Cestná cyklistika (profesionálna) + Tour de France

O športe...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sagittarius »

hojko: Ale Jurčo je ešte mladý a je len druhý krát na 3-týždňových pretekoch. A budme radi aspoň za to, že máme jedného jazdca, čo môže chodiť na trojicu pretekov Tour, Giro, Vuelta, lebo dokým nezačal Jurčo nemali sme žiadneho...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sagittarius: Aj Contador je mlady a vyhral TdF ;)
Sagittarius
Guru
Guru

hojko: No to máš pravdu. Ale to s tým Jurčom nebude tak ani problém Jurča ako slovenskej cyklistike alebo rovno celého slovenského športu. Na Slovensku sú neporovnateľné podmienky na šport ako v zápodoeurópskych krajinách (ak tak s výnimkou vodáckych športov).
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Dnes Jurco prekvapil a podal skvely vykon. Pozeral som prenos na Eurosporte a Jurco bol na cele pelotonu a tahal cely peloton, neveril som vlastnym ociam. Skoda, ze pracoval pre Pettacchiho a Zabela, ale aj tych 46 sekund co dnes stratil je uctihodny vykon. 20km pred koncom som zaspal a zobudil som sa az ked komentator skrikol, ze Pettacchi sa stava vitazom, kiez by som sa zobudil o minutu skor a pozrel si finish. Ale z opakovaciek som videl, ze im to pekne natrel, tak ako ho pozname.
Sagittarius
Guru
Guru

hojko: No tak vidíš. Jurčo je nosič vody a tak nemožeme od neho, aby bol na popredných miestach celej Vuelty. Každý totiž musí robiť to, čo mu tím prikáže, lebo tím ho platí.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Konecne je to ohladom Landisa ukoncene. Komisia odobrala Landisovi titul, dala mu dva roky zakaz a vitazom Tour 2006 sa tak stava Pereiro. Viac info: http://www.sportovninoviny.cz/cyklistik ... ?id=272443

Vuelta sa blizi ku konci, dnes nas caka jedna z najvyzivnejsich etap a zrejme sa v nej bude rozhodovat, aj ked kartami moze zamiesat este sobotna casovka. Vidim to tak, ze Menchov s prehladom udrzi a dotiahne to do vitazneho zaveru v nedelu.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Vueltu napokon vyhral jeden z favoritov - Denis Menchov.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Majstrom sveta sa pred malou chvilkou stalo Fabien Cancellara.
Sagittarius
Guru
Guru

heker napísal:Majstrom sveta sa pred malou chvilkou stalo Fabien Cancellara.
Myslíš, v časovke, však. Keď som na intráku, tak ani neviem, čo vo svete deje. :D Takže Fabien obhájil. Nevie niekto ako vyzerala časovka?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Nudne, pozeral som chvilu a nic zaujimave sa nedialo, pomerne malo divakov okolo tratie, na niektorych miestach skoro nikde ani nohy, takze vyzeralo ako zavod v Dolnej hornej. Dnes bol poobede na Eurosporte opat zavod, MS, ale tentoraz tusim do 23 rokov. Ako to skoncilo neviem, kym som si vzal jest, tak uz islo WRC.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Tak Slovensko ma majstra sveta do 23 rokov ! Hehe o Petrovi Velitsovi pocujem prvy raz, ale zda sa ze je to talent, ked sa presadil v takej konkurencii, kongratulejsn Peter
Sagittarius
Guru
Guru

Ja som o ňom počul už predtým. Len aby to nebolo len náhodné víťazstvo, ktoré k ničomu nebude viesť. Dúfam, že nie. :) Ja som sa to ráno dočítal na teletexte.

hojko: Škoda, že si nevidel záver, mohol si nám to oznámiť ako prvý. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius: Nic neukazovalo na to, ze bude zaver. Bakalar si v klude rozpraval, na ceste sa nic nedialo. Isiel som si vziat jest, prisiel som o 4 minuty a zrazu tam boli auta (WRC). Kedy sa to stihlo ukoncit, vyhlasenie vitazov a podobne..., tak to skutocne netusim. Ale je mozne, ze to neodvysielali az do konca, pretoze WRC bolo vysielane taktiez v priamom prenose a mozno prenos z cyklistiky skratili.
Sagittarius
Guru
Guru

hojko: Podľa toho, čo hovoril Bakalář, sa mi zdá, že dávali MS - WRC - MS. Oni na Eurosporte to tak zvyknú robiť. Lebo Bakalář povedať, že pri komentovaní pretekov skoro stratil hlas, takže musel komentovať aj cieľovú rovinku.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Hmm, je to mozne, pretoze to bolo mozno okolo stvrtej a klasicky sa zvykne koncit medzi piatou a siestou, takze na nejaku hodinku zrejme hodili WRC a potom spat na cyklistiku. Skoda, ze som o tom nevedel, rad by som si to pozrel.
Sagittarius
Guru
Guru

Dnes som videl poobede na STV2 Športové ozveny s Jurčom. Bol, že vraj medzi dvanástimi vo výbere na Tour de France. A keď je na pretekoch Pettacchi alebo Zabel, tak celý tím ide na nich, a že keď nejdú oni dvaja tak majú v tíme väčšiu voľnosť. Takže robí vlastne domestika.

Inač, som zvedavý, či sa Velits dostane do nejakého ProTour tímu.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

"Nosicov vody" robia aj daleko lepsi jazdci, to je proste ich udel. Velits by sa do takeho timu urcite dostat mal ;-) Konecne osviezenie v cyklistike na Slovensku :-)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Najblizsie osviezenie bude az hojko, ked mu koncom tyzdna pride Trek 1200. Chudak Contador, zase z neho bude len nosic vody, teraz vsak bude pracovat pre mna.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

hojko napísal:Najblizsie osviezenie bude az hojko, ked mu koncom tyzdna pride Trek 1200. Chudak Contador, zase z neho bude len nosic vody, teraz vsak bude pracovat pre mna.
Myslis, ze ten bike bude slapat za teba ci co? :lol: Dobre si ma obzri spredu, lebo na biku vidis len zadnu cast :-D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Dnes som zachytil na Eurosporte zavod Paris-Tours, 101. rocnik sa konal prave dnes. Pozrel som poslednych 26km a nebolo to nic extra, aj ked sa na to divat dalo. Do ciela po hromadnom spurte ako prvy dorazil Pettacchi, ktory im to pekne natrel :)
Napísať odpoveď