:  8 krát

9.jpg

10.jpg
 Popis:
10. etapa
 Veľkosť prílohy:  35.6 kB
 Prezretá:  5 krát

10.jpg

18.jpg
 Popis:
18. etapa
 Veľkosť prílohy:  23.02 kB
 Prezretá:  5 krát

18.jpg

Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Mateq
Light Star
Light Star

Založený: 21.08.2007

PríspevokZaslal: 01 Sep 2007, 17:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
Pozeral som na startovu listinu a su tam dobre mena
Matej Jurčo! (SVK) Very Happy
K typom na víťaza: ja by som veril Cunegovi a Evansovi.
Potom budú nebezpeční Španieli z Euskatel - ale na víťazstvo? Asi nie. Inak čo pozerám zostavy nič moc... Bude to asi blížiacim sa svetovým šampionátom. (Stavme sa že Bettini skončí v 2. týždni Very Happy). Nič proti Pereirovi, ale on nie je tým typom jazdca na vyhratie 3 týždnového závodu. Jasné na Tour `06 bol druhý (vlastne vyhral za Landisom Rolling Eyes) ale to bolo tým že sa dostal do úspešného úniku... v horách na lídrov strácal.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 01 Sep 2007, 18:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pozerel som zaver dnesnej etapy a bola to biedna, nudny sprint, Pettachi prestal slapat a uz sa len doviezol na tretom mieste ked ho o par centrimetrov predbehol Freire. Bennati sice vyhral, ale do bojov o celkove vitazstvo asi tazko zasiahne.
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 06 Sep 2007, 19:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pozeral niekto dnes Vueltu??? Ako hodnotite zaverecny sprint??? Ja som maximalne sklamany, Pettachi to cele odfusoval, Zabel zaspal neviem kde a Bonen??? Ten tiez spal. Cakal som viacej, hlavne co sa tyka Pettachiho a bieda.
Návrat hore
roadrunner
Amateur
Amateur

Založený: 26.07.2007

PríspevokZaslal: 07 Sep 2007, 13:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hojko nebud sklamany. Neda sa ist kazde preteky na vitazstvo. Petacchi sa sustredil na Giro a vyhral tam bodovaciu sutaz a myslim, ze 4 etapy. A Zabel? Ten by uz mal ist do dochodku. Smile A ak si si vsimol, tak taliani idu lepsie na Gire a spanieli na Vuelte. Ale snad sa podari Alessandrovi aspon jedno vitazstvo.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
roadrunner
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 07 Sep 2007, 17:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak dnes ma trosku prekvapil dochodca Zabel Smile A Petacchi??? 71. Laughing
Návrat hore
Sagittarius
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.02.2007

PríspevokZaslal: 07 Sep 2007, 22:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

roadrunner napísal:
Tak dnes ma trosku prekvapil dochodca Zabel Smile A Petacchi??? 71. Laughing
Keď nemá šancu vyhrať alebo byť do 3. miesta alebo bodovať, tak sa mu neoplatí pchať niekde dopredu...asi neskoro začal špurtovať alebo čo...
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 09 Sep 2007, 2:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dnes nudna casovka, nebolo to ako na Tour, ked to tam Vinokurov valcoval, prsalo, boli pady..., ku koncu som zaspal a nevidel ani ako to dopadlo. Ako divam, tak vediet Devolder, druhy Mensov, treti Jefimkin, stvrty Evans. Sastre az na siedmom mieste so stratou 3:15, co je uz dost vela, aj ked jedna etapa to dokaze v pohode zmenit.

Dnesna etapa bude vyzivna, idu sa dve dvojky, jedna trojka, krasne cielove stupanie, no bude sa na co pozerat. V pondelok to je este lepsie, idu sa dve dvojky, jedna jedotka a krasne zaverecne stupanie, ktore jazdcov dorazi, nakolko je etapa aj dost dlha.
Návrat hore
roadrunner
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 09 Sep 2007, 13:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

A prave v tychto dvoch etapach dost verim Sastre-mu. Uvidime ako sa to este premiesa.
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 12 Sep 2007, 0:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

Posledne dva dni nebolo kedy pozriet Vueltu, ale teraz by som si to az do konca tyzdna mal vynahradit a trosku popozeram. Ako pozeram na nete vysledky, tak ta dnesna etapa musela byt zaujimava. Slovenska jednotka a zaroven jediny nas jazden na Vuelte a celkovo Pro Tour je na krasnom 144. mieste (z 177 aktualnych jazdocov) so stratou len o nieco malo viac ako 56 minut.
Návrat hore
Sagittarius
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 12 Sep 2007, 12:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko: Ale Jurčo je ešte mladý a je len druhý krát na 3-týždňových pretekoch. A budme radi aspoň za to, že máme jedného jazdca, čo môže chodiť na trojicu pretekov Tour, Giro, Vuelta, lebo dokým nezačal Jurčo nemali sme žiadneho...
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 12 Sep 2007, 15:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sagittarius: Aj Contador je mlady a vyhral TdF Wink
Návrat hore
Sagittarius
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 12 Sep 2007, 16:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko: No to máš pravdu. Ale to s tým Jurčom nebude tak ani problém Jurča ako slovenskej cyklistike alebo rovno celého slovenského športu. Na Slovensku sú neporovnateľné podmienky na šport ako v zápodoeurópskych krajinách (ak tak s výnimkou vodáckych športov).
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 12 Sep 2007, 23:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dnes Jurco prekvapil a podal skvely vykon. Pozeral som prenos na Eurosporte a Jurco bol na cele pelotonu a tahal cely peloton, neveril som vlastnym ociam. Skoda, ze pracoval pre Pettacchiho a Zabela, ale aj tych 46 sekund co dnes stratil je uctihodny vykon. 20km pred koncom som zaspal a zobudil som sa az ked komentator skrikol, ze Pettacchi sa stava vitazom, kiez by som sa zobudil o minutu skor a pozrel si finish. Ale z opakovaciek som videl, ze im to pekne natrel, tak ako ho pozname.
Návrat hore
Sagittarius
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 12 Sep 2007, 23:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko: No tak vidíš. Jurčo je nosič vody a tak nemožeme od neho, aby bol na popredných miestach celej Vuelty. Každý totiž musí robiť to, čo mu tím prikáže, lebo tím ho platí.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalšia
Strana 7 z 9

Prejdi na: