Cestná cyklistika (profesionálna) + Tour de France
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dnes Jurco prekvapil a podal skvely vykon. Pozeral som prenos na Eurosporte a Jurco bol na cele pelotonu a tahal cely peloton, neveril som vlastnym ociam. Skoda, ze pracoval pre Pettacchiho a Zabela, ale aj tych 46 sekund co dnes stratil je uctihodny vykon. 20km pred koncom som zaspal a zobudil som sa az ked komentator skrikol, ze Pettacchi sa stava vitazom, kiez by som sa zobudil o minutu skor a pozrel si finish. Ale z opakovaciek som videl, ze im to pekne natrel, tak ako ho pozname.
-
Sagittarius
Guru
-
hojko
Site Admin
Konecne je to ohladom Landisa ukoncene. Komisia odobrala Landisovi titul, dala mu dva roky zakaz a vitazom Tour 2006 sa tak stava Pereiro. Viac info: http://www.sportovninoviny.cz/cyklistik ... ?id=272443
Vuelta sa blizi ku konci, dnes nas caka jedna z najvyzivnejsich etap a zrejme sa v nej bude rozhodovat, aj ked kartami moze zamiesat este sobotna casovka. Vidim to tak, ze Menchov s prehladom udrzi a dotiahne to do vitazneho zaveru v nedelu.
Vuelta sa blizi ku konci, dnes nas caka jedna z najvyzivnejsich etap a zrejme sa v nej bude rozhodovat, aj ked kartami moze zamiesat este sobotna casovka. Vidim to tak, ze Menchov s prehladom udrzi a dotiahne to do vitazneho zaveru v nedelu.
-
Sagittarius
Guru
-
hojko
Site Admin
Nudne, pozeral som chvilu a nic zaujimave sa nedialo, pomerne malo divakov okolo tratie, na niektorych miestach skoro nikde ani nohy, takze vyzeralo ako zavod v Dolnej hornej. Dnes bol poobede na Eurosporte opat zavod, MS, ale tentoraz tusim do 23 rokov. Ako to skoncilo neviem, kym som si vzal jest, tak uz islo WRC.
-
Sagittarius
Guru
-
hojko
Site Admin
Sagittarius: Nic neukazovalo na to, ze bude zaver. Bakalar si v klude rozpraval, na ceste sa nic nedialo. Isiel som si vziat jest, prisiel som o 4 minuty a zrazu tam boli auta (WRC). Kedy sa to stihlo ukoncit, vyhlasenie vitazov a podobne..., tak to skutocne netusim. Ale je mozne, ze to neodvysielali az do konca, pretoze WRC bolo vysielane taktiez v priamom prenose a mozno prenos z cyklistiky skratili.
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
Dnes som videl poobede na STV2 Športové ozveny s Jurčom. Bol, že vraj medzi dvanástimi vo výbere na Tour de France. A keď je na pretekoch Pettacchi alebo Zabel, tak celý tím ide na nich, a že keď nejdú oni dvaja tak majú v tíme väčšiu voľnosť. Takže robí vlastne domestika.
Inač, som zvedavý, či sa Velits dostane do nejakého ProTour tímu.
Inač, som zvedavý, či sa Velits dostane do nejakého ProTour tímu.